Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kiti2205 Ana - Macar fu bine? ca fetele numai de experiente dureroase vorbesc...si ma gandeam sa mai astept asa...vreo 3 luni Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006 Vila Sucu |
Hi,hi, nu a fost rau deloc.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
alynta27 spune:
Luana la multi ani!
Eu nu stiam de "marturii" la botez!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
kiti2205 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Hi,hi, nu a fost rau deloc. Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia |
Mi-ai mai dat curaj
pupam
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
summertime spune:
am mai pus si eu poze cu dra mea serioasa
-------------------------------------------------
proaspata mamica
LoraG76 spune:
Seara buna!
Ajung si eu sa scriu cateva cuvinte, in sfarsit.
Office, ti-am trimis PM ca are 6 kg, credeam ca nu am timp sa scriu mai mult aici si mi se parea nepoliticos din partea mea sa-ti raspund doar tie atat si sa dispar imediat.
Eu in seara asta sunt singura cu copiii, tati e de serviciu si am si-un copil in plus, fetita de 5 ani a unor prieteni a vrut sa doarma cu Iustina. Prin urmare, vad si io cum ar fi cu 3. Azi am fost la cabana la prietenii nostri, langa codrii de arama ai lui Eminescu, a fost f. frumos - au cabanuta chiar langa padure, mai departe de sat, langa Agapia/Varatec, o zona tare frumoasa. Copiii s-au jucat f. mult afara, la aer, Adelina a dormit in carut langa gratar, locul ei preferat in ultima vreme...mirosea a fum de ziceai ca-i neam de tigan din ala de face focul in mijlocul casei. Acum a adormit la datorie, in mijlocul patului.
Am vazut poze noi cu Miriam, e tare dulcica si imi plac f. mult cercelusii ei.
Mai3, preferata mea e ultima poza!
Vazui si pozele noi cu Alex de Puiutza, e un dragut si a crescut mult, bravo!
Intre timp mi s-a resetat si calc. si s-a trezit si mandra.
Va pup, noapte buna!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
nastasie spune:
buburuzo, cat de invidiez:soare, plaja, apa.bv voua.
ana,felicitari.
lora, oau 3.sa ne spui cum fuse.si al meu e de servici dar am oprit-o pe mama la mine.
am fost si noi afara de la 1 la 3.a dormit doar 1 ora in carut ca dl meu e foarte curios si nu pierde vremea cu nani.nuuuuu, el sta cu ochii beliti cat cepele.si nu va zic ca de la 3 si pana la 8 a stat treaz.dar macar de ar fi stat uminte.nuuuuuuuu, s-a jucat cu nervii mei.dupa care la 20 a cazut rapus la datorie, a mancat si nici bac nu a mai facut adormind pe umarul meu.ala mare a inceput sa faca moale.i-am facut un ceai de menta si niste orez.si asa s-a dus ziua mea.acu om vedea ce va fi maine.
ma duc sa vad poze de la summer.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
summertime spune:
Ha ha..cercelusii au fost ai cumnatei mele cand era mica, la randul ei ii mostenise de la matusa ei de cand era mica...deci au vreo 50 de ani minim :)), eu chiar am cautat altii dar nu am gaist asa mici si nici nu prea am avut timp..deci ma bucur ca iti plac astia
-------------------------------------------------
proaspata mamica
LoraG76 spune:
Eu is cu capu' rau...sa-mi zica cineva daca nu-i asa! E mai bine cu 3 decat cu doi, fetele mari dorm in camera la Iustina de la 10.30, Adelina a adormit singura in patut pe la 11, ca niciodata, iar io...bag o pizza, schimb lenjeria, strang hainele ramase vraiste prin casa...pizza la miezul noptii ati mai mancat? Si inca mai am 5,5kg in plus... da' nu m-am putut abtine, poftele de pe vremea sarcinii si neuronii lipsa inca au ramas.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)