Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Lora, pofta buna sau sa-ti fie de bine, deja cred! Eu ma duc sa-mi iau niste piscoturi.
Se vede ca ai fetite mari, au adormit singure. Am vazut si eu poze cu Adelina, e prea scumpica! Mereu cu gura pina la urechi, mai mare dragul

Cu putin noroc, mai am 1 ora pina la urmatoarea masa a lui Tudor. Pina atunci ma mai uit la dansez pt tine, desi mereu m-a plictisit emisiunea asta. De fapt juriul si prezentatorii aia strica emisiunea

Miine ne vin nasii lui bb in vizita si n-am apucat sa fac nik azi in casa... O sa le recit si eu poezia aia care o pusese cineva aici, cu mama perfecta care nu are timp de treburi in gospodarie

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Summer, tot nu ma rabda inima si ma bag iar in seama Am admirat-o si pe Miriam in poze. E o fetita tare frumusica domnisoara voastra!
Si eu am remarcat cercelusii, chiar sunt tare draguti si-i vin bine, asa vintage cum ai povestit ca sunt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Ana - Macar fu bine? ca fetele numai de experiente dureroase vorbesc...si ma gandeam sa mai astept asa...vreo 3 luni

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Hi,hi, nu a fost rau deloc.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mi-ai mai dat curaj

pupam

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Spor si sa va fie de bine, fetelor!
Sa inteleg ca v-a placut cu burtica si mai vreti?!

Apropo, sunt in mare dubiu in ceea ce priveste metoda de contraceptie pe care s-o aleg. De pastile mi-e frica, cu steriletul sigur as avea probleme... Prezervativul nu ne place, e pe ultimul loc. So, mare dilema, cred ca abstinenta e cea mai sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata gagici.azi dau cafeluta.
eu azi am curatenie generala in plan ca ieri nu am reusit sa termin.
deci:am avut pisica de cand avea razvan 2-3 ani.si cand m-au internat sa nasc ai mei baieti au dus-o la mama la tara.si nu am apucat sa zic nimic ca au facut pe blat.nu mai pot de dorul ei asa ca azi o aduc inapoi acasa.mai are cineva pisica si bebelus?oare am facut bine.dar e ca un membru al familiei ce sa fac.si la mama ii era bine, dar nu o tinea in casa ci asa intr-o camera si vine iarna, nu ma lasa sufletul.
si e cuminte, bine doar ce o mai intarata razvan.par nu prea lasa ca are par scurt.pls, help me.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata! Ce zi minunata! Noi ne pregatim de botez, eu am emotii mari ca bebe la ora 13, cand suntem programati la biserica, are in mod normal recital de colici si apoi program de kk... azi sper sa fie diferit programul
NASTASIE, multam de cafea, chiar e nevoie. Eu nu am pisica in casa, am un motan batran in curte care alt tel in viata nu are decat sa intre sa fure ceva din bucatarie. Dar am doua cateluse in casa. Nu renunt la ele pt ca imi sunt dragi. E greu uneori dar asta e.
BOTOSEL, IONELA (parca voi mai aveati azi botezul) sa aveti o zi binecuvantata ca insorita sigur e.... Chiar, la vremea asta putea sa si ninga... incredibil ce frumos e afara.
FISTIQ, vad ca ai avut program de noapte. Pupici pt baiatul zambaret! Eu nici nu ma pot gandi la reluarea unor activitati, dupa nasterea naturala m-am ales cam ciufulita si acum nivelul hormonilor e la -1000.

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Noi am dormit excelent. Bebe e cel mai fericit ca dimineata il iau langa mine si doarme asa de frumoooos.
ANA, vin in sprijinul tau sa o incurajam pe Kiti : NU E RAU DELOC
LORA, felicitari pentru experienta cu 3 copii. Nu esti singura care mananca in miez de noapte.
NASTASIE, multumim de cafea.
DONNA, sa aveti o zi superba!
SUMMER, daca ai sti cat de mult am iubit eu modelul acela de cercei...doar ca eu am avut de argint. Iar acum am 2 perechi asemanatoare ca forma, doar ca au pietricica(visinie/verde) la rotundul acela.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Lora ce fain povestesti tu! Se cunoaste ca e mai usor cu 2,3 copii decat cu unul! Multora le spun, dar nu ma i-au in seama crezand ca imi "bat joc" de ei!
Donna am mai vrut sa-ti scriu dar nu am apucat! Imi pare rau de neintelegerile din familie! Din pacate nu-i schimbam noi si trebuie sa ne invatam cu gandul ca asa sunt ei... Eventual sa vedem calitatile! Usor de zis, greu de realizat!

Eu ma laud ca am facut prajituri insiropate si un minitort din piscoturi si biscuiti petite beur cu crema ramasa de la prajituri! Il astept pe sot, care munceste sambata, cu pui pe sticla!
Sunt cu toti 3! David are o energie de-mi rascoleste fiecare coltisor! Cand e la gradi are ocupatie!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata la mamici si bebici. Bebita al meu a reusit in sfarsit sa faca caca dupa doua zle in care s-a chinuit cu burtica. De cand il alaptez numai la san face o data pe zi sau la doua zile. Pana s-a instalat bine lapticu la mine i-am dat si completare de lapte praf si facea si de 5 ori pe zi. Cat e de normal sa faca si la doua zile? Sa-l las pana face el sau sa-i bag supozitor? i-mi e tare mila de el cand il vad cum se strange de burtica

Cristna mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lora ai fete de nota 10!
Summer cand i-ai pus cercelusii? Foarte draguta cu ei!
Mai3 -am bolfanelul! Mama mama ce bolfute acolo!
Nastasie nu ne mai arati poze?!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Buna dimineata la mamici si bebici. Bebita al meu a reusit in sfarsit sa faca caca dupa doua zle in care s-a chinuit cu burtica. De cand il alaptez numai la san face o data pe zi sau la doua zile. Pana s-a instalat bine lapticu la mine i-am dat si completare de lapte praf si facea si de 5 ori pe zi. Cat e de normal sa faca si la doua zile? Sa-l las pana face el sau sa-i bag supozitor? i-mi e tare mila de el cand il vad cum se strange de burtica

Cristna mami de bebita David

Stai linistita daca face mai rar, totul e sa fie destul de moale, sa nu fie ca la constipatie. Al meu face la 2-3 zile si nu e problema, si pediatra mi-a spus sa nu imi fac griji fara rost. Ca sa nu il doara tare burtica, fa-i gimnastica picioarelor (bicicleta) si va elimina mai bine gazele daca are, si il ajuta si cu treburile mari.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput