Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
nastasie spune:
poze noi in albumul de bebelusi
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
bebecris26 spune:
Mari parca tot la tine am citit de gimnastica la picioruse, am inc eput si ii fac si eu in fiecare zi
Cristna mami de bebita David
zozela spune:
Poze noi,si de la noi
tuturor! We placut!
Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mari-Mariuk spune:
Vazut poze noi de la Zozela si Nastasie.
Nu stiu cum reusiti voi sa faceti poze multe cu zambetul bebelusilor. Al meu cand ma apropii cu aparatul se incrunta si scoate limba (seamana cu ta-su, nu ii place sa fie pozat)
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
nastasie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zozela Poze noi,si de la noi tuturor! We placut! Mamica lui Mihai si a Mariei ***** Siluan trebuie sa traiasca!! |
pupam falcutele mariei.e o scumpa.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
office spune:
Buna dimineata!
Lora, si Maiu are tot 6 kg dar Adelina pare mult mai grasunica!
Maitreyi, 6.200?!!Care este secretul???
Mari, am inceput si noi gimnastica. sper sa dea rezultate. la voi dupa cat timp a inceput sa functioneze (2 saptamani sau nu retin eu bine?!) ?
Felicitari fetelor care au astazi botezul. Sa aveti o zi frumoasa!
Meme de Maiu' si Lulia
chichiutza spune:
Pupam si noi fetele si bebelinii, asa mai cu intarziere. Am citit capitolul trecut asa pe diagonala ca n-am avut timp deloc, dar am retinut ca dau muuuuuuuuuuuuulti fetelor, multumesc din suflet ca v-ati gandit la noi! Nici nu stiti cat de bine m-am simtit cand am vazut cate prietene bune avem!
A si dam pupicei speciali pentru Klari, pt Buburuz si pentru Kiti care sper ca ma primeste si pe mine la cabanuka, tot la mansarda! Soro trebuie sa mai latesti nitel mansarda aia sa nu te vaz bine!
Noi am intrat pe tratament, de 2 zile luam Losec, si parca totul s-a inviorat. Copilul doarme mai mult, varsa mai putin, colicii parca au mai scazut, il mai doare stomacelul din cand in cand mai ales dupa mese, dar raportam 4730 acu' 2 zile si 60cm la 6 spt! Dr era vesela ca indiferent cat de panicati suntem facem bine ce facem cu el si ne-am mai calmat! Se pare ca si laptele cel gros isi face datoria cumva, chiar daca lapticul meu e-ntr-o scadere drastica fiind stimulat doar cu pompa ( asta ca sa fiu si amarata de ceva). Mai scot max 200ml pe zi. Dr zicea ca si 30 daca scot e bine pt el...
Va si revin
chichiutza spune:
Asa deci am mai citit nitel si fug la datorie!
Deci Kiti super ziulica ta, la nnoi e putin mai "hard core" ca avem in plus si "cacaleala" cu supozitor sau termimetru care din cauza de "gloante" se lasa cu lacrimi de crocodil, si mai avem si schimbatul muuult mai des din cauze de lapte scos, si care evident nu-i place deloc, mai ales partea cu bagatul mainilor! Ai stofa, sa scrii carte de pitici!
Donna deci la noi a fost asa: mai intai refuz de san dupa cateva guri de lapte, apoi muls, apoi incet incet refuzat laptele meu din bibe ( are multi fermenti si-i mult mai acid). Am pus-o pe alimentatia mea,am exclus tot si tot degeaba. In timpul meselor de la pozitia de covrig de la colici a inceput sa ia pozitia inversa, cu picioare intinse si gat in hiperextensie. A inceput sa verse integral tot ce manca de la mine. A inceput sa planga in timpul meselor, sa intinda o masa de 100ml in tr-o ora si peste. Dupa fiecare burp lapte afara. Dupa fiecare masa lapte afara in cant. variabile. Plansele si dupa masa, si dupa fiecare eructatie umeda. Pare-se ca lapticul amestecat cu suc gastric se intorcea si-l ardea pe esofag. O distractie. De ieri e mai bine, papam mai mult si mai usor si mai repede, a inceput sa scoata burp-uri uscate, ce-i drept il tinem si mai sus cu capul. Am dormit de la 23 la 3, lucru fff rar. Eh, e doar o faza, sper ca i-am dat de cap. Sper sa nu semne nimic din ce am scris cu beebul tau. Mama ce m-am latsit! Scuzoaie!
LoraG76 spune:
Salutare!
Era sa scriu iar buna dimineata... cu toate ca-s treaza de la 6.30.
Mi-am permis sa iau o pauza sa intru sa va salut, am vazut poze cu Maria cafenia, e tare scumpica! si vazui si un blondin simpatic foc!
nastasie, si noi jucam "Nu te supara frate" - vad ca la voi nu mai rezista mult jocul, ii trage Calinul o privireee!!!
Chichi, pupam dulce bebe Tomita! Ma bucur ca ati dat de leac burticii si sper sa se vada cat mai multe rezultate!
Alynta, si a mea (Iustina) are-o energieeee, de-mi vine sa ma urc pe pereti, mai ales cand se face noapte, parca face reclama la Red Bull.
office, pai cred ca depinde de constitutie, de musculatura...zic si io. Mai pune si tu poze noi cu Maiu (imi place cum suna, cred ca asa-i spune Iulia, nu?)
Fistiq, da, Adelina rade mult, da' stai s-o auzi cand tipa..mamaaaa, tipa stereo, rasuna cu ecou...
alynta, vreau si eu prajituri insiropate - sau ne servesti la noapte, ca vad ca si Mariuk e printre cele care mananca la miez de noapte, nu numai io.
Uof,uoffff...gata pauza, mai am de sters pe jos in dormitor. Sper sa doarma bebelina, sa pot, ca de vreo 2 ore ma chinui sa termin si nu ma lasa.
Azi am si musafiri, vine bunica mea la mine, vreau sa fie curat si nu apuc sa sterg praful..nu ca nu m-ar intelege sau ar fi chiar dezastru la mine, dar asa-mi place sa gaseasca...ea e din cele la care e perfect totul - nu vezi o urma de degete pe mobila la ea, un fir de praf sau vreo firmitura sau scama pe jos si e la tara, dar totul e intr-o perfecta ordine si curatenie mereu. Tare ma gandesc ca am nevoie de-o femeie sa ma ajute la curatenie, ca singura cu-al meu sot si cu copiii nu merge...el are un serviciu solicitant, plus ca are treaba la tara, ne-am facut o livada mica si acum teraseaza terenul, face ziduri...nu va zic ce-i pe capul lui. Pe soacra-mea n-am mai vazut-o la ochi de vreo 2 sapt... deci am nevoie de ajutor, recunosc. Sper sa-; si gasesc.
Vai, ce m-am intins, va pup!
P.S.: azi am facut pastai, imi era pofta...inca n-am mancat, dar vreau macar cateva sa gust cu mamaliga, sper sa n-aiba nimic bolfosenia dupa.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)