Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Ghiocela ai fost astazi in IOR pe la 15.00?Mi s-a parut mie ca te recunosc pe tine si pe inca cineva din grupul din Titan (uite ca imi scapa numele acum) .

Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Da, am fost cu LUANASHANA la plimbare. Imi vine sa mor de ciuda ca te-am mai apelat aici de cateva ori sa vii si tu cu noi si n-ai dat niciun semn. Poate sapt care vine iesi si tu cu noi! Haaaaiiiiiiii! Pliiiiiiiizzzzzzzzz!!

Ghiocela - mami de Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Buna ziua si de la noi...

Am avut niste zile mai plinute, in care Nicklas a fost foarte activ, am vorbit, am dansat, etc. Si ieri am implinit 2 luni de zile. Daca vreti sa vedeti un montaj cu poze din a doua luna: http://lifeinthree.blogspot.com/2010/11/happy-birthday-sweet-child-omine.html

Am citit tot din urma si vream sa zic asa de multe, insa nu prea mai retin io bine, insa i'll give it a shot.

Ana, yuhuu. Si mie, ca si lui Kiti, imi dai speranta ca nu ma va durea. Eu trebuie sa recunosc ca noi nu am mai facut-o de luni bune, cred ca de prin aprilie. Acu' am niste emotii, mai mai ca prima data.

Office, ce imi place mie umorul tau! Ma regasesc f mult in sarcasmul tau.

Donna, offf, stiu ce naspa sunt certurile din familie. Insa si Alynta zicea: ori le luam ca atare si ne impacam cu situatia, ori cum zici tu, lasi lumea sa faca ce vrea si tu te inchizi intr-o camera cu bebe... Insa nu mai fi stresata, bebe needs you.

Nastasie, despre pisicuta. Aproape am luat acasa o pisicuta acum 1 saptamana de la "shelter", insa au revendicat-o stapanii adevarati. Anyway, am vb cu dr inainte de a face mutarea si mi-a spus ca nu e absolut nici un pericol sa ai bebel asa de mic si matza in casa. Asa ca go 4 it.

Chichi, offff, cate problemute mai aveti. Insa ce mult imi place seninatatea ta- Nu multe femei ar fi asa de senine ca si tine, si pentru asta, palaria jos. Insa vream sa comentez, ca ziceai tu ca productia e in scadere din cauza pompatului. Eu dau la pompa de vreo 4 saptamani acuma. Alaptez exclusiv, insa ma mulg eu si ii dau lui bebe, ca daca ar suge el, m-ar durea sanii de as innebuni. Si sa stii cand am inceput sa pompez tot asa ca tine, productia in scadere. Insa mi-am luat o pompa automata (Avent Isis IQ) si acum scot intre 1000-1500 ml pe zi. Perseverenta pays off .

Vream sa va mai intreb, ca se vorbea zilele trecute aici: de ce ar vomita bebeii cand ii schimbati? Adica Nicklas al meu nu a vomitat niciodata cand l-am schimbat, si trust me, l-am schimbat in timp ce dormea, cand era pe punctul de a adormi, in timp ce manca, dupa ce a mancat, inainte de a manca. Basically, l-am schimbat in toate situatiile posibile si nu mi-a vomat, si nu inteleg de ce ar voma... Intreb si eu, nu va suparati pe mine.

Mai aveam de spus multe, insa nu mai retin acum, asa ca va pupicesc, si revin io mai incolo.

si weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Am pus si eu cateva fotografii cu Maiu!

Meme de Maiu' si Lulia

Mergi la inceput

Fistiq, nu te uit cu ce m-ai rugat. Am scris un mesaj destul de lung pe care l-am pierdut. Dar il voi recompune si ti-l trimit!

Meme de Maiu' si Lulia

Mergi la inceput

Sabu-dk, si eu tot la pompa de vreo 2 luni! Dar e mai bine asa caci altfel simteam ca renunt!

Meme de Maiu' si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

lora, doar ce am primit jocul si ne innebuneste in fiecare seara sa jucam.si noi ne facem sa jucam, mutam pionii in spate ca sa castige el.sa vezi ce bine se simte cand castiga.as mai vrea sa-i iau asa jocuri, tu la iustina ce mai ai?piticot cum e?monopolly mi se pare greu si dureaza.
chichi , si mie imi place cum gandesti si seninatatea ta.tot inainte.
sabu, multe lunite pt ieri.e un scump.si merci pt sfat.m-am simtit asa vinovata ca ai mei l-au dus la tara fara sa ma consulte.iar acum m-a apucat un dor de el.abia am reusit sa o fac pe mama sa mi-l dea...stii vorbele:vai par, vai bebe,ca ce o sa-i faca,ca lasa par.
mama mia, o sa am 4 baieti.sunt in minoritate totala in casa.
ce imi place de voi ca iesiti in grup.io n-am cu cine
office, ce zambet si ce ochisori.
lora, cred ca am uitat sa-ti spun.am vazut si pozele cu adelina dar cred ca am uitat sa scriu.ce fettite frumoase si cum stau ele amandoua.
noi am fost deja afara.e superbbbbbb.parca nici nu zici ca e jumatatea lui noiembrie.calin cand il tin in brate asa cu fata spre lume nu mai tine fratilor capul lasat pe mine, sta cu el in aer.acum incepe sa-si descopere picioarele, vede ca se misca.
m-am intins.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Adriana, avem si Piticot si Comoara Piratilor, sunt ok amandoua. A mai primit un joc cu litere si cifre, dar nu's pe unde e sa vad cum se cheama si Spanzuratoarea, dar nu l-am desfacut inca. Cand il desfacem iti spun, pare f. interesant.

office, f. frumoase pozele, e un baietel tare frumusel!

Edit: piticot e destul de simplut, sunt multe in genul asta mai interesante, care-s de la 5 sau 6 ani in sus.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu vazusem pe la noi un joc care le cuprindea pe toate astea cunoscute.un joc mare cu multe joculete mici inauntru.
cred ca de craciun ar fi bun.ca m-am saturat de pusti, masinute, sabii, etc.
si ca se vedeti cat de mama de baieti sunt:acum cand au venit nepoatele mele m-am dus sa le iau niste papusi.erau o gramada.si am ales unele care aveau si rochite sa le schimbi, cu perie de par,etc.toate bune si frumoase.le dau fetelor(ca-s gemene) si ele dragele de ele ii zic lu ma-sa in germana(ca sa nu ma supar eu) ca papusile nu au pantofi.eeeheee, grele si cu fetele.asa ca data viitoare tre sa fiu mai atenta sa aibe de toate...

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Office, poza cu Maiu in cadita e absolut bestiala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara,
Am vazut si eu poze cu Maiu
Vlad are program de urlete o data la 2 zile, si azi a fost una dintre ele...il tine cate o ora de obicei, dar azi, imi propusesem sa calc rufe, si chiar atunci l-a apucat. Printre plansetele lui, am facut ce mi-am propus, dar el s-a calmat si a inceput sa rada cand a vazut albiuta pentru baie. E o adevarata placere pentru el baia, si ii place la nebunie sa dea din picioare, asa ca nu va spun cata apa e in jur...
Avem si noi o problema: de vreo 2 zile bebe a inceput sa verse cate putin, dar cam des, adica o data la vreo 3 ore, insa ceea ce varsa nu e lapte ci mai mult seamana cu saliva. Daca si maine e la fel, luni merg la medic sa ma lamureasca si totodata sa il mai cantarim, ca sunt curioasa sa stiu cat are acum, ca la prima vedere pare slabut, dar cand e luat in brate se simte ca nu e la regim

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput