Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 21
Fistiq spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office Fistiq, nu te uit cu ce m-ai rugat. Am scris un mesaj destul de lung pe care l-am pierdut. Dar il voi recompune si ti-l trimit! Meme de Maiu' si Lulia |
Merci frumos, sper sa nu fie deranjul prea mare.
Am vizionat si eu pozele cu Mihai. Ce mare si frumos a crescut! Sper ca e la fel de cuminte cum pare in poze
Doamne ce draguti sunt in stadiul asta!
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
Fistiq spune:
Sabina, m-a emotionat f tare povestea in imagini a celei de-a 2-a luni. A, si probabil ca v-ati dat si voi seama cit de bine seamana cu tine!
Chiar asa mari sunt progresele unui bbel de 2 luni? Ma refer la mobilitate si miscarile noi pe care le poate face.(numai o mama cred ca poate fi impresionata de asa ceva)
Fistiq spune:
Nastasie, eu am motan, in apartament, la bloc adica. Are 7 ani, tot de atitia il avem si noi. Sta doar in casa, nu are acces afara.
Acum a mai incetat soacra-mea cu insistentele sa-l dam ca nu e igienic, ca poate e gelos si-l ataca pe Tudor, ca e par si o sa vedem noi, etc... Faza e ca insistentele nu vin catre mine direct, ci catre sot, chiar daca sunt si eu prezenta. Ultima propunere era sa i-l dam ei ca a gasit pe nu stiu ce femeie singura care asteapta sa il dea. Ete flori!
S-a ratoit la ea sotul meu sa lase balta subiectul si am observat ca nu mai zice nimic despre asta de la o vreme. Dar nu va zic ca a umplut 'satul' cu problema ei, incit toata lumea care venea la noi sau cu care vorbeam la telefon ne zicea de pisica, ca uite ce zice soacra'ta. Pina si colega mea care a venit la spital sa ma vada si pe care soacra a vazut-o atunci prima si singura data, mi-a zis cind am vorbit apoi la telefon ca 'ia uite ce mi-a zis soacrata de mitza'!
N-ai cu cine...!
Anyway, parerea mea confirmata si de doctori (destupati la minte nu din aia expirati), e ca atit timp cit pisica e vaccinata, deparazitata si sanatoasa nu e nici un pericol.
Acum cit Tudor e inca mititel, motanul nu are voie in camera unde il tinem si cam asta e... dar abia astept sa le pot face cunostinta.
Fistiq spune:
Ah, am uitat sa va spun ca dupa lungi deliberari, am iesit azi afara, in ciuda emotiilor din cauza puseului de crestere prin care trece Tudor. Am rezolvat cu un alaptat scurt pe o banca mai retrasa din parc
Apoi a mai dormit 1 ora Asa ca am inscris un nou record azi la durata unei plimbari: 2 ore jumate!!
Ma apuc de facut capitol nou, ca tot imi doarme cupilu'