Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 8
nikolici spune:
Iar eu va postez povestea nasterii asa cum o vad eu la o saptamana de la nastere.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158305
mihaelka77 spune:
fetele.Am citit tot capitolul acesta - e aproape o premiera de cand am nascut
Caciulita in casa nu purtam (nici manusi "sa nu se zgarie" cum am fost sfatuita), afara o imbrac un pic mai gros decat ma imbrac eu ca daca ii este cald e agitata si nu ii place plimbarea...
De schimbat noaptea eu o schimb ca nu se trezeste decat o singura data (intre 3 si 5) si nu vreau sa stea toata noaptea uda sa nu se irite.
Zoze nici sa nu mai indraznesti sa pleci a doua oara ca te aducem cu potera
Mari-Mariuk spune:
Buna seara fetelor.
Daca mai prind pe careva ca se cearta, ma supar rau de tot!!! si incep sa plang...si sa va vad cum ma impacati! Asa ca ar fi bine sa fie armonie si discutii placute, indiferent cum sunt postate...gata, am spus ce aveam pe suflet.
Caciula i-am pus lui Vlad doar pana sa ne dea caldura dar si atunci cateva ore pe zi, ca ne-am folosit de calorifer electric. Acum, am oprit caloriferul si tot sunt peste 24 grade in casa, si oricat as tine geamul deschis, tot cald e, si asa il tin doar cu body pe el si eventual totosei/ciorapei.
Am fost azi prin oras si am intrat pe la magazine cu articole pentru bebelusi, si cum nu am gasit wrap, ca aici la noi lumea traieste putin pe alta planeta, am luat un marsupiu de la bertoni. Nu intentionez sa il folosesc prea des, doar cand merg la piata sau de am vreo treaba urgenta si nu pot lua carutul.
Gata, ma bag la baita apoi la nani de va dormi Vlad repede.
si noapte linistita.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
donna79 spune:
Seara buna!
Bine ca s-a facut seara... ne linistim, ne calmam...
Am avut azi o zi... brr! Vad ca si pe forum s-au incins spiritele. Cred ca s-au asezat astrele cu fundu'n sus de suntem toti asa.
Eu am reusit sa ma cert iar cu mama, bebele a urlat ca din gura de sarpe (cred ca e sensibil la starea mea...). La ora 19 m-am dus la croitor sa-mi iau fusta... cu tata nervos la volan, eu abia spalata pe cap, cu parul ud, in papuci si cu bebe marait rau in brate (premiera... azi am alaptat in masina ). Inca o zi ca asta si ma dau batuta, ii las pe toti sa faca ce le trazneste si eu stau incuiata in dormitor cu copilul, el merita o mama senina.
Noapte buna! Sa speram ca ziua de maine ne va gasi pe toti odihniti si calmi!
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
office spune:
Ana, tu ai intrebat in capitolele trecute cand dispare dunga de pe burta. La mine a disparut (2 luni si 2 saptamani de la nastere).
Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria
office spune:
Mari, apropos de caldura: la noi sunt 26 de grade!sauna nu gluma!bebele sta in body si ii place tare mult sa se joace cu piciorusele goale! piscina ne mau lipseste!
office spune:
Chiar nu isi trateaza nimeni celulita?sau nu vreti sa impartasiti secretul?
maitreyi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office Chiar nu isi trateaza nimeni celulita?sau nu vreti sa impartasiti secretul? Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria |
noi n-avem bre
pai inainte de sarcina am folosit cu succes de la ardes da' te rupe cat de tare poate sa arda la propriu nu stiu daca se pupa insa cu alaptatul. acum mi-a facut mama abonament la silhouette si sa videm acolo cum scot untu' din mine
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
zozela spune:
Cica o buna metoda,ar fi maltratarea zonei afectate si,o buna unelta ar fi o manusa aspra rau sau o perie mai scortoasaHave fun!
Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!