Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Referitor la caciulita...eu ma gandesc asa...mie mi-ar placea sa port caciula in casa la 23 de grade? NU. Asa ca nici copiilor nu cred ca ar trebui sa le punem.
Dar fiecare face cum crede ca e mai bine.
Eu nu ii mai pun nici dupa baie pentru ca a ajuns sa nu le suporte.

Bebecris, ceea ce ai povestit imi aduce aminte ca si eu am avut la un moment dat aceeasi problema si mi-am dat seama ca nu ii mai ajungea laptele de la san si am introdus laptele praf. De atunci, s-a linistit complet si doarme foarte bine. Nu stiu daca e cazul tau, dar poti sa incerci intai cu o cantitate mica (30-60 ml) dupa ce il alaptezi si sa vezi daca ii ia si daca se linisteste. Eu alaptez intai si apoi ii dau si lapte praf, ca sa goleasca intai sanul si apoi sa se sature.

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

hop si eu cu o parere despre caciulite. eu am scos-o aproape complet. ii pun caciulita doar dupa baie, atata timp cat mananca si sta la bac - asta pentru ca se intampla sa facem asta in living si e un pic mai racoare decat in camera lui. dar cand il pun in patut, ii scot si caciulita. dar pentru ca are ciufu' mare, ii trag si cate un foehn dupa baie. m-am gandit ca e o solutie mai buna decat sa-i pun caciulita pe par ud.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Zoze macar la ochi sa semene cu mine ca in rest parca numai taica'su a fost prezent.
Si eu sunt anti caciulita si infofolire. Eu ii pun o caciulita doar dupa baie pentru maxim o ora, apoi o scot iar afara tot numai o singura caciula. I-am pus doua doar cand l-am scos din maternitate ca ploua si era frig.

KLARISSE mami fericita de MATEI
02/10/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

KAT, haide mai nu te supara si nu te retrage!daca stiam ca apar discutii nici nu mai intrebam!pana la urma povestea bebelusilor de sept-oct exista pentru ca existam (si activam) fiecare dintre noi, cu parerile si stilurile proprii. eu personal sunt de acord cu cele spuse de tine. plus ca si eu am fost atentionata (ca sa zic asa) la un moment dat pe aceeasi problema asa ca daca vrei ne scriem una alteia PM-URI!
Haide mai...join the group!
ps:vroiam sa fie ceva mai amuzant dar nu mi-a iesit.oricum se spune ca intentia conteaza si sper sa conteze in asa fel incat sa "come back"!

Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria

Mergi la inceput

Referitor la caciuli:eu am citit ca de la 20 grade nu se mai pun. daca aveti in casa pana in 20, merg.si eu sunt mai friguroasa de fel dar incerc sa nu le transmit si copiilor "infofolelile" cu care am fost obisnuita.

Mergi la inceput

Referitor la caciuli:eu am citit ca de la 20 grade nu se mai pun. daca aveti in casa pana in 20, merg.si eu sunt mai friguroasa de fel dar incerc sa nu le transmit si copiilor "infofolelile" cu care am fost obisnuita.

Mergi la inceput

Ia uite dom'le, de emotie cu postarile astea am trimis de 2 ori mesajul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

zoze, mai circ ca la noi nu are cum sa fie.
office, eu am luat prima alocatie.atat.am luat-o in octombrie pt luna septembrie.ca pe luna august(cand am nascut) nu se da.
iunia, sa va traiasca micuta crestina.oau ce te invidiez 8-9 ore
bebecris, poate are vreun puseu de crestere.
fulguta, superb montajul.
mai3, eu stiam ca anunta iarna grea.
zoze, mie nu mi se pare obez.adica mi se pare un copil normal.acum nu-mi dau seama din poze.poate ca e si inalt si de aia nu se cunoaste.mie mi se pare ca e ok.zoze, ce e BE?
lora, sanatate multa.
mai3,eu am 3 luni de cand ma nascut.si am facut prima baie acu vreo luna.eu de fel nu prea fac.eu sunt cu dusurile.dar atunci am simtit nevoia.
klari,ce ochi frumosi are matei
eu i-am pus caciula cand a fost frigul ala frate in casa de eram chirciti toti.
bey, a fost splendid azi la mare.nici frunza nu adia.am lasat copiii in bluza.pe calin cu un fesulet si am stat de pe la 13 pana pe la 16.30.a fost splendid, am servit si "masa in oras".am facut si ceva poze dar cred ca le incarc maine.
kat, zoze, fiecare are dreptate in felul ei.haideti va rog eu de dragul copiilor nostri sa fie armonie aici.imi sunteti toate dragi chiar daca nu reusesc sa raspund tuturor in parte.
edit:sunt dusa.postasem mesajul la iul-aug.nu ma intrebati de ce, cum.doar ca deschisesem 2 pagini(una citeam la noi si una postam la iul-aug)

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Iunia, nu este flamand pt ca l-am testat. i-am facut lapte praf dupa ce a papat la san si nu mai vroia sa manance. nu inteleg de ce e asa agitat. o sa merg cu el la un control la pediatru pt ca nu mi se pare normal ca un bebe asa mic sa doarma atat de putin. azi a dormit numai 3 ore.

cristina si bebe in burtica 37+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

am schimbat si eu semnatura

Cristna mami de bebita David

Mergi la inceput