Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

la multe lunite Ioan si Nicklas!

multumesc pt raspunsurile legate de debridat

Andreea din cate vad tu ii dai conform prospectului ca acolo zice de 2 ml x3/ zi. probabil am sa cresc si eu doza si sa ii dau 1 ml inainte de fiecare masa de zi, ca al meu inca are 8 mese insa la cele de noapte nu regurgiteaza, pt ca am observat ca atunci cand ii dau masa e ok. la cele la care nu ii dau mai scapa pe afara.

ce ma ingrijoreaza nitel, desi toata lumea mi-a zis sa stau zen, e ca a scazut 200 g de cand cu regurgitatul asta mai des...sper sa isi revina. el e vioi, caca caca, pipi pipi, de papat papa ceva mai putin. sa vedem zilele urmatoare. probabil daca nu as fi avut cantar nu mai bagam in seama chestiile astea

zoze maica ci link? ca io am uitat inaintea ta

kat asa cum tu ai cerut celor care sunt deranjate de mesajele tale sa le ignore asa poti si tu ignora mesajele care te deranjeaza. evident ca e greu si simti ca parerea unuia e o parere generala insa cred ca daca stai sa o gandesti la rece nu e chiar asa. decizia de a nu mai intra e a ta si o respectam daca e o decizie finala insa nu cred ca e pt ca nu are sens

si eu am renuntat a mai scrie la odiseea pepenasilor de vreo cateva luni desi citesc pt ca mi-s dragi piticii alaturi de care baby a crescut, insa nu ma mai simt confortabil acolo dupa ce mi-am expus parerea si am fost cumva pusa la zid. asta e...se intampla sa nu fie toti de acord intr-o privinta, iar daca tu nu te mai simti confortabil aici eu te inteleg insa e o diferenta - eu m-am simtit data la o parte de mai multe fete pe cand tu te superi ca vacaru' pe sat ca sa zic asa

ziceau aseara la stiri ca va fi o iarna blanda n-ar putea fi o primavara continua?

baby de 2 zile merge la teatru si vine asa de incantata azi a fost la cenusareasa - sinsaia - si a adus o bagheta magica rupta dintr-un gard si mi-a facut si mie rochie maine e ursul pacalit de vulpe in program

hai pup

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

mai3,uite www.immunise.health.gov.au/internet/immunise/publishing.nsf/Content/nips2" target="_blank">aici programul national de imunizare din Australia.

kitti,nu esti zdravana!Am ras cu lacrimi,in unele chestii regasindu-ne

Magdy,macar Gabriel e mai..Bio Mihai zice ca plange de foame-vrea lapte din tzatze

eve,sanatate puiutei!

uta,groozav montajul made by your husband

Despre caciulita in casa,nu stiu ce sfat as putea da,mai ales ca stiu ca tine mai mult de feelingul parintelui..Noi nu am folosit caciula decat in situatii extreme,cand a fost foarte frig si doar afara. Mihai chiar a fost uimit cand i-a pus Dan un fes pe cap.S-a uitat mirat si oarecum fericit la el zicand:"Tata,ninge?!"
Ah,mint-Mariei i-am tinut caciula pe cap cateva ore cand am venit de la maternitate,pt.ca era un frig la noi in casa..bbrrr..Dar atat!

Cu kg celor mari..ce sa mai zic..Mihai are 18.5kg la 2.8 aniMie mi-e frica de obezitate la el,din cauza kg,dar,in ac.timp,nu-mi pare grasCred doar ca are oasele mai grele. Sau..asa zic eu..Ia priviti si ziceti si voi: aici

summer,nu cred ca-i contraindicata! Pana la urma,ea e sustinuta de material pe de-a-ntregul..nu stiu cum sa ma exprim,nu sta in fund.Plus ca la wrap poti adopta o multime de modele de sustinere.Eu abia astept BE de la sf.lui Noiembrie,sa-mi achizitionez si eu unul

nastasie,doar am pierdut o megascrisoare pt voi
mii

Am uitat sa spun ca am vazut toate pozeleAvem copilasi atat de frumosi! Si ce torturi am vazuuut!!
Si ca tot vb de pofta,nu mai stiu cine scria de-un compot de gutuuiVreau si eeeu!

Ana,exact asa am patit si eu acumIdentic!

Lora,paracetamol.Atat!sa treaca!

Iulia,felicitari pentru bebelusa cuminteeee!

donna,eu sarisem peste fusta!Citisem ca trebuie sa mergi sa-ti iei sutienul de la croitor

Cami,spor la "contabileala"

S-a trezit Mih.Nu am terminat,dar..revin eu

Mergi la inceput

bai zoze io nu pot fi obiectiva ca a mea la 2.5 ani are 12 kile da acu ca am vazut poza pot zice clar ca omuletu' arata super ok e si inalt bre, ce-ai cu cupilu?

merci de link - vaz ca e cam ca la noi - alea de se numesc obligatorii m-am hotarat oricum de vreo 2 zile ca DTP facim. restu' pauza. ca si la baby de altfel.

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

-ici!
Kiti superba relatarea, cred ca toate ne regasim in ce povestesti tu insa stilul este unic.
Aniast, multumesc, chiar simt ca am facut o alegere buna atat pentru Matei cat si pentru mine.
Zoze
Mai3 eu combin Debridatul cu Espumisanul si merge foarte bine. Mai are colici insa frecventa lor s-a redus si timpul de urlat la fel. Sper sa terminam odata cu colicii astia ca mi se rupe sufletul sa il vad cum se chinuie. Sa intrebi pediatrul despre scaderea in greutate ca din ce stiu nu e ok sa scada.
Cand l-am nascut pe Matei 2 zile voma cam dupa fiecare masa, nu-si explicau astia de ce si i-au dat Motilium (cred ca asa ii zice) si si-a revenit foarte bine.

http://picasaweb.google.com/andreeacarja/Matei?authkey=Gv1sRgCJ7WzZ-zlq-HQg#
..un link cu pozele lui Matei in diferite stadii de dezvoltare

Klarisse mami fericita de Matei

Mergi la inceput

klari motillium ne-a recomandat si noua la un mom dat cineva da' cu ala mai astept. cu scaderea in greutate am intrebat medicul de "rezerva" insa azi o intreb pe pediatra ca in ea am incredere tati zicea ca e si cantaru' nostru mai ciudat ca daca bebe da din manute, picioare, etc apesi pe "hold" insa holdu' ala s-ar putea sa fixeze greutatea din secunda aia si daca el era cu o buca mai sus sa nu fie de fapt cea reala ai inteles ceva? mai icnerc si diseara fara hold

am vazut bebeloiu' Matei se pare ca marmotele noastre au facut schimb de pijamale ca si noi avem poze cu salopetele alea

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Da, sunt tare bune pijamalele alea..numai ca trebuie sa le oprim utilizarea ca maimutzoiu' nu mai incape in ele..
Are 4,700 de grame la o luna si o saptamana..de la 3250 cu cat s-a nascut..ii prieste.

Klarisse mami fericita de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Oh,Doamne,ce frumos e Santa's little helper!!
ochisorii lui albastri,superbi,exact ca ai mamicii
Edit:Ca o paranteza,sunt asa de fericita ca atat Mihai,cat si Maria,mi-au mostenit culoarea ochilor,ca nici n-am cuvinte!Mihai blond,Maria bruneta..
Revenind-povesteam in scrisoarea pierduta() exact despre Motilium.Prietena mea are o fetita care a suferit de reflux,cu voma dupa fiecare supt,lapticul il varsa nebranzit,exact asa cum il inghitea..Ce sa mai..jale!Totul a tinut pana in jurul varstei de 1 an,insa de cand i-a dat Motiliumul,numarul varsaturilor s-a redus considerabil,la fel si timpul intre supt si vomitat,lapticul se vedea ca se digera,mica a inceput a lua si ea ingreutate Acum..cred ca e cu dus si intors,ca orice remediu.Cred ca fiecare reactioneaza diferita,insa merita intrebat despre el/incercat..
Uitasem:bau!!Bu-hu-hu! Te-am speriat??

maitreyi,da,e si inalt! Ultima data avea 100cm. Oricum,nu stiu ce as putea face,pt.ca el nu-i genul pe care sa-l alerg cu mancarea-la el,masa e masa-se aseaza si haleste fara probleme.Iar daca n-are chef/pofta/foame,sarim masa fara probleme.Iar despre miscare..ohoo..Daca l-am dus si la medic,banuindu-l de hiperactivitate/hiperkinetism,iti dai seama ca nu-i vreun sedentar
Mi-a placut aia cu vacarul si satul!

bebecris,cred ca cel mai bine ar fi sa vb cu un medic.Exista tratamente pt.mamele care alapteaza,insa cel mai bine ar fi sa discuti cu doctorul,pt.ca trebuie sa va tratati cu totii,cei din familie,plus ca pacatosii astia sunt "recidivisti"..Trebuie sa fiti tinuti sub observatie o perioada! Iar spalarea frecventa si meticuloasa a mainilor e un "must"! Sanatate multa!

Gata,pec a capie(r)aa lui Mi-ha sa ma joc cu tieni(l)ii pie sinee!!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

bebecris , ca uitasem, astia is balauri superficiali ca sa zic asa, adica ies si se lasa vazuti in scaun. la tine i-ai vazut? la bebe? du-i o proba de scaun la coproparazitologic si afli daca a luat si el.

fetili cu ceza - cand avem voie sa facem o baie de aia cu spume si relax total? ca am uitat de la baby

zoze pupam conductorul de tren noi acu suntem BABIE si tati e printu' - NENEA adica

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Fetelor, help, help... La cat timp dispare un aliment din laptele matern?, ca eu am facut o gafa de gafa. La cat de incantata eram eu ca functioneaza tratamentul, bb super linistit, am mancat aseara niste brocoli si de azi de pe la 11 Alex e mai agitat si crizat ca niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Maitrey, eu ii dau Debridat 3 ml la aproximativ 12 ore, nu stiu cum e in prospect dar nu-i dau 2 ml/3xzi.
Ma bag la somn putin, Vladi doarme printre crize de tuse (a si vomat azi de 2 ori de la muci) iar Alex e pe-afara cu soacra-mea, cred ca e tot in crize ca o vad de pe balcon cum agita caruciorul...

Mergi la inceput