Fluturasi de martie-aprilie 2011 (66)
Raspunsuri - Pagina 2
strumphitza spune:
Am pus pozici cu burtica de azi de dinainte de eco si cateva pozici de la eco,dar sunt cam intunecate ca le-am facut fara blitz ca era naspa rau cu blitz si cu lumina din casa
Revin sa va spun restu de povesti
Edit ca am latit pagina cu semnatura mea
_
Mind the Bump! 20+Sophia Nicole
roxy_s spune:
strumphitza ce burtica mare si frumoasa ai si nu mai zic de bebelina, cum statea ea acolo in burtica deja mi s-a facut si mie dor de a mea. abia astept saptamana viitoare sa merg la eco s-o vad si ai iesit foarte bine in pozici, imi place cum iti sta cu roz
S-a intamplat minunea mult asteptata24+
Happiness_4_us spune:
Strumphitz, bravos, ma bucur din inima!
Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza Am pus pozici cu burtica de azi de dinainte de eco si cateva pozici de la eco,dar sunt cam intunecate ca le-am facut fara blitz ca era naspa rau cu blitz si cu lumina din casa Revin sa va spun restu de povesti Edit ca am latit pagina cu semnatura mea _ Mind the Bump! 20+Sophia Nicole |
ce bebic mumos am vazut eu !!!!
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 23+
Deea99 spune:
Strumfule felicitari pt fetitza!!!!!!!! sa creasca mare si sa fie vorbareata si frumoasa ca mami....
370 gr zici...pai a mea are vreo 400 si ceva..oare asa mult cresc intr-o saptamana
ia sa ma uit si eu mai bine pe fisa aia...
Mada am foat la vulturica...mai , mie imi place din ce in ce mai mult de ea...si azi si mai mult ca nu m-a certat ca nu am fost la gim si la nutritionist....a zis ca de gimnastica ma iarta , dar la nutritionist sa merg neaparat cum am timp ca -i pt sanatatea mea mai mult...are si ea dreptate
Doamne ajuta la prietena ta...sa stea bebe in burtica cat mai trebui si apoi sa se nasca sanatos si sa creasca frumos
eu chiar nu inteleg de ce zici ca s-a purtat asa, dar nah,....
eu pt varsta ei chiar o consider bine informata si profesionista..mai ales ca a si stat in preajma unor dr. renumiti din spital....
azi vroiam sa incep sa vb despre nastere cu ea, dar era asa de aglomerat ca nu am mai indraznit..am punctat fix ce ma durea pe mine si am plecat
dar pe 15 dec. sigur stau de vb despre..chiar daca e aglomerat ..
mi-a dat iar analize de facut
toxo hlg si urina
mi-a dat fier pt anemia mea....nu stiu cum se numeste ca sunt niste fiole si l-am pus in frigider..dar va zic eu ..insa mi-a zis ca e si importiva constipatiei...acum sa vad....vb voastra nu la toate ni se potriveste asta...dar eu sa fie inves chiar nu vreau caci abia m-am dres[/i cand nici nu mai speram..am mancat un kil de kiwi si de a 2a zi nu am mai avut probleme..au trecut vreo 5 zile de atunci
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....22s+cronologic
strumphitza spune:
Am revenit sa spun povesti perna aveti ?
Dar in primul rand sa va multumesc fetelor de urari, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine la toate si la anul sa avem beblusi frumosi si sanatosi
Deci, povesti acum.
Dupa o noapte agitata cand nu am putut dormi si i-am dat o suta de ghionturi lu` Nick sa nu mai sforaie , iaca am ajuns si la 9 jumate cand ma ridic din pat... adormisem asa bine dupa ce a plecat el la munca si la 9 jumate nu voiam sa ma ridic din pat dar am sarit ca fripta ca nah trebuia sa ajung la spital sa imi vad balerina Am venit eu aici pe la odisee, am dat un semn cat mi-am baut cafeaua si apoi m-am dus la imbrcat si machiat , sa ne facem mumoase ca sa ne placa doamna/ domnu doctor plus ca ne-am imbracta in roz bombon ca doar suntem fetite , nu ?
Ma termin eu de aranjat, deja eram cam in ana de timp si ajung inapoi in bucatarie la laptop si ma ia sora-mea pe mess la intrebari si una si alta si ma intreaba la ce ora am eco si atunci vad ca deja era 11.20 si eu eram inca acasa ii zic repede pa si hai mai vorbim cand ma intorc... alerg la statia de autobuz repede, astept autobuzul vreo 5 min, trafic greu spre spital, la 12 punct aveam intalnire cu Nick in fata spitalului si la 12 eram acolo. Tati ne astepta deja, el care de obicei cam intarzie ... cica ajunsese de la 12 fara 10 si eu dupa el avusese o sedinta si a plecat dupa dar mai avea una la ora 14 deci trebuia sa ajunga repede inapoi la munca
Bun, ajungem noi sus la etajul 3 la receptie, ii dau hartia cu appointmentu` la duamna de acolo , se uita ea in comp sa ma caute... se uita la foaie iar, se uita la mine si la Nick ??!!! si zice, sigur aveti azi programare? cate sapt de sarcina aveti acum? ii spun 20 sapt si 5 zile , ma pune sa imi spun numele si data nasterii si sa ii confirm si zice calma si cu un zambet pe buze : dar in sistem apareti ca nu aveti azi programare, la ora 12.20 este altcineva??!!!?? Poftim???????? cum adica alta persoana cand eu aceasta programare am facut-o in sept pe 8 cand am fost la eco de 12 sapt ? cum se poate asa ceva ??? zice ea inapoi, nu e nimic, e vina spitalului ca a programat pe altcineva in locul dvs si o sa merg eu sa dau cateva telefoane sa vedem ce facem dar se rezolva. Zice mergeti si luati loc in sala de asteptare si va strig eu cand revin cu un raspuns, dar nu va faceti griji ca o sa va vada azi cineva ??!! Imi da pagerul si numarul de ordine si zice revin imediat.
Eu deja vedeam stele , sa nu spun negru in fata ochilor ... ma duc si ma asez pe un scaun si il bombanesc pe Nick la cap vreo 10 min si saracu ma aproba , dar imi faceam griji si pentru el ca pierdem timpul si nu ajunge la timp la sedinta , sau o sa raman eu singura mai tarziu si tati nu o sa vada bubulina.
Revine tanti si ma striga si zice , am rezolvat dar mai dureaza putin, o sa va vada un doctor , nu ca faceti griji si ne cerem scuze de incurcatura facuta, nu e vina dvs , e vina spitalului..bla bla... si Nick o intreaba repede, cat mai dureaza sa vedem daca putem astepta sau nu ca el avea de mers la ora 14 trebuia sa fie inapoi la munca si el lucreaza in centru langa Big ben si spitalul e in nord la mama naibii in zona unde stam noi si cu metroul ii ia cam 40 min sa ajunga inapoi la munca , zice cam in juma de ora , e ok? Era deja 12.20 si cu juma de ora asteptat, se facea 12.50 si cu alte 2-0-30 min eco, cam era pe muchie de cutit pentru el sa ajunga la munca, dar el spune ca e ok si sa ne book in ca asteptam.
Am asteptat, am intrat mai repede, cu vreo 10 min , ajungem acolo, un nenea doctoru pe la vreo 50 ani dar super simpatic si de cum ma asez acolo ne intreaba , vreti sa stiti daca e fetita sau baiat ? Noi da da, va rugam... ca aici nu ti se spune daca nu intrebi sau daca nu vrei , au si astia piticii lor, poveste lunga si cu asta dar o sa va spun alta data de ce
Zice nenea doctoru`, ok o sa va spun dar mai la final ca la inceput imi fac eu treaba ce am de facut si vazut si apoi o sa vedem si ce sex are bebe S-a uitat el , s-a invartit... ahh il intreb de la inceput, o sa avem si poze sau cd si zice stati linistita ca va dau eu pozici uraaaaa si dupa vreo 10 min zice : It`s show time !!! glumet nenea asta nu ? si ne arata cum statea ea fata cu buricu in sus si se tot scarpina in barbitza si mai ducea mana pe la ochisori si dadea din picioruse.
Ne arata fiecare manutza si piciorus in parte, ii face pozici , ne arata si talpitele si le face poze si apoi ne arata ceel 3 liniute dintre picioruse si zice ca daca nu apare nici un out si nici un cuc si se vad aceste liniute e fetitza
Mi-au curs lacrimi de bucurie si ma uitam ca duda cand la ecran cand la tati, era rosu ca racu si super fericit, avea un zambet lung pe buze si numai nu sarea in sus cred
Ne da nenea doctoru caietul gravidei inapoi cu foile de la eco si observatiile si zice ca daca ne intreaba cineva cate pozici am de la eco sa spun ca numai una si cand colo eu am 7 tare de treaba nenea doctru asta
Am iesit pe hol si am deschis repede foile in caiet la observatii sa vedem ce spune acolo , dar sunt niste termeni medicali care eu nu prea ii inteleg dar o sa ii caut eu mai tarziu sa vad ce inseamna dar in general doctoru a spus ca e super bine si el nu vede nici o problema , colul e ok si normal si placenta si lichid ok normal si are 370 grame bebe
saream in sus de bucurie pe hol dupa intr-un picor agatata de gatul lui tati si l-am pupat desi eu aveam ruj cu sclipici si l-am facut tot de sclipici pe la gura , dar nu conteaza, l-am sters eu sa nu ajunga la munca la sedinta tot sclipicios
Deci cam atata, dupa ce am iesit de la spital, eu am luat autobuzul inapoi acasa si tati metoul sa se duca la munca In drum spre casa ofcourse ca m-am oprit pe la mall ca altfel nu se putea, mai ales ca azi a fost soare si frumos, cam rece dar soare Mi-am luat niste ciorapi lungi de 60 den de la mothercare , 7 lire bucata dar super faini, o pereche rosie la focu` sa nu ma deoache careva si una gri inchis , super faini, sunt speciali pentru gravidute si au loc in fata pentru burtica
Apoi am fost si am mai lins vitrinile putin si clatit ochii pentru madutza, m-am gandit la tine , imi venea sa iti fac poze prin magazine sa iti arat cat e de fain , mai ales in mothercare sa vezi cate lucrusoare de bebe sunt pentru craciun
Pfff iar am scris un roman , daca e si fiica-mea la fel de guraliva, vai de tac-su ... ca bine a mai spus si miki
Ma duc sa pun la foc sa fac un sos de paste pentru soatza ca eu mi-am pus burtica la cale cu salata aia si 2 felii de zacusca si revin dupa sa mai raspund
_
Mind the Bump! 20+ Sophia Nicole
madutza_bra spune:
strumphi, mai daca la o eco ai avut atat de povestit, la nastere o sa fie un roman
Acusi am terminat si eu sa ma gandesc la tine , adik am terminat de papat carnaciorii si am intrat sa-ti vad pozele. super burtica si super poze la talpite, sunt asa dulci imi pare tare bine ca totul a decurs ok pana la urma, dar bag de seama ca si sitemul lor e varza, de fiecare data cand ai fost programata a fost cate o eroare
deea, da vulturica e ok...daca ai o sarcina fara probleme. pana acum si prietena mea mea a fost super incantata, dar acum are pb si dr-ita si-a luat mana de pe ea.
roxy, tu nu trebuia sa pui poze azi cu burtica?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 25+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
Deea99 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s deea tu cat ai hemoglobina? S-a intamplat minunea mult asteptata24+ |
roxy nu stiu exact..dar maine iti scriu ca am dosarul la etaj si cand urc ma duc direct la nani...maine zic si cum se numeste fierul meu
strumfy astia vor sa iti incerce corasonul....sa vada cate batai pe minut poate sa scoata....
gata plec la nani..pup si noapte buna
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....22s+cronologic