Fluturasi de martie-aprilie 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Happy...noi suntem 5 frati, am stat toti in 3 camere...Spor la treaba scumpa. CInd vii in tara, vii cu Andrei(sper ca scriu bine cu 2 i)?
ALina, ma linisteste ideea de retentie de apa...SI spuneti ca acesti cartofi copti sunt asa buni? Eu stiam ca au indice glicemic mare si nu prea sunt buni..
ANdreea, bine ai re-aparut printre noi. Ce mai faci?
Roxy pe unde o fi?
Lalely ai reusit cu concediul?
Madutza, David avea vreo 3 ani jumate pe atunci, nu-l mai interesa tzitzi de la 1,2 ani cand l-am intarcat. Nu stiu ce voi face insa cu Matei ca si acum citeva zile pusese gurita pe pijamaua mea (pt tzitzi) si spunea ca e tzitzi a lui...L-am lasat, nu l-am respins, dar i-am spus ca el e baiat mare si are dinti cu care poate minca mancarica....ca bb nu va avea dinti si tb sa-i dam tzitzi, etc...Dragul de el repeta mereu BB e mic, nu poaaate (adica nu se poate hrani altfel) . Da mami tzitzi. Sper insa sa ma descurc, o parte din zi vor fi si ei cu gradintitza, apoi se va obinsui cu ideea...sper
Danutza, felicitas, bine ati venit!
Lavi cartofi prajiti

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi iata-ma

S-a intamplat minunea mult asteptata24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Happiness, Scrish, Catank dulci si spor la treaba!

Strumphy bine ai revenit. Intru si eu sa vad pozele si in seara asta sau maine pun si eu poze cu micul meu printz, sa vedeti si voi ce poze frumoase avem!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

happi spor la treaba si la bucatarit

mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cuAlex

Mercic.

Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

madutza in legatura cu suptul eu zic sa nu-l intorci pe cristi daca e intarcat, cu patutul si la noi e pb eu ma gandeam sa mai iau un patut de bb ca mi-e team asa o mut pe Naty in pat normal daca cade din el?

yasmi cum esti azi? contractii?

mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cuAlex

alina, pai ii pui bara de protectie si atunci nu are cum sa cada. asa are si iasmi.

cu contractiile nu prea am pb ziua, dupa masa-seara asa ma apuca. aseara am luat no spa. cred ca o sa incep sa iau zilnic.

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

felicitas, sa va fie de bine concediul. visez sa ajung si eu candva la piramide

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 25+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi ia ceva pentru micuta ori o hainuta acolo ori ii pui bani si la mamica mai bine ia-i niste fructe decat flori.
ce bine ca a nascut asa usor fara sa o taie.

S-a intamplat minunea mult asteptata24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutaaa spune:

mersi mult de incurajari
am fost la eco acum 3 saptamani si era totul ok iar medicul m-a chemat tocmai pe 10 dec la morfologie, ca a zis ca nu e nevoie mai des, pt ca sarcina evolueaza ok
.... si mai e asa mult pana pe 10 decembrie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Simo . Sunt bine multumesc, ma tot gandesc ce sa fac astazi. Ieri am fost f activa, am gatit , am facut si 4 checuri, iar astazi nu stiu ce sa fac. Bebe al meu e si el din ce in ce mai activ.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Roxy..cred ca saptamana viitoare ,joi, cand merg la eco voi afla culoarea caruciorului.
Nici la mine nu a miscat bebe..eu tot il pandesc dar nu simt nimic special...Parca data trecuta medicul mi-a zis ca dupa 18 saptamani...iar noi saptamana asta facem 17.

Am gatit si o sa incerc sa mananc si sfecla..sa vad daca reusesc..
Aseara am fost la market si mi-am luat Tedy..eu sunt innebunita dupa sucul asta...

16+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput