Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***275***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

aoleu ce pustiu a fost azi pe aici!!!!
eu sunt terminata, am aflat ca s-a spanzurat o colega de liceu, fata unei colege de scoala a mamei mele.... si m-a intors complet pe dos; n-o sa inteleg niciodata cum te poate face un barbat sa-ti uiti viata.... sa o dai.... ; sper ca Doamne Doamne sa o inteleaga si sa o ierte pentru ce a facut; m-am convins pentru a mia oara ca nu e de glumit cu depresiile
am avut un we plin plin, am alergat, si am facut iarasi mancare la greu pentru toata lumea; astept cu nerabdare sa o vad pe mami acasa, sper ca maine sa termine cu tot si marti dimi sa o iau in sfarsit acasica; nu reusesc sa o conving sa mai stea la mine, vrea la campina, mai ales ca azi a auzit mitisorul miorlaind la telefon... si n-a mai rezistat, era disperata sa ajunga la ea acasa, la pisiceii ei; si-i e si foarte dor de tati; si lui de ea- azi a venit de la bunica din arges (a fost in scurta vizita) si era asa bleguuuuuuuuuuut!!! l-am tot intrebat ce are, daca-i e rau, daca-l doare capul.... nimic!!! abia a baut o cafea si a fugit la mami la spital ca nu se vazusera de o saptamana; si tot asa blegut a plecat , ne tot intreba cu speranta daca vine marti acasa. si dupa aia ne-a sunat exact cand eram la mami si ne-a dat vestea aia oribila (el n-ar fi zis da' imediat s-a prins mami ca e ceva in neregula... si n-avea rost sa zica ca nu... ca ne imaginam altele dupa aia).
eu sper acum sa-mi bag bine in cap ca doar sanatatea conteaza si o sa reusesc sa fac ce vreau in viata atat timp cat nu am alte probleme; si asta pentru ca mi s-a confirmat oficial vineri..... ca am fost mutata de pe laboratorul meu si ajung exact unde nu voiam... adica pe aceeasi sectie, dar la alte responsabilitati care sunt cu mult sub pregatirea mea, si nu e decat o munca de rutina aiurea din care nu am nici o satisfactie!!!! asa ca discutia cu spaima d eintors la servici.... pe langa spaima de lasat mutzu acasa cu o straina mai am si "placerea" de a ma duce la o nenorocita de munca pe care o urasc. acum ce sa mai zic... cu Dumnezeu inainte!!! si sper incet incate sa-mi gasesc si eu un drum al meu care sa ma implineasca si profesional!!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

va pupam si noi de la masa..papam paste facute de tati delicioase!!!

T. se trezeste si el pe la 8 dimineata, si adearme pe la 9, 9 30 seara..rar ii mai dau sa bea laptic in timpul noptii si adoarme imediat..

am intrat si eu in saptamana 20- luna a 5 a:) pe 25 aflam daca e fetita sau baietel si va scriu si voua! totul este perfect!!!"D

va pupam si sa veti o seara frumoasa!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 19+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Dyana si , imi pare rau si pt colga ta, si pt "retrogradare". Din pacate e nevoie de cate un eveniment nefericit de-asta ca sa-ti reevaluezi pozitia - unde esti, ce ai, ce-ti lipseste... DD s-o odihneasca, saraca!

Cu Gaza am vorbit eu saptamana asta, era OK, doar un pic ocupata si alergata, atat. Cand am vb ultima data nu reusise sa mai intre p-acilea.

Eu am avut o dimineata superba cu piciul si o dupa-amiaza oribila, mi-a facut istericale, tachinari, dar cel mai urat e ca eu am avut niste reactii idioate, l-am smucit, am tipat la el... Tre' sa-mi revin... Nush, nu-mi prieste trezitul asta la 5 dimineata...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

A, si ca sa puna capac... Cristi are niste pete negre pe dinti. Ma tem sa nu fie carii. Unde gasesc un stomatolog pt varsta lui si cum o sa-l convinga sa se lase consultat?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dyana Dumnezeu sa o odihnesca in pace!

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Buna dimineata! Am revenit cu mult mai multa seriozitate.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Noi am haladuit tot weekendul!

Floric, bine ai revenit. Sa speram ca seriozitatea nu te tine mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Floric, bine ai revenit. Sa speram ca seriozitatea nu te tine mult.

Subscriu!!! Seriozitatea este supraevaluata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Si acum: Buna dimineata!

Lenevie mare in weekend, mai doamnelor!

Petrecerea a fost faina; na, povesti cu prietenii, mancat si baut...nimic spectaculos.

Ieri ar fi fost ziua tatalui meu si nu prea am avut dispozitia necesara pentru nimic, nu doar pentru forum. Eu am fost crescuta de tata(maica-mea a murit cand aveam 14 ani), si tare l-am mai iubit ( si-l iubesc!)!Asa ca, inca imi mai ling ranile!

Bianca pe unde ati fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neatzaaaaa
nu da nimeni o cafea???? pai atunci sa fac eu una proaspata . azi ne-am trezit la 6.30 direct cu chef de joaca maxim. a trezit si "unchiuletii" care dormeau in sufragerie, a chitatit si i-a gadilat la talpi, si cand i-a vazut in picioare a intins-o sa-si vada de ale lui. e deja a treia noapte cand doarme singurel in patul mare la el in camera; vad ca ii prieste, azinoapte am reusit sa-l pescuiesc inainte sa se dea jos din pat, ca am sarit instant cum am auzit interfonul, asa ca nu s-a mai trezit complet. azi vreau sa fac schimbari la el in acmera, ca oricum patutul este nefolosit, asa ca-l mut la geam si-l fac "buncar" de jucarii pana il ia surioara.
ma duc sa bag un aspirator rapid si revin

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE

Mergi la inceput