Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***275***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hai ca l-am semesit, astept raspuns. Ai plecat deja???

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Monn ce-ti aduc de la Londra?

Acum sper sa si raspunda.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Monn ce-ti aduc de la Londra?

Acum sper sa si raspunda.

Un bulanash de Davidutz bun de ros Inca nu a raspuns, da' ma gandesc ca ori imi va raspunde candva, ori o sa iti lase mesaj la recpetie/te suna in camera.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Sa va povestec pana cand cum e pe-aici...

Este frumos orasul, dar nu as putea locui mai mult de 3 zile aici. Este atat de aglomerat ca ti se face rau. In magazine si in Metrou nici nu ai pe unde sa te misti. Dar lumea de aici este obisnuita cu asta si fiecare se descurca cum poate. Zici ca este jungla.

Apropos de jungla, ieri am fost la Zoo dar nu prea ne-a placut. Erau putine animalute. Dupa ce am vazut zoo de la Lisabona, acesta este tare slabut. Lui David i-au placut maimuticile, caciu i-au furat mancarea

Vremea este oribila si enervanta, vant si ploaie toata ziua. Cu toate ca noi nu mai puteam de frig si david avea manutele ff reci erau o gramada in maneca scurta sau imbracati f subtire, iar copiii fara caciuli. Caliti cu totii.

Ce mi se pare ciudat este ca nu au cosuri de gunoi pe strada. Doar la Zoo am vazut. Si cam era destula mizerie pe strazi. Nu ma asteptam.

Cazarea este fff scumpa, iar camerele extrem de mici. Ne bucuram insa ca avem net.

Orasul este fain si perfect pt cumparaturi si plimbari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

hai mai fetelor, va luati de copii ca se trezesc la 5.30-6??? al meu a facut ochi la 3; dupa 3 seri de fataiala si mii de probleme l-am lasat singur in camera; asa ca la 2 jumate mutzu meu era in culmea fericirii ca n-a mai gasit "bariera" de mine la marginea patului si a facut "tusti" din pat; l-am pescuit de pe hol, alergand cu interfonul in mana, l-am pus la titi si am asteptat sa adoarma... si am asteptat... si am asteptat.... pic de somn nu s-a mai lipit de el; asa ca pana pe la 4 si ceva ne-am uitata la muzica si macar ar reusit sa-l tin in leagan; eu nu prea am mai avut somn (ma manca la degetele sa vin la forum....:-)))) si trezirea generala evident ca a fost la 7.
am fost la ziua finutei noastre, a facut 3 anisori si e o scumpaaaaa, dar mutzu meu mai mult a dormitat ca-i picau ochii in gura de la 9 jumate; a adormit in masina si nici n-a miscat cand l-am adus acasa, dezbracat, descaltat si parcat in pat; acuma doarme rupt, am profitat de moment sa-l mai pupacesc nitelus
m-am stricat de ras azi; cand am plecat spre fini ne-am oprit sa-i iau un covrig sa rontaie ca-l distruge ultimul canin, si-a facut rani la degetele de cat le-a rontait; si era la coada la taica'su in brate si pe nenea din spatele lui l-a mancat in fund sa stea cu banii in mana; pai cand s-a repezit mutzu meu in banii lui.... nici n-a apucat sa-i vada; si era o lupta pe bani, nenea tragea intr-o parte, mutzu meu zgaltaia de ei sa-i smulga; si cristi nu intelegea de ce se zbate mutzu si cu ce se joaca, cand s-a intors si l-a vazut la "lupta dreapta" pe bani s-a stricat de ras; evident el si tot magazinul

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE

Mergi la inceput

OLGA ai pm cu raspunsul lui Cristi.

DYANA la mine problema e ca desi se da trezirea generala la 5,30, pana la 14,30 nu-i chip sa-l bag in pat si NU dormiteaza niciun minut... Ba de ce ii e mai somn, de-aia aleraga mai cu viteza...

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, care sunteti interesate: e Durexu' la reducere in DM!! Am facut stoc

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

suntem bine...timp lipsa...
am vazut Ilinca data cu ecologistii.Olga in GB()...
in rest greu cu fatza ce maq trage de maini..

all

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Tufete, care sunteti interesate: e Durexu' la reducere in DM!! Am facut stoc

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Ce faceti fetelor ?? ma pun la calc sa recuperez ce ati povestit si am doar 2 pagini ?!!

Monnvas, pai salamul nu e pt pici, oar noi il consumam eu inca nu i-am dat chestii cu cacao , e destul de agitata

Olga, am inteles de ce nu mi-ai raspuns la sms-uri, iarasi a rezolvat David telefonul ! spor la cumparaturi si distractie placuta !!

Anaan, cum a fost petrecerea ?

Eu azi am petrecut ceva timp in bucatarie, Pisi deja m-a intrebta serios ce planuri de viitor am ; am facut briose, placinta cu branza in premiera, f buna a iesit si la final pizza, specialitatea mea !!
Alexandra e in greva foamei in schimb, in afara de bitzi si tziti nu prea mai mananca nimic, sigur ii iasa caninii ca se vad tare in gingie deja

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput