Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***275***
Raspunsuri - Pagina 14
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus M-am prins tufato !! vorbeam in Viitor si eu Ce ma bucur !! deja am facut niste scenarii, nu ma pot abtine, no ! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Fie-ne Viitoru' luminos!!!
anca_nicolae spune:
Salamul meu de biscuti:
- 1 pachet unt [200 g]
- doar 300-400 g biscuti, preferabil derivat de la "popor" ;))
- 3 galbenusuri [albusurile sunt ok DOAR la prajituri gatite la foc, crude nu sunt bune!!!]
- 150 g zahar pudra
- cacao, zahar vanilat, alte arome cum vrea fiecare
Ordinea:
1. se freaca untul bine, apoi zaharul pudra, apoi galbenusurile, apoi cacao, alte arome;
2. separat, se rup biscuitii in bucatele mici [dar nu foarte mici!!!!] si se stropesc cu vreo 250 lapte cald [dar nu fierbinte]
3. biscutii peste crema, inglobati
4. pus totul in forme/folii unse cu hartia de la pachetul de unt;
5. frigider
6. degustare
7. cura de slabire.
Stiu, e ora 5 dimi, sunt INCA la serv de ieri dimineata, a trebuit sa corectez niste buguri nasolute, insa, in mare, cred ca am rezolvat, in vreo juma de ora oi pleca si eu spre casa.
Pup.
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 10 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
denisamada spune:
Buna dimineata! 
Piticul iar a dat trezirea la 6:30... ba kiar un piculetz mai devreme... am venit sa ne bem cafeaua, sa-l mai lasam macar pe tati sa doarma.
Azi e zi de shopping.
Nu mai stiu daca v-am zis ca ne-am recuperat msina we trecut... aia veke, carpita. ![]()
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
Neata!
Noi ne-am trezit la opt si acum suntem in plina derulare a ritualului matinal: copilul bea lapte si danseaza in timp ce-si vizioneaza dvd-ul cu animale dansatoare, iar ma-sa forumeste![]()
Mada, spor la shoppinguiala
!
Anca, aia da zi de serviciu![]()
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui novus Kea, iata reteta noastra de salam de biscuiti care e f apreciat !! Ingrediente:500 gr. biscuiti, 160 gr. unt, 100 gr. zahar pudra, 4 oua, 4 linguri cacao Se freaca zaharul + galbenusurile pana se face cremos amestecul apoi se adauga untul ; separat sfaramam biscuitii , noi ii bagam in robot si se fac super rapid peste care adaugam compozitia de mai sus si albusurile batute spuma, amestecand cu lingura de lemn . Punem in folie alimentara si facem rulade, noi punem in pungute pt ca se ruleaza mai usor, lasam la rece pana a doua zi si devoram tot apoi ! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Da' asta nu prea merge pt pici, ca oole-s crude
Ca asa, ca sa imi maresc io volumul, ar fi mai mult decat OK.ILINCA io cred ca
a) era vba de lei nu de euro
b) fomeia cumuleaza functii, ceea ce n-ar fi OK
c) era vorba de venit, nu de salariu si erau si shpagile incluse.
Variante la alegere.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui denisamada Buna dimineata! ![]() Piticul iar a dat trezirea la 6:30... ba kiar un piculetz mai devreme... am venit sa ne bem cafeaua, sa-l mai lasam macar pe tati sa doarma. Azi e zi de shopping.![]() Nu mai stiu daca v-am zis ca ne-am recuperat msina we trecut... aia veke, carpita. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Fericito. AL meu la 5.20 a facut tusti din pat. Noroc ca azi e in vizita la bunici, iar eu mai spe seara ies cu sor'mea la un ceai (ca daca mai beau cafea la ora aia...)
Plimbari placute cu masina carpita!
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
olishka spune:
Salutare!,,
Am nevoie urgent de ajutor. Suntem la Londra, Cristi este la un curs pana seara tarziu si pe la 5 are pauza. Problema este ca mi-a stricat David iarasi tel. De dimineata mi-a zis adresa, am retinut strada, dar am uitat la ce nr este. Parca 207 a zis, dar nu stiu sigur. Cine vrea sa-i dea un sms va rog frumos sa-l intrebe de nr. Astept urgent caci vreau sa ies din camera ca nu mai are piciu stare. Va pupam
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Unde sunteti fetelor????
Uffff, am uitat ca este week-end.
Olga, mamica lui David iepurasul 

Monnvas spune:
OLGA eu sunt pe receptie, dar nu am nr lui Cristi. Da-mi-l pe pm daca il stii.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
OLGA te rezolvam in 5 minute. 
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3