Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***275***
Raspunsuri - Pagina 13
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Partea cu "devoram tot apoi" mi se pare foarte usor de realizat! |
Daaaa, va invitam si pe voi la o feliuta cand veniti !! sper ca wkd viitor, nu ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Weekendul viitor aterizam!!!
Edit: nu stiu de ce am scris viitor cu v mare...
, dar asa il las!
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Hello. Abia am rapus si eu balaurul, balaur treaz de la 5.30 ![]() NIKO apai zi-ne si cum decurg ostilitatile! Felicitari pt toate achizitiile lui Mario, deja poezii??? Mie se pare ![]() |
Si voi tot asa matinali sunteti?

Daaaaa!!!
Incep sa-mi fac complexe, mai ales ca daca e intrebata cu cine seamana asa isteata, Adela raspunde "mami, tati". 
Vazut pozici cu Dei-dei-ul vrednicutz!

| citat din mesajul lui Ilinca_M. Ca m-ai intrebat de doftorat, Anaan, inca n-am inceput cursurile, doar un prof ne-a trimis pe mail programa, bibliografia si multe texte pentru examenul lui. Acum cica sunt invitata sa particip la o conferinta internationala, ma simt ca un kktzel printre tot felul de zeitati filosofice din alte tzari . Tre sa ma apuc sa fac o lucrare pe care sa o prezint la conferintza, in decembrie![]() ![]() |
Mda... si mie mi s-a sugerat sa pun de-o lucrare pt o conferinta la Budapesta... tot in decembrie... Cre'ca s-a deskis sezonu'... acu'... io's dashteapta si modesta... dar ingleza mea... nu ma prea simt in stare sa raspund la'ntrebari complicate... cre'ca dau cu skip si plecam la munte we ala...
A-propos de cujetat... am auzit o vorba mare ieri in peatza: "da'bey, da'ce te faci daca vine iar aia cu shapk?" Huh? Io n-am mai urmarit fenomenul, ca m-am plictisit, dar kestia asta mi s-a parut super tare! Eh, ce te faci!?
Citii si io cu pasiunea si agitatia...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
Iar a dat weekendu'
in fetele astea si haladuiesc cine stie pe unde(Bianca cred ca ne tradeaza cu dl. House; astept vise eroice si cu asta
)...
Ma duc si eu la un film si apoi la
, ca maine imi revine sarcina sa fac curat, iar onor consortul se ocupa de bucatele alese pentru oaspeti
Va pup!
novus spune:
| citat din mesajul lui Anaan Weekendul viitor aterizam!!! Edit: nu stiu de ce am scris viitor cu v mare... , dar asa il las! |

Iuhuhu !!! sa infoliem salamul atunci !!
va asteptam cu drag !!!!!!!!!!
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Kea, iata reteta noastra de salam de biscuiti care e f apreciat !! Ingrediente:500 gr. biscuiti, 160 gr. unt, 100 gr. zahar pudra, 4 oua, 4 linguri cacao Se freaca zaharul + galbenusurile pana se face cremos amestecul apoi se adauga untul ; separat sfaramam biscuitii , noi ii bagam in robot si se fac super rapid peste care adaugam compozitia de mai sus si albusurile batute spuma, amestecand cu lingura de lemn . Punem in folie alimentara si facem rulade, noi punem in pungute pt ca se ruleaza mai usor, lasam la rece pana a doua zi si devoram tot apoi ! |
Io nu pun oo, ci rahat..

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
![]() ![]() ![]() Iuhuhu !!! sa infoliem salamul atunci !! va asteptam cu drag !!!!!!!!!! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Novuselu, nu duminica asta, ailalta
novus spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Anaan
Novuselu, nu duminica asta, ailalta |
M-am prins tufato !! vorbeam in Viitor si eu
Ce ma bucur !! deja am facut niste scenarii, nu ma pot abtine, no !
novus spune:
Fug la
ca tre' sa fiu fresh , doar e wkd !!
Anaan spune:
| citat din mesajul lui denisamada A-propos de cujetat... am auzit o vorba mare ieri in peatza: "da'bey, da'ce te faci daca vine iar aia cu shapk?" Huh? Io n-am mai urmarit fenomenul, ca m-am plictisit, dar kestia asta mi s-a parut super tare! Eh, ce te faci!? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Nu m-am gandit niciodata, dar cred ca ar fi cazul!
O replica de neuitat pentru mine si al meu sot a fost una "vizionata" la tv: in timp ce butonam telecomanda in cautare de ceva digerabil

. Tre sa ma apuc sa fac o lucrare pe care sa o prezint la conferintza, in decembrie