Licurici de ianuarie-februarie 2009 (125)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Azi e zi de sarbatoare,iesiti cu mic cu mare,primul nostru licurici Daria face 2 ani:

DARIA

sa cresti mare si frumoasa si sa asculti de mama!!!

Mamica de Ana si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

de la otita s-a extins infectia la osul din spatele urechii si e o boala foarte grava, poate da meningita, pierderea auzului sau chiar mai rau.

din fericire la el dupa fiecare tura de antibiotic se vede mai bine santul din spatele urechii si dispare umflatura, astazi nu se mai vedea deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

wow..lisa,noroc cu tine,ca eu asa m-am enervat cu comisia azi ca am uitat..

La multi ani Daria!Sa fi sanatoasa si sa ai o viata plina de bucurii si impliniri.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La multi ani Daria! Sa cresti mare si sa fi fericita!
Parca au emigrat in Canada, nu?

Cristi da, e f grava complicatia asta a otitei, si mie mi-a tremurat inima cu otitele lui Aidan...dar si voi ce ghinion, saracul Carol a facut o otita si s-a complicat asa de rau, ce au spus medicii, nu a avut tratament potrivit sau ce?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Multa sanatate lui Carol.

Mamica de Ana si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

DARIA Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!!!

M-am gandit de cand a inceput luna la ea si chiar azi am uitat.

Sananate multa bolnaviorilor!!! Lachlan, Carol, Alexia numai bine si multa sanatate!

Si pitika mea cred ca o ia de la capat cu raceala, abia a terminat si o tura de antibiotic si acu 30 min avea 38 temp.

Ela sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos!

Cristi ma bucur tare ca va scapa Carol doar cu antibiotic. A avut si Daria anul trecut o otita purulenta, cu puroi in spatele timpanului, dar s-a spart de la antibiotic. Si ma bucur si mai tare ca inca sunt 2 liniute. Doamne ajuta in continuare!

Lisa sa-i traiasca fetita prietenei tale si sa fie sanatoasa!

Micola bine ca ati scapat de fire, recuperare usoara in continuare.

Miere te inteleg perfect cu pupatul copilului pe buze de catre cineva strain.

Dark simpatic foc Mister cu "masina lui mami". Il pupam dulce, dulce pe bolnavior.

Anna frumos foc baietelul Vlad. Si ce frumos deseneaza el si e atent la videoproiector.

Ledi o mare imbratisare pt voi. Bine ca a fost si a trecut. Noi stim ca tu esti o mama buna si David un baietel cuminte.

Roxana am vazut si iepurasii la malul marii. Tare dragalasi mai sunteti. Dupa cum arata Pupu in poze nu ai zice ca papa numai ciorba.

Pe Daria la 2 ani, aproape doar eu o intelegeam ce zice si acu nu-i mai tace gura. :)) Fiecare copil are ritmul lui.

Nici eu nu prea stiu ce sa le iau cadouri, ca si la noi sunt o gramada de evenimente: Mos Nicolae+Sf Nicolae (Karina e si Nicole si o sarbatorim de Sf Nicolae ), Mos Craciun, ziua Karinei, Sf Ioan. Si fetele mele sunt fan Thomas, Mickey&co, Daria ar vrea o trasurica pt printese.

Va imbratisez pe toate si pe toti.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

La multi ani Daria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Poate intra mamica ei sa ne spuna cate ceva.

Lisa felicitari prietenei pentru bebe

Cristi bine ca reactioneaza bine. Aveti grija de voi

Am uitat sa va spun ca Vlad mananca cartof crud cu o pofta....copiii vostrii nu sunt tentati de asta??

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 31 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Si ca sa vedem ce mare si frumoasa s-a facut Daria!!!

http://s375.photobucket.com/albums/oo195/sso1079/Fall%20is%20here/

Si eu stiu copilasi care mananca cartofi cruzi, ale mele manaca alte legume crude, de ex dovlecel.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput