Licurici de ianuarie-februarie 2009 (125)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mey s-a dus in baie si si-a scos singur din dulapulde sub chiuveta olita; l-am intrebat dc vrea, a zis da, i-am dat pampersul jos si dupa 5 min de stat a facut un pipi mic :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

BV Porumbita...sunteti mari deja

Mamica de Ana si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

BV porumbita!!!!am uitat sa va spun ca azi am facut si noi primul vcaca la olita!!!!!!!!!!!!

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 31 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Bee, bine ati revenit acasa. Imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin experiente atat de neplacute, dar bine ca s-a terminat si sunteti la voi acum. Sanatate multa!

Cadia, ma bucur ca au iesit analizele bine! Nu mai e mult pana pe 16!

Naty, la Como mergem. Zona superba, de munte, lacuri, Elvetia la 2 pasi...fain loc si-a ales sa se stabileasca cumnata-mea si ai ei. Mereu imi face placere sa ii vizitez, e frumos, familia sotului e foarte de treaba, iar Mister se va bucura sa petreaca o saptamana cu verisorii lui (o fata si 2 baieti). O sa vina si fostul coleg de scoala a lui tati, care sta in Elvetia, cu familia lui cu tot (inca 2 copilasi) o sa fim gasca mare.

In ceea ce priveste treaba cu intimitatile... e greu daca familia locuieste intr-o singura camera. Cat bebe e mic, ma rog... dar cand deja e mare...Vorba lui Naty, nici sa o iei in gluma ca se trezeste cupilu' si vede alea-alea...
Apropos de socrii, ai mei sunt de genul care, cand vin in vizita si stau 2-3 zile ne anunta de cu seara "maine dimineata iesim cu "young sir" in parc/la cumparaturi/la soft-play sa va puteti relaxa si voi in tihna ".

Porumbita, bravo lui Robert, e baiat mare

Bebelusi, felicitari lui Vlad!!

Selene, stie multe Daria, si ce fain face propozitii si-ti povesteste!!
Mister a scos o perluta faina ieri. El stie de "tata's car", "Andy's car" (asta-i sotul lui Lynn) , "bebe's car" ... ieri ne-a arata "mama's car". Ala fiind aspiratorul Ca deh, roti are, zgomot face, tras fiind se misca... si e folosit de mama

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cadia,scoatem acum,acum agitatele pt voi.

Ela,felicitari,Sanatate tuturor.

Eu sunt in pana de idei..nu pune fiecare un link pe aici cam cu ce-si doreste, sa-si mai faca si altii o idee?
De Mos Nicolaie am zis ca-i iau un puzzle din doua piese,mai are el unul primit si ii place..Nu-i dau dulciuri,iar fructe mananca zilnic,stau pe bar..mi se pare aiurea sa i le pun,ca el oricum tre sa manance ,k vrea sau nu
De ziua lui sunt in impas..vazusem un catel,apoi am vazut nush ce iepure care cica te cauta prin casa,se joaca de-a v-ati ascunselea..(sunt in pliantul de la carrefour),insa tre' sa le vad in actiune,sa vad dk merita.. ca mi se par scumpe,dar aici fac cheta
Iar de Craciun m-am gandit la o masinuta..
Insa ma razgandesc zi de zi si in plus trebuie sa vad si ce bani ia barbata-miu in dec,ca ai mei sunt ficsi..ii stiu si de el depinde..
El se joaca si cu puzzle si cu masini si cu masuta aia cu tot felul de chestii si cu oale si cu papitoaie,in general s-a jucat cu tot ce are..Problema e ca majoritatea le-a primit si mi-e sa nu dau gres,mai ales ca nu prea i-am luat si nici anul trecut nu i-am cumparat..:(si chiar vreau sa-i fac o bucurie anul asta desi momentan se joaca cu un umeras(din cauza caruia chiar am avut parte de scandal azi,k nu l-am luat cu noi cand am fost la comisie)
Asa ca ma mai documentez si vad ce iau si altii
Va astept cu linkuri si idei:)))

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

hello

in seara asta am venit acasa, am facut schimb cu mama lui cristi, sta ea cu carol, maine plec iarasi la cluj

am venit sa fac baie

si sa dorm

nu e nevoie de operatie, s-a dezumflat locul, inca se vede puroi in spatele timpanului, dar pt ca a reactionat fosrte repede si foarte bine la antibiotice ramanem pe tratament. si daca analizele sunt bune marti poate venim acasa, unde inca o saptamana ramanem cu branula sa ia antibiotic intravenos, apoi inca una antibiotic normal.

doamne ce greu e in spital, copiii nu au voie sa iasa din salon, in fiecare zi avem colegi de camera noi, ei se tot schimba, noi ramanem. si saracul se plictiseste rau de tot. are si jucarii da nu mai are rabdare parca, adoarme greu noaptea...

a fost jasmi la noi, ne-a adus cuburi si un crocodil cu roti, asta a avut mare mare succes. si cuburile, ca el e specializat in demolari, si sta in picioare in pat si le arunca pe jos si se distreaza de numai.

da e greu sa tii un copil mic intr-o camera, unde mai aduc copii dupa operatie, si na, nu-l pot lasa sa faca orice nebunie vrea

jasmi mi-a adus si un test, ca ieri s-a oprit sangerarea, si a iesit foarte pozitiv. cred ca a avut dreptate irina cand a zis de nidare. da nu credeam ca la nidare poate curge asa mult

noroc cu irina noastra - e a doua oara cand ea la telefon, fara sa uil vada imi da diagnostic corect, in timp ce dr lui carol de familie sau nu stie de boal;a respectiva sau zice cu totul altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cristi ma bucur de vestile bune! ambelePana la urma ce diagnostic are Carol?

Dark, tare simpatic Mister cu masina ta!
Asta imi aduce aminte de Aidan cand nu vorbea si voiam sa aud si eu un mama de la el, am fost la o ferma si cand a vazut o vaca, s-a luminat tot la fata si a inceput sa alerge cu bratele deschise sprea ea strigand Mama, mama!

Noi am fost azi la alergolog, doar un control de rutina, nimic deosebit, cica e bine, ca e posibil sa fii outgrow alergia la polen, vom vedea la primavara daca revine astmul alergic.

Porumbita, Bebelusi felicitari! A. e intr-o perioada acum in care refuza sa mai stea la olita, il las in boii lui, nu'i graba.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ortomastoidita acuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Cristi si Bee, bine ati revenit din spital!!

fetelor, voi intra pe net mai la noapte daca nu cad din picioare.:(

pana atunci, ca am si uitat de concurs cu totul zilele astea, dar acu' na am intrat in hora si tb sa joc ( nu ca ar mai avea mare importanta acum, tot ce vreau e altceva) daca mai are cineva voturi si va plac fotografiile noastre, le puteti viziona si vota sa semnatura.

Mami de fetita si de baietel

participam la "Clipe de vara"

ess-1.jpg si ess-2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

bv Vladut. ce repede credc licuricii nostri.

Cristi,ce inseamna aia???

Azi,11/11/2010 la 11.23 am a nascut(in sfarsit) prietena/colega mea o fetita Alexia Maria. Bine ai venit pe lume Alexia... de abia astept sa o vad,assa de mica...acum sunt racita,deci mai astept...dar mor de nerabdare. De abia astept sa am din nou un bebe mic

Mamica de Ana si 5+

Mergi la inceput