Licurici de ianuarie-februarie 2009 (125)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Rox, ceva set de stiinta ma gandeam si eu, dar nu stiu de care, n-am vazut nimic pe nicaieri. In vara am vazut un microscop interesant, da' scria pe el 8+ si ma intreb daca nu exagerez luandu-l de acum. Mai am pe lista glob pamantesc si o enciclopedie de copii. A, si ta-su i-a luat deja PSP. Treaba e ca la noi se aglomereaza toate in anotimpul asta: Sf. Andrei (ca-i si Andrei), Mos Nicolae, Mos Craciun si de ziua Ilincutei musai sa primeasca si el ceva.

Bee, bine ati venit acasa. A avut multe mititica, dar bine ca a trecut. Sanatate multa!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

http://www.crazytoys.ro/jucarii/Stiinte-1057/SES-Creative-2368/12567/Explore-Set-microscop-portabil.html ceva de genul asta? si-s mai multe diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Bee,bine ca ati venit acasa.Refacere rapida v doresc.
Si ana se numara printre fetitele neinteresate de papusi. Nici nu ma mir,cum suntem inconjurate de baieti,e si ea pasionata de Thomas,autobus de scoala,escavator,etc. A inceput si ea sa prinda cuvinet in engleza,gen:fish,go,ok,school bus pe care stie si in romana si mai nou spune pluralul la unele cuvinte. Cel mai haios: tzoca(este porecla la suzi) si tzocele.

Eu sunt racita de numa'. Sunt ragsuita si imi curge nasul,asa am fost si cu Ana plina de virusi. culmea,Ana si Cristi n-au nimic

Mamica de Ana si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

http://www.crazytoys.ro/jucarii/Stiinte-1057/SES-Creative-2368/12567/Explore-Set-microscop-portabil.html ceva de genul asta? si-s mai multe diferite.

Da, asa ceva. Io vazusem ceva mult mai scump, cred ca de la Horrible Science. Mai bine mai multe si mai ieftine.

Raluca, hai ca m-ai facut sa rad. E un desen animat cu un pusti Ben, care se poate transforma in 10 extraterestri cu ajutorul unui ceas de mana (omnitrix) si lupta cu raul.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

poate va intereseaza si pe voi subiectul pe care l-am deschis si contribuiti

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158306

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

FELICITARI ELA SI UN BEBE SANATOS TUUUUN!!!!

ANNAdar chiar e haios Vladutz, cum se concentreaza el sa deseneze.
Vreau si eu o tablita din aceea magnetica.De unde ai luat-o????Si masa cu scaunelulul???

LEDIdeci ai luat prima bataie "serioasa" de la David?

BEE
, ma bucur ca sunteti bine si acasa.

CEZARIANA 16 NOV.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Azi am fost la controlul preanestezic, totul e OK.
Asteptam 16 NOV.

CEZARIANA 16 NOV.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Vlad e fan scule, bormasina, surubelnite, ciocane, orice poate face reparatii. E fascinat de masina de spalat, de mixer, orice face zgomot, ceva masinarie. Nu ne plac desenele animate, nu ne place sa ni se citeasca, ne place sa ne faca tata magie, oare ce sa ii cumpar de Craciun. Eu m-am gandit la un Banc de lucru

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 31 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

andreea bine ca m-ai lamurit!

Si eu sunt in pana de idei pentru cadouri, mai ales ca avem 4 seturi - cei doi Mosi + ziua Nadiei + Sf. Ion.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Daria la geam.

"multi masini, taiai (tramvai) rosu, vazut o tanti, un bebe, un copil, 'u mege ucaia aia (nu merge jucaria aia), pace cigu uminile (ii plac la tigrul (ei de plus) luminile, umineaza (lumineaza) rosu, ucaii (jucarii), o fetita mica, o fetita mare, masi-tasi (maxi-taxi), alta masina, o papusa Babi (Barbie)"...

M-a impuscat cu papusa Barbie.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput