Licurici de ianuarie-februarie 2009 (125)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

La multi ani ,Daria!!!

Bebelusi, ai mei nu mananca in genere cartof, nici prelucrat , nici crud

Ada, ce frumusete ai tu acolo!!e greozava in sertar!

Eseea, ai PM!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Mara ea e Daria, primul nostru licurici.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Ada, frumos tare licuriciul vostru si tare poznas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Cristi ma bucur ca sunteti mai bine...somn usor si sa te duci cu forte proaspete la Carol maine...felicitari din nou pt liniute

Bee sanatate multa Alexiei...bine ca ati iesit din spital ca greu mai e cu ei acolo...moi am fost 3 in salon si cand se punea unu pe urlat incepeau si ceilalti.

DARIA

Gata incep sa curga sarbatoritii

Eu i-am luat un pupitru cu scaunel cu Mickey am gasit-o la un pret bun, zic eu ...insa cunoscandu-ma o sa i-o dau acum cand vine la Buc ca nu ma rabda sufletul .

De Craciun ma bazez pe familie sa fac o cheta mica poate mai strang de un cadou

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI, DARIA!!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ela, felicitari, sa fie bebe sanatos si tu puternica sa poti sa ai grija de el

La multi ani, Daria! Ce mare si frumoasa este

Cristi, sanatate multa lui Carol! Incarca-ti bateriile in seara asta sa poti avea grija de el in continuare! Stiu cat de greu e pt el mititelul sa stea in spital! Doamne ajuta sa mearga totul bine si sa veniti repede acsa! Felicitari inca o data ot sarcina, ma bucur tare ca a fost alarma falsa sangerarea! Sarcina usoara si bebe sanatos! Aveti grija de voi!
Bee, ma bucur ca sunteti bine si ca ati venit acasa! Multa sanatate Alexiei si sa mearga bine cu tratamentul in continuare!
Lisa, sanatate multa, ia ceva vitamine sa ai organismul puternic ca acum esti mult mai sensibila Ce multe stie Anusca, abia astept sa o mai vad intr-un filmulet Azi m-a distrat Vladut, stie si el engleza , a auzit fish si el a zis repede pesti, asta pt ca se uita la o melodie in engleza cu animale si a facut analogie intre cuvantul de acolo si imagine si mai stie bye bye! de la o jucarie Felicitari pt nastere pritenei tale!
Cadia, tablita am luat-o din Auchan cand a implinit el 1 an, iar biroul l-am luat de la un magazin de pe langa mine, dar au si site http :// marcoshop-online.ro/mobila-copiitineret-birourimasute-copii-c-162_166.html?zenid=75bc8f51fcaf71ea0d171252560d4f1c Ma bucur ca esti ok pt nastere, tinem pumnii
Miere, f interesante activitatile de desen pe care le fac si e super ca Aidan coopereaza bine, sa ne mai arati si nou poze cu operele lui de arta Ma bucur ca a fost ok la control!
Crisspy, sa ne arati birouasul lui Razvi, cred ca o sa fie tare incantat de el! Vine in wkd la Bucuresti?
Dark, ma bucur ca Mister e mai bine, sanatate multa! F frumos o sa petreceti de sarbatori!
Roxana, ii place lui Pupu sa scrie la birou? Mie mi se pare f util inca de la varsta asta!
Andreea, avem un videoproiector Benq, te intereseaza sa ma uit ce model e? Nu am inceput inca serviciul, trebuia prin octombrie, dar am mai amanat, acum mi-au zis ca in decembrie, dar astept sa ma anunte sigur.
Carmen, imi pare rau ca nu se mai pot face analizele gratuit, sper sa gasesti o vearianta convenabila cu doctorul de familie!
Bebelusi, Vlad este super, mi-e tare drag cand citesc ce fraze face, acum cred ca vorbesti orice vrei cu el si-ti si povesteste ce face, nu?
Selene, ce simpatica e Dariuta, si ea vorbeste super, e o incantare!
Naty, Nadiuta presupun ca se joaca jocuri mult mai complexe decat Ioana la varsta Nadiei ca invata de la sora ei, nu? Ce frumos ca se au una pe alta! Poate o ajuta pe Ioana sa invete rolul
Porumbita, felicitari lui Robert pt pipi la olita, ai baiat mare!
Ledi, si eu am o pana mare de idei in ceea ce priveste cadourile, vreau sa-i iau ceva sa-l impresioneze, dar nu am descoperit nimic pana acum Daca imi vine ideea salavatoare dau de stire!
Ada, sanatate multa Karinei, sa nu fie nimic grav!

Vladut este mare fan Clutch Powers, m-a innebunit, toata ziua ma bate la cap cu "Caci", se uita la prima parte a filmului fara sa respire, imi spune ce vede acolo, rade (nu stiu ce intelege), cand se termina filmul ii spune "pa pa, Caci!", tot timpul vrea sa stie daca "Caci"face baie, nani, se spala pe dinti..... M-am uitat pe net si nu a aparut nicio figurina, sticker....ceva cu Clutch..cred ca ar fi fost cadoul ideal pt el

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cristi, ma bucur ca micul Carol reactioneaza bine la tratamente si ca testul este in continuare pozitiv. Doamne ajuta!

Daria, La multi Ani! Sa te faci mare si frumoasa!

Eu nu pot sa ii dau Alexiei antibioticul. Este Zinnat si e oribil la gust. Voi cum le dati medicamente scarboase? La noi nu merge cu forta ca mi-e teama sa nu se inece sau sa verse si in lapte nu vrea ca ii schimba gustul. Ieri a fost un chin sa ii dau.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

bee, si flavi a avut o data zinnat si nu l-a putut lua.i-am spus medicului si l-a schimbat.nu reuseam sa i-l dau nicium.apoi, de cate ori mergeam la medic, aveam grija sa ii spun ca nu ii place.
sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ce imi place ca vorbiti despre cadourile de Mos Nicolae si Mos Craciun...

Alexiei ii place f mult sa deseneze si sa coloreze. In spital am avut carti de colorat si creioane de ceara si am observat ca se descurca destul de bine cu contururi si culori. Stie culori, le si spune pe unele, pe aletele doar le arata. Cred ca o sa ii iau ceva pt colorat sau vreo masina mare cu chestii de incarcat si descarcat, ori vreo geanta pt fetite tot asa pt incarcat si descarcat chestii.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata gagicute!
Daria la multi ani fericiti pentru cei doi ani!! sa fii sanatoasa, iuibita, plina de noroc!!!
Andre_ea, si eu cred ca ii voi lua lui Pat un set din ala. poate cel cu pietre pretioase...? ca-s dragute tare. el are deja unele cu dezgropat dinozauri.. m-a omorat cu alea ca trebuie sapat in argila, cu apa... e o adevarata distractie in bucatarie
Porumbita, bravo, super tare Robert.
Pupu sta imbracata pe oala. zice ca face kk si e foarte mandra. daca o dezbraci urla .
Cris, of doamne bine ca macar Carol a reactionat bine la AB. va imbratisam cu drag!! (uite vezi, io de aia nu te-am scos de la lista cu gravidute. is sigura ca totul e ok! )
Anna, daaa, ii place. dar cel mai tare ii place la sevaletul mare sa ii strice desenele lu' frate-su
io cred ca ii iau lu' Pupuo bucatarie din aia mai inaltuta. habar nu am daca o sa ii placa... dar nu costa enorm si poate are succes.
sa aveti o zi tare buna!

Mergi la inceput