Mai - Iunie 2010 (35) - Murdarirea este buna :-)!
Raspunsuri - Pagina 9
h_3llena spune:
Buna mamici!
Scuze ca intervin fix in discutia voastra despre diversificare dar am si eu o preocupare si am nevoie de un raspuns de la niste mamici cu bebelushii ceva mai mari ca ai nostrii.
Eu sunt o mamica de octombrie cu un baietel de 5 saptamani. Suntem exclusiv alaptati la san si ne merge bine. Este primul meu copil asa ca ma ingrijorez din orice.
De vreo 2 sapt s-a umplut de bube si cosuri pe fata si acum au inceput sa ii apara si pe corp. Toata lumea mi-a zis ca e normal, k ar fi de la hormonii mei, si k o sa-i dispara de la sine.
Acum intrebarea mea pentru voi e cand le-au disparut bebelusilor vostrii bubitele astea daca au avut?
Va rog nu dati cu rosii (sau alte piureuri pe care le aveti la indemana ) ca m-am bagat asa dar ma simt foarte ciudat sa il vad plin de bube si sa nu fac nimica pentru el.
si mult succes in continuare cu diversificarea!
bubu30 spune:
Mary eu sunt convinsa 100 % ca atunci vine marfa in tara.
Si mie mi-au zis in primul mail ca in 18, dar pe urma am mai facut o comanda si din a doua comanda un produs vine abia in 25 noiembrie.
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu30 Mary eu sunt convinsa 100 % ca atunci vine marfa in tara. Si mie mi-au zis in primul mail ca in 18, dar pe urma am mai facut o comanda si din a doua comanda un produs vine abia in 25 noiembrie. Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
Bun, bun, avem de asteptat Bubu. Numai de-ar veni pina in decembrie... ca am de gind sa il imbrac toata luna... nu doar de Craciun:D.
H3_elena: imi pare rau ca nu am un raspuns pt tine, copilutul meu neavind problemele de care vorbesti tu: i-au aparut citeva bubite cu caracter absolut izolat, care dispareau a doua zi.
Sfatul meu este sa nu stai, ci sa te infiintezi la medic: e riscant sa astepti, poate fi orice... si mai bine previi.
la fel de bine poate sa nu fie nimic, lucru preferabil de altfel:).
Sanatate multa!
Dar bag seama ca le merge afacerea, cel putin in domeniul asta (hainute tematice pt craciun) fiind singurii care vind in Romania.
Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul
amcris spune:
H 3llena pentru bubite eu am folosit tarate in apa de baie a bebelusului. O mana de tarate puse intr-un saculet si lasata apa calda sa curga pe el, apa din baie devine albicioasa. Baietelul meu, care avea aprox. 3-4 sapt., dupa 2-3 bai din astea a scapat de bubite.
Asta dupa ce folosisem apa termala plus crema cu "colloidal oatmeal" fara rezultate vizibile.
Nu le-am lasat sa treaca de la sine pentru ca aveam botezul si nu era baietul lui tata frumos pt. poze
Scuze fetelor ca m-am bagat in vorba, mi-ar placea sa ma primiti si pe mine in grupul vostru.
Cristina cu Andreea (12/03/2000) si David Adrian (3/06/2010)
lenabum spune:
neatza
cafeaua va asteapta,amara,dulce cu lapte sau fara,am pe toate gusturile.Eu sunt bine dispusa,bia a adormit singurica in patut, si acum ,si aseara,cred ca rubeola a plecat si a luat cu ea nervii.Noi va pupam si chiar ma duc sa beau cafeaua ca se raceste.
Legat de bubite babutele spun ca se curata copilu,daca nu sunt cu mari si fac rani,sunt micute,trec de la o zi la alta,sunt bubitele de care vb babele.
bun venit la noi cu conditia sa ne trimiti vreo doi canguri
fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
Crissy_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui h_3llena Buna mamici! Scuze ca intervin fix in discutia voastra despre diversificare dar am si eu o preocupare si am nevoie de un raspuns de la niste mamici cu bebelushii ceva mai mari ca ai nostrii. Eu sunt o mamica de octombrie cu un baietel de 5 saptamani. Suntem exclusiv alaptati la san si ne merge bine. Este primul meu copil asa ca ma ingrijorez din orice. De vreo 2 sapt s-a umplut de bube si cosuri pe fata si acum au inceput sa ii apara si pe corp. Toata lumea mi-a zis ca e normal, k ar fi de la hormonii mei, si k o sa-i dispara de la sine. Acum intrebarea mea pentru voi e cand le-au disparut bebelusilor vostrii bubitele astea daca au avut? Va rog nu dati cu rosii (sau alte piureuri pe care le aveti la indemana ) ca m-am bagat asa dar ma simt foarte ciudat sa il vad plin de bube si sa nu fac nimica pentru el. si mult succes in continuare cu diversificarea! poze Edy |
Eu zic sa nu te ingrijorezi, este vorba despre asa numita 'acnee a bebelusului' (cauta pe google), si noi am avut, apare in jur de 3 sapt dar durata e in fct de bebe. Noi am avut, tot asa, nu numai pe fata ci si pe corp, o masam cu ulei si am observat ca asta agrava situatia, asa ca am oprit, iar in cele din urma am luat Avene Pediatril crema de ingrijire si chiar i-au disparut in 2-3 zile, de tot... nu stiu daca o fi fost coincidenta sau nu...
Sper sa va treaca!
Cordelia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Madamar
Ha, ha - eu am comandat impreuna cu Anamaria, colega noastra de odisee, de pe bebeshop... si tot 18 noiembrie ni s-a spus si noua... cine stie de fapt daca atunci nu e cumva data la care asteapta marfa in tara...e prea mare coincidenta... de ce ne-au dat acelasi termen?! Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10 Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace! Fericita, puiul |
Dada, probabil ca asa! Hai ca sunt acum chiar curioasa cum o sa decurga, ca am comandat si niste body-uri si as vrea sa le poarte.
Eu am comandat din grupa 9-12 luni....avem aproape 8 kg si 71 cm, sper sa nu-i fie mari:( oricum pana in dec mai este 1 luna deci mai creste:D
Eu am inceput direct cu piureul de legume si vad ca il accepta (sau am eu noroc inca si nu-l respinge, pana se prinde el ca ar putea:D)
Iar dimineata, avem masa de fructe (mar, para) fierte crud la abur sau pasat direct; dar nu stiu cand sa mai introduc si sucul de fructe in acest meniu (asa am inceput suc de fructe si apoi fructul piureu)...si de asemenea nu-mi dau seama cat ar trebui sa manance din aceste piureuri sau cat mananca (asa doar ochiometric sau la nr de lingurite dar nu stiu ce inseamna) pentru ca apoi de exemplu, nu prea mai vrea lapte decat f putin si ma tem sa nu cumva sa nu mai ia in greutate.
Bubite am avut si noi, dar intr-adevar dispareau repede; baita in 1 luna am facut-o cu taratie si galbenus de ou, clatit cu ceai de galbenele si foarte bine ne-a mers.
Dar acum avem bubitze de care nu mai scapam de 1 luna fir-ar sa fie nic nu mai stiu la ce dr sa ma duc...
aleesicoo spune:
neata
am primit rasp de la bebe shop
comanda va fi livrata in cel mai scurt timp
un rasp f evaziv
le da acum mail sa ii intreb mai exact cand
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
ioana1234 spune:
M-au sunat azi de la asistenta sociala si mi-au zis ca banii au fost livrati la mandatele postale si din 20 ii gasim si pe card. Nu pot sa cred ca s-au misca asa repede ( in 2 luni) speram sa am banii se sarbatori dar e si mai bine ....
Eu am comandat ceva de pe bebecurier si inca nu a ajuns, desi mi-au confirmat comanda inca nu am primit nik in posta si a trecut 1 sapt.
ancutzicab spune:
Neata si de la noi!
Raportul complet: 6,300 kg si 66 cm la 5 luni! O fotomodela in toata regula!
Elena - sanatate multa! Cred ca totusi nu ar strica sa il vada un medic. Foarte probabil e ceva inofensiv care va trece de la sine, dar mai bine sa fii sigura! Ma gandeam ca bantuie o varicela, dar teoretic ar trebui sa aiba inca imunitate de la mami, mai ales ca e alaptat.
pentru singura floricica de 12 a odiseei, Rares de NicoletaB!
Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10