Mai - Iunie 2010 (35) - Murdarirea este buna :-)!
Raspunsuri - Pagina 10
ioana1234 spune:
La multi ani Rares!!!!!!!!! azi il sarbatorim pe bunicu, deci sarbatoare in familie:)
ancutzicab spune:
Artu, felicitari pentru poze! "Subiectii" sunt grozavi, dar nici fotografu' nu e mai prejos!
Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10
oanarus spune:
Salutare si de la noi! Noi mai rarut dar de citit va citim zilnic!Am inceput si noi usurel dicersificare , doar cu cereale la masa de la ora 18, apoi dupa 6 luni vom introduce usurel si legume!
Referitor la costumase de Craciun , eu am comandat de pe E-bay, si cu tot cu transport tot e mai ieftin
http://cgi.ebay.co.uk/Santa-Little-Helper-Christmas-Suit-NB-0-3-6-12-Months-/110609262414?pt=Baby_Clothing&var=&hash=item5f76b363d2.
Fetele care ati mai comandat produse de pe e-bay , in cat timp au ajuns?
Si va lasam si niste pozici cu noi
http://picasaweb.google.com/oana.rus/Mihai5LuniJumate02?authkey=Gv1sRgCJH0y5uC8q2B3gE#
Alinutzaa spune:
oanarus ia uite aici http://www.hopababy.com/product/09c027e4-df76-423c-b40b-4bf63e74c999
Crissy uffff, te inteleg tare bine cu preturile la laptele HA. Tudor a fost hranit cu Humana HA pe care din farmaciile din Bucuresti l-as fi luat cu 75-78 ron, dar eu il cumparam online cu aproximativ 50 ron
rosanne cu intarzire la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si iubita
Alinutzaa spune:
Crissy nu am reusit sa vorbesc cu farmacia de la Cluj pe mess, asa ca m-am folosit de formularul de contact ca sa ii intreb una alta. Cand primesc raspuns dau de stire.
Reallaura spune:
Buna fetele
am venit si noi de afara si am papat supita.
R-ocsy vai de tine, ce pot sa zic?? si ai mei se trezesc, dar parca mai putin. sper sa ii treaca faza asta curand. pana nu slabesti de tot . Sunt invidioasa, bineinteles.
Bia scumpa, noi iesim mereu, acum si depinde de vreme/toanele fetii, dar putem stabili. In principiu pe la 2 ieseam cand se facuse mai rece
Artu felicitari pentru masuratori
Anca mai ce fotomodel...eu pe-a mea trebuie sa o pun la regim...nu e ea foarte grasa, dar pare.
Mira superba Maya ta si rochitele pe care i le tricotezi jos palaria!succes la dr!
Dienutza eu nu prea masor ce si cum: pun un morcov, un cartof, carnita cat pumnul ei, o ceapa, cateva pastai, o floricica de conopida. la oki. spor la diversificare!
Cordelia am si eu niste dureri de masele si dinti cum nu am avut niciodata...deh, 2 sarcini, alaptat 1 an si la Mirci acum Ilinca o mamica din parc a ramas fara un dinte...sper sa nu-i calc pe urme. eu nu iau nimic de durere..
cris_09 spune:
Bun regasit fetelor!
Noi am mers marti la pediatra,i-am spus de problema,ne-a trimis la Emilia Irza pentru investigatii amanuntite.Ajunsi acolo l-a consultat o doctora,si ne-a recomandat sa ramanem internati,fiind asa mic.
Am acceptat,cea mai mare greseala din viata,nu stiu daca stiti spitalul dar e infect,imi vine sa plang numai cand imi amintesc.Ne-a internat intr-un salon cu 3 paturi,un bonlavior cu rotavirus(diagnisticat la Grigore Alexandrescu acum o luna) si inca unu cu entirocolita(acelasi diagnostic ca si sebi bebi)
Ne-a pus perfuzie cu glucoza imediat ce am ajuns acolo,fara sa aiba nici un rezultat de la analize,copil vesel,scaun nu avusese,m-au crezut pe cuvant ca e sange si s-au pus pe tratat.I-a pus perfuzia la 14 dupa amiaza si l-am pazit pana la 1 noaptea sa se termine,deoarece patutul pentru bebelusi nu e "dotat" cu suport pt perfuzie,asa ca a stat in patul mare si eu pe scaun langa el.
Pe la 18 a avut scaun,m-am rugat de asistente pana la 1 noaptea sa-mi dea recipiente pentru ai recolta.
Analizele la sange i-au iesit bune,doar o usoara anemie,analizele de urina au iesit bine,am mers si la chirurg,a spus ca daca ceea ce am vazut eu era sange,nu era din cauza chirurgicala.Coprocultura nu a venit nici azi cand am plecat acasa.
I s-a administrat ampicilina si galfor,azi i-au schimbat tratamentul ca sa venim acasa si sa mergem la 12 ore acolo pentru administrare.
Problema e ca,ajunsi acasa a facut febra, 39,i-am scazut-o la 38,2...acum doarme..ma lupt sa i-o scad,pentru ca in spital copii cu febra sunt tratati cu ceai si indiferenta,asa ca nu vad rostul sa ma intorc
Nici nu stiu incotro sa o iau..e mai bonlav decat am ajuns acolo...sunt rupta de oboseala,de frustare,de umilinta si batjocora.
Azi internase in salon cu noi o fetita cu rosu in gat,febra,tuse etc...la ce sa stam acolo?
Multumim ca ati intrebat de noi..
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.
rosanne spune:
Salut
Multumesc tuturor pentru urari
Cris off..prin ce tb sa treceti. Daca are enterocolita si inca face febra inseamna ca inca nu a scapat de infectie. Eu m-as fi dus la un spital de infectioase. Sper sa va faceti bine cat mai repede.
Nu stiu ce are bblina mea dar doarme la la 1.30.....sper sa devina un obicei sa doarma la pranz.
Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rosanne Salut Multumesc tuturor pentru urari Cris off..prin ce tb sa treceti. Daca are enterocolita si inca face febra inseamna ca inca nu a scapat de infectie. Eu m-as fi dus la un spital de infectioase. Sper sa va faceti bine cat mai repede. Nu stiu ce are bblina mea dar doarme la la 1.30.....sper sa devina un obicei sa doarma la pranz. Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10) www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru |
Nu mai stiu ce sa fac
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.
nikolett2445 spune:
Cris ai pm daca vrei sa vorbim da bip
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)