Mai - Iunie 2010 (35) - Murdarirea este buna :-)!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

apropos de tot felul de inventii ptr parinti am mai vazut azi www.babble.com/CS/blogs/droolicious/2007/10/16-22/gocart-shopping-cart-cover.jpg" target="_blank">asta ptr acoperit caruciorul cand mergi la shopping si asta ptr acoperit masa oriunde ar manca bebe

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

BISCUITI de casa - 6/12 luni

125g faina de orez, 250g faina ovaz, 1 lingura ulei masline, aprox 125ml apa

Fainurile se gasesc la plafar, sau le facem la rasnitza de cafea din boabele respective.

Se amesteca bine cantitatile, apa se pune treptat, functie de cum cere compozitia. Este posibil sa fie nevoie de putin mai multa apa sau/si ulei decat scrie la reteta.
Aluatul va fi vartos si se va desface de pe degete. Se intinde o foaie pe planseta presarata cu faina, foaia fiind cat mai subtire, de preferat de cca 1mm. Se decupeaza forme de biscuiti cu paharul si se aseaza in tava mare a cuptorului pe hartie pergament.
Se da la foc potrivit, se lasa pana se rumenesc, sunt gata in aprox 25 min

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Cordelia,
Eu i-am dat de la inceput Ioanei supa crema de legume.Adica legumele aburite, pasate si amestecate cu putina zeama ce si-au lasat la aburire.A rezultat un fel de piure de legume mai moale, nu curgea una doua din lingurita, insa nici tare.

Bubu, am apucat sa iti raspund pe privat legat de bebeshopp.Apoi am vazut experientele fetelor. Brrrr! Inseamna ca am avut noroc ca mi-au venit costumasele fara sa imi fac prea multe batai de cap.Cand mi-au dat emailul de confirmare a comenzii mi-au spus care e valoarea totala(costul celor doua costumase).Azi, cand au venit, am mai platit inca 10 lei transportul...habar nu aveam...asta e...Oricum, nu ma vedeam alergand prin oras dupa sediul lor.Mi-a convenit ca au venit la usa. Intr-adevar, factura nu e. Costumasele insa sunt Mothercare, superbe,calitate super, sigilate.
Ca atare, maine le spal si le pun in asteptare, caci vine Craciunul in curand si Ioana nu o sa mai iasa din ele.

Azi am avut succes cu marul copt plus branzica de vaci. Concluzia: nu i-a placut mar crud, voi merge pe mar copt.

Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Crissy eu am cumparat Lactana de pe la farmaciile din zona unde stau cam cu urmatoarele preturi
- Beladona - 51 lei
- Dona - 49 lei pret de raft, eu am card la ei si am reducere si dau cam 46
- Sensiblu - nu am avut incotro o data si a fost musai musai sa iau de la ei - 60 lei
Nu am comandat de la ei, astazi am dat de site-ul asta. I-am contactat eu astazi, pe mess ca am vazut ca cica erau online, dar nu am reusit sa vorbesc cu nimeni de acolo. O sa mai incerc, eventual cu un mail si cand am un raspuns dau de stire.
Si preturile la cosmeticele Topfer sunt ok la ei. La Dona sunt cam 29 lei

Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)

Drumul spiridusilor

Sa vezi preturi la formula HA, de care trebuie sa luam noi 82 de lei si in Sensiblu si in Dona si 45 la astia.... Cu tot transportul, cat o fi, tot se merita.
Da, cred ca incerc si eu niste cosmetice Topfer, vad ca sunt bio si astea. Dar deocamdata am luat de pe elemental.ro (multumim Corina ) niste produse 100% organice, iar pentru asta mica ulei de cocos care miroase minunaaaaaat, imi vine sa o pap ca pe o prajiturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Virgi iti multumesc pt. raspuns, chiar imi citeam un mail de la ei cand a intrat si al tau.
Dar acum m-ai speriat in alta privinta si anume ca nu am comandat masurile bune.
Eu la toate am comandat 6-9 luni, iar tu zici ca Ioanei i-ar fi mare aceasta masura , 6-9 luni si ii e buna cea de 3-6 luni ?
Si ce inseamna mare : larguta sau mare mare ?
Ai mei au acum 7200-7300 kg si lungime nu prea stiu, dar cred ca maxim 65 cm si m-am gandit ca totusi pana la Crciun o sa mai creasca ca mai este 1 luna jumate.
Ioana ta cat are daca nu te superi ca sa pot compara ?
Ma gandesc sa schimb masurile si sa anulez vechea comanda in functie de raspunsul tau.
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cordelia

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Ola fetele

Semnam si noi condica azi
Vroiam sa va intreb daca ati comandat careva de pe bebe shopp din produsele de craciun, ca eu am comandat vreo 4 costumase de craciunite, spiridusi, etc si tare lenti sunt in raspuns.
Iar la nr de tel care il au afisat nu raspund (e inchis telefonul)
Deci nu mi-au confirmat ce au, ce nu au, daca mi le trimit...
ati mai patit careva ???

Azi am introdus ardeiul gras in pireul de legume si desi ma asteptam sa fie refuzat din start cu buze sigilate si cap intors stanga-dreapta (deoarece gustul era total schimbat si se simtea aroma de ardei f tare) a fost un succes
Ha ce bine, macar ei sa manance ardei gras daca mie nu-mi place.

Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010

Hello, si eu am comandat diverse si costumas de om de zapada de la ei! intr-adevar sunt foarte lenti, mie mi-au confirmat comanda dupa 2 zile...si o sa primesc comanda pe 18 nov...si vorba aia suntem in Bucuresti so...cam lenesi. Am comandat din Anglia babycook si l-am primit in 5 zile dar in Ro lucrurile merg mai greu fireste.

Fetelor, ma speriati cu dormitul noaptea eu pana acum (ptiu ptiu sa nu deochi) am avut un som fff usor de la 3-4 luni...adica se ne culcam pe la 9-9.30 si ne mai trezim la 7 papam si som la loc si el si eu evident si se mai scoala la 9 sa zic.
Dar ma tem ca acum dupa 6 luni o data ce apar dintii o sa plece binecuvantatul somn !

Sa va dau un pont care la noi a functionat: am instalat in camera lui bebe rulou si dupa masa de 7 dimi, il trag si se face bezna si bebe adorame dus crezand ca este inca noapte hihi (il folosesc doar noaptea, ziua il las sa doarma cu lumina naturala). Poate merge si la voi, draperii, ceva sa faca nopticica, va tin pumnii sa va reveniti cu oboseala ca este foarte greu.

In rest va citesc, va urmaresc cat pot, dar nu prea am apucat sa scriu.

Vroiam sa va intreb ceva, cele care ati inceput cu diversificarea si cu legumele, le dati piureul de legume si zeama separat sau doar zeama, sau cum?
Eu de ex fierb legumele si le pasez si ii dau direc piureul rezultat.

cu drag,

Eu inca nu am ajuns la piure, dar pediatra mi-a spus sa incep cu zeama si cand o accepta sa incep sa ii pasez din legumele fierte (cu exceptia cepei, rosiilor si frunzelor verzi - gen telina). Apoi mergem pe piure de consistenta acceptata de copil (mai gros sau mai subtire).

Sabinaai dreptate cu zaharul. Am observat si eu ca, desi se spune peste tot ca nu se dau sare si zahar copiilor, toate produsele pt. ei au asa ceva - lapte praf, cereale etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Citat:

Virgi iti multumesc pt. raspuns, chiar imi citeam un mail de la ei cand a intrat si al tau.
Dar acum m-ai speriat in alta privinta si anume ca nu am comandat masurile bune.
Eu la toate am comandat 6-9 luni, iar tu zici ca Ioanei i-ar fi mare aceasta masura , 6-9 luni si ii e buna cea de 3-6 luni ?
Si ce inseamna mare : larguta sau mare mare ?
Ai mei au acum 7200-7300 kg si lungime nu prea stiu, dar cred ca maxim 65 cm si m-am gandit ca totusi pana la Crciun o sa mai creasca ca mai este 1 luna jumate.
Ioana ta cat are daca nu te superi ca sa pot compara ?
Ma gandesc sa schimb masurile si sa anulez vechea comanda in functie de raspunsul tau.
Merci

ruxi, eu cred ca le vor veni bine puilor tai. Eu i-am luat costumul de Craciunita pt 6-9 luni pe ideea ca e fustita si daca pantalonasii nu i-or veni, ii pun dres sau alti pantalonasi. Insa i-am luat pe cel de spiridus de 9-12 luni. De ce?Pt ca am vazut ca nu mai imi incape in pantaloni.bluzitele sunt ok insa pantalonii i-au ramas mici cam toti pt ca a crescut in ultima luna mult.Ea avea la ultimul control, la 5 luni, 70 de cm.Acum nu stiu cat mai are. Acum are 8.1kg. E lunguta si de aia am zis ca daca costumul de spiridus e intreg, cu pantalonas cu talpa, sa il iau mai mare ca sa fiu sigura, caci in prezent ii iau haine de la 9 luni. Ei, acest costum de 9-12 luni e maricel.Va falfai pe ea, insa tot o imbrac.
Asa ca, eu zic ca tu ai ales bine. Eu o sa o imbrac si de Paste cu el si de 1 mai...pana da caldura...

Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Bun gasit!
Urez si eu LA MULTI ANI bebelusilor scumpi de 11, si va pupicesc.
Citesc si poate revin;)!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

OK Virgi, am inteles.
Merci mult mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cordelia

Citat:

Ola fetele

Semnam si noi condica azi
Vroiam sa va intreb daca ati comandat careva de pe bebe shopp din produsele de craciun, ca eu am comandat vreo 4 costumase de craciunite, spiridusi, etc si tare lenti sunt in raspuns.
Iar la nr de tel care il au afisat nu raspund (e inchis telefonul)
Deci nu mi-au confirmat ce au, ce nu au, daca mi le trimit...
ati mai patit careva ???

Azi am introdus ardeiul gras in pireul de legume si desi ma asteptam sa fie refuzat din start cu buze sigilate si cap intors stanga-dreapta (deoarece gustul era total schimbat si se simtea aroma de ardei f tare) a fost un succes
Ha ce bine, macar ei sa manance ardei gras daca mie nu-mi place.

Hello, si eu am comandat diverse si costumas de om de zapada de la ei! intr-adevar sunt foarte lenti, mie mi-au confirmat comanda dupa 2 zile...si o sa primesc comanda pe 18 nov...si vorba aia suntem in Bucuresti so...cam lenesi. Am comandat din Anglia babycook si l-am primit in 5 zile dar in Ro lucrurile merg mai greu fireste.

Fetelor, ma speriati cu dormitul noaptea eu pana acum (ptiu ptiu sa nu deochi) am avut un som fff usor de la 3-4 luni...adica se ne culcam pe la 9-9.30 si ne mai trezim la 7 papam si som la loc si el si eu evident si se mai scoala la 9 sa zic.
Dar ma tem ca acum dupa 6 luni o data ce apar dintii o sa plece binecuvantatul somn !

Sa va dau un pont care la noi a functionat: am instalat in camera lui bebe rulou si dupa masa de 7 dimi, il trag si se face bezna si bebe adorame dus crezand ca este inca noapte hihi (il folosesc doar noaptea, ziua il las sa doarma cu lumina naturala). Poate merge si la voi, draperii, ceva sa faca nopticica, va tin pumnii sa va reveniti cu oboseala ca este foarte greu.

In rest va citesc, va urmaresc cat pot, dar nu prea am apucat sa scriu.

Vroiam sa va intreb ceva, cele care ati inceput cu diversificarea si cu legumele, le dati piureul de legume si zeama separat sau doar zeama, sau cum?
Eu de ex fierb legumele si le pasez si ii dau direc piureul rezultat.

cu drag,

Ha, ha - eu am comandat impreuna cu Anamaria, colega noastra de odisee, de pe bebeshop... si tot 18 noiembrie ni s-a spus si noua... cine stie de fapt daca atunci nu e cumva data la care asteapta marfa in tara...e prea mare coincidenta... de ce ne-au dat acelasi termen?!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput