Mai - Iunie 2010 (35) - Murdarirea este buna :-)!
Raspunsuri - Pagina 7
n_a_n_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu30 Vroiam sa va intreb daca ati comandat careva de pe bebe shopp din produsele de craciun, ca eu am comandat vreo 4 costumase de craciunite, spiridusi, etc si tare lenti sunt in raspuns. Iar la nr de tel care il au afisat nu raspund (e inchis telefonul) Deci nu mi-au confirmat ce au, ce nu au, daca mi le trimit... ati mai patit careva ??? Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
Am vorbit si cu Ale la telefon pe tema asta azi. La mine (cand am comandat Bumbo) s-a intamplat asa: am facut comanda - am asteptat vre-o trei-patru zile si nimic. Le-am trimis mail. Nimic. Am facut o a doua comanda, mi-au raspuns intr-un final si mi-au zis ca produsul va fi disponibil peste vre-o zece zile, si m-au rugat sa aleg modalitatea de plata si livrare cu reply la mailul lor. Am ales curier rapid si transfer bancar (cu ramburs ar fi fost transportul si de trei ori si ceva mai scump - hmmm...). Cand a fost disponibil produsul mi-au trimis un mail cu un cont bancar si un nume de persoana fizica; le-am cerut factura, sa am justificare pentru plata. Mi-au balmajit un raspuns de genul ca firma e in Anglia, ca in Romania sunt persoana fizica si ca nu pot factura. Mi-am dat seama ca lucreaza pe naspa, adica evaziune fiscala... Am zis whatever, am pierdut la viata mea si mai mult, hai sa le fac plata, sa nu ma mai complic cu rambursul (vesnic nu am cash cand suna curierul si tre sa fug la bancomat ). Buuun. Fac plata, cu intrare in contul lor in aceiasi zi, le trimit mail sa-i instiintez ca s-a facut transferul si ca in cateva ore maxim au banii in cont, si astept. Si astept! Si le trimit mail-uri. Si nimic, nimicutz, niciun semn de viata. Bineinteles, telefonul era inchis non stop. Dupa vre-o saptamana jumate de la plata, ca ajungea bumbo si cu porumbelul calator, le-am trimis un mail in care i-am porcait la greu si i-am amenintat cu ANPC-ul si Garda Financiara (apropo de factura). Niciun raspuns nici de data asta, insa dupa doua zile m-am trezit cu bumbo la usa... Si apropo, preturile postate de ei pentru transport nu contin TVA.
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
pozici si filmulete
n_a_n_a spune:
Corina, masuta de la Bumbo se pune si se ia jos destul de greu. Ade nu o poate desface nici intr-o mie de ani. Poate dupa ce se mai toceste scaunelul va fi mai usor de manevrat.
pozici si filmulete
n_a_n_a spune:
Multumim de felicitari!
uram si noi bebeilor din 11!
pozici si filmulete
Crissy_C spune:
citat din mesajul lui Alinutzaa Crissy uite si aici http://www.aldedra.ro/produse-pentru-bebe-si-copii/topfer Alina Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010) Drumul spiridusilor |
Moama, Alina, acum sunt de-a dreptul consternata de adaosurile nesimtite de la Dona Tu ai comandat de la farmacia asta? Ca nu vad costuri de transport, comanda minima, in cate zile se face livrarea... nu sunt trecute nicaieri informatiile astea...
Multumesc muuult
ck_29 spune:
Buna,
Imi pare rau ca nu am vazut mai devreme (noi ne facem veacul pe afara cu orele) posturile voastre cu bebeshop, ca va furnizam si eu detalii siropoase despre ei...v-am mai povestit treaba asta la odiseea noastra...
Bebeshop nu este firma...este un clasic intreprinzator roman...foarte probabil cu marfa de furaciune!
In sarcina am cumparat eu de la ei un sterilizator Avent, sa il fac cadou (eu si colegii mei pt o alta colega a noastra)...pretul foarte bun fata de ce gaseam pe alte site-uri!!
Pt ca are "sediul" foarte aproape de serviciul meu, am ales sa merg sa il ridic personal, ca sa nu mai platim curier....
Ei bine este o tanara intreprinzatoare care locuieste cu copilul si mama ei si are sotul in Anglia probabil care "livreaza" marfa...
Tot sediul este un apartament de bloc, intesat la propriu cu cutii si diverse produse...fara factura sau garantie...mie mi-a dat un Order Acknowledgement...cica aia era factura, ca eu eram cazuta din copac!!
Am fost tentata sa il refuz, dar lasasem pe ultima clipa, trebuia sa inmanam cadoul, si l-am luat pana la urma...cu promisiunea ferma ca daca se intampla ceva cu el, mi-l schimba! Cand am ajuns la serv am descoperit ca se alimenta pe sistem americanesc, cu priza cu impamantare...dar am rezolvat repede problema cu un cablu de alimentare de desktop!
Sotul m-a certat, ca nu trebuia sa il iau, si sa ii reclamam la garda financiara...dar am lasat-o balta ca ma vazusem cu sacii in caruta!
Cam asta a fost aventura mea cu bebeshop
Camelia - fericita mamica de bebelusa Teodora - 15.06.2010
Cordelia spune:
citat din mesajul lui bubu30 Ola fetele Semnam si noi condica azi Vroiam sa va intreb daca ati comandat careva de pe bebe shopp din produsele de craciun, ca eu am comandat vreo 4 costumase de craciunite, spiridusi, etc si tare lenti sunt in raspuns. Iar la nr de tel care il au afisat nu raspund (e inchis telefonul) Deci nu mi-au confirmat ce au, ce nu au, daca mi le trimit... ati mai patit careva ??? Azi am introdus ardeiul gras in pireul de legume si desi ma asteptam sa fie refuzat din start cu buze sigilate si cap intors stanga-dreapta (deoarece gustul era total schimbat si se simtea aroma de ardei f tare) a fost un succes Ha ce bine, macar ei sa manance ardei gras daca mie nu-mi place. Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
Hello, si eu am comandat diverse si costumas de om de zapada de la ei! intr-adevar sunt foarte lenti, mie mi-au confirmat comanda dupa 2 zile...si o sa primesc comanda pe 18 nov...si vorba aia suntem in Bucuresti so...cam lenesi. Am comandat din Anglia babycook si l-am primit in 5 zile dar in Ro lucrurile merg mai greu fireste.
Fetelor, ma speriati cu dormitul noaptea eu pana acum (ptiu ptiu sa nu deochi) am avut un som fff usor de la 3-4 luni...adica se ne culcam pe la 9-9.30 si ne mai trezim la 7 papam si som la loc si el si eu evident si se mai scoala la 9 sa zic.
Dar ma tem ca acum dupa 6 luni o data ce apar dintii o sa plece binecuvantatul somn !
Sa va dau un pont care la noi a functionat: am instalat in camera lui bebe rulou si dupa masa de 7 dimi, il trag si se face bezna si bebe adorame dus crezand ca este inca noapte hihi (il folosesc doar noaptea, ziua il las sa doarma cu lumina naturala). Poate merge si la voi, draperii, ceva sa faca nopticica, va tin pumnii sa va reveniti cu oboseala ca este foarte greu.
In rest va citesc, va urmaresc cat pot, dar nu prea am apucat sa scriu.
Vroiam sa va intreb ceva, cele care ati inceput cu diversificarea si cu legumele, le dati piureul de legume si zeama separat sau doar zeama, sau cum?
Eu de ex fierb legumele si le pasez si ii dau direc piureul rezultat.
cu drag,
aleesicoo spune:
in cazul in care nu primesc comanda de la ei(bebe shop)de unde alt undeva as putea cumpara?
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
Alinutzaa spune:
Crissy eu am cumparat Lactana de pe la farmaciile din zona unde stau cam cu urmatoarele preturi
- Beladona - 51 lei
- Dona - 49 lei pret de raft, eu am card la ei si am reducere si dau cam 46
- Sensiblu - nu am avut incotro o data si a fost musai musai sa iau de la ei - 60 lei
Nu am comandat de la ei, astazi am dat de site-ul asta. I-am contactat eu astazi, pe mess ca am vazut ca cica erau online, dar nu am reusit sa vorbesc cu nimeni de acolo. O sa mai incerc, eventual cu un mail si cand am un raspuns dau de stire.
Si preturile la cosmeticele Topfer sunt ok la ei. La Dona sunt cam 29 lei
aleesicoo spune:
fetelor dar Cris, n a mai intrat sa ne zica ce a facut la dr nu?
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
arturicii spune:
hello
La multi ani sarbatoritilor de azi!
am fost la pediatra si la "proba cantarului" am aratat 7.300 (+700 in 5 sapt) iar la cm 66, +3 fata de acum 5 sapt.
Cica sa ii dau preventiv ptr anemie fier, asta ptr ca nu ii dau cereale (care sunt imbunatatite cu fier). I-am explicat ca eu cereale ptr bebei nici nu am de gand sa ii dau ptr ca absolut toate sunt "imbunatatite" cu zahar si sare si eventual vreo aroma.
Ne mai gandim cum e cu suplimentul de fier ca eu nu i-as da.
Am studiat in detaliu produsele ptr bebei dintr-un magazin bio si am ajuns la concluzia ca nimic nu e pe principiul zero zahar.
Asa ca am luat o cereala (oat; nu stiu sa zic ce e in lb romana, poate ovaz?) chioara, nepreparata si o sa ii prepar in casa un pilaf. Si o sa mai iau si alte grane de-astea si o sa ii dau fie pilaf fie turtite gen painica fie cu fructe fie cu iaurt, vad eu.
Mai am de studiat ptr ca m-am necajit rau sa vad cum vor sa ma oblige unii si altii sa bag zahar in bebe pur si simplu degeaba.
Meniul de azi
- broccoli (abur)
- conopida (abur)
- zucchini (abur)
- pepene galben
Ioana & Arturicii'S