Mai - Iunie 2010 (35) - Murdarirea este buna :-)!
Raspunsuri - Pagina 16
cris_09 spune:
Neata fetelor!
Cu cafea va puteti servi de acilisha
E mai incetosata ca asa o vad eu de somn
Despre noi:aseara am mers la spital,ne-a dat externarea,desi are diaree in continuare;doctora plecase deci nu l-a vazut.
Diagnostic;enterocolita acuta si anemie teripriva
Rezultatele analizelor tata mare le intelege
Partea buna e ca nu a mai facut febra,ultima oara a facut 38,4 sambata;am tinut-o sub control cu panadol,insa nu-mi place diareea asta,mi-e frica sa nu fi luat rotavirus de la baiatelul din salon,drept pentru care asteapt sa faca un cacuta frumos si fug cu el la Synevo penru a determina daca mor cu cineva de gat sau nu
Intre timp o voi suna si pe pediatra lui Sebi sa-i spun ca am fost internati,si ma gandeam sa merg la ea sa se uite pe rezultatele la coprocultura sa-mi zica daca are rost sa le repet si pe alea sau doar sa vedem dc e vb de rotavirus.
El are si afte in gurita si e posibil ca febra sa fi fost si de la alea,iar diareea de la febra..nu vrea sa-mi manance nici orezul,deci cum sa-i treaca?
Azi ar fi trebuit sa facem programare pentru testul sudorii,dar...aici vreau sa ma sfatuiti voi...nu stiu daca sa-l facem sau nu...m-am uitat pe net..e pt o boala urata..nu stiu cum a ajuns doctora la concluzia ca ar putea sa o aiba puiul meu...ca nu a crescut extraordinar...dar ce toti trebuie sa aiba 10 kg la 6 luni?
Totusi cred ca o voi suna si pe doctora care ne-a tinut sub supraveghere in spital sa vedem ce parere mai are si dansa
Cam atat despre noi!
Va pupam si o zi frumoasa
PS:O felie de tort pentru implinirea celor 6 lunite
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.
Aniska80 spune:
Buna dimineata si de la noi...
Cam rar mai intru...nu-mi mai ajunge timpul...cu Melissa de 6 lunite jumate si cu Denis clasa I...e cam greu...
Spuneti-mi si mie cum pot sa gasesc capitolul unde am scris ultima data...va rog frumos...
Am fost si noi cu mici probleme..acum 2 sapt am avut-o racita pe Melissa,febra 39,7,i-a curs nasul...se bazaia mititica,imi era asa mila de ea...am fost la pediatra si mi-a dat nurofen,a zis ca e un virus care asa se manifesta,cel putin 3 zile cu febra asa mare...i-a trecut intr-adevar raceala,dar dupa o sapt,dupa care mi-a facut o alergie urata,cred ca de la nurofen,acum multumesc lui D-zeu e bine,in schimb nu prea vrea sa manance!Am fost impotriva batistei bebelusului,pt ca la Denis nu exista si m-am descurcat fara,dar se pare ca a fost chiar fff eficienta,pt ca nu mai putea respira deloc pe nasuc...
Va pup si va doresc o saptamana placuta si linistita!
corinasmile spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aniska80 Buna dimineata si de la noi... Cam rar mai intru...nu-mi mai ajunge timpul...cu Melissa de 6 lunite jumate si cu Denis clasa I...e cam greu... Spuneti-mi si mie cum pot sa gasesc capitolul unde am scris ultima data...va rog frumos... Am fost si noi cu mici probleme..acum 2 sapt am avut-o racita pe Melissa,febra 39,7,i-a curs nasul...se bazaia mititica,imi era asa mila de ea...am fost la pediatra si mi-a dat nurofen,a zis ca e un virus care asa se manifesta,cel putin 3 zile cu febra asa mare...i-a trecut intr-adevar raceala,dar dupa o sapt,dupa care mi-a facut o alergie urata,cred ca de la nurofen,acum multumesc lui D-zeu e bine,in schimb nu prea vrea sa manance!Am fost impotriva batistei bebelusului,pt ca la Denis nu exista si m-am descurcat fara,dar se pare ca a fost chiar fff eficienta,pt ca nu mai putea respira deloc pe nasuc... Va pup si va doresc o saptamana placuta si linistita! Anamaria,mami de DENIS(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010) |
Ai scris la capitolul 28
Mai zi-ne despre voi, cand ati inceput diversificarea, cum merge, etc.
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
ancutzicab spune:
Neata!
Carla, iti iau eu carticelele cu mare drag. Si, apropo, stiu ca se lanseaza si Maria Mirabela, remasterizat - pentru cine e interesat. Eu o voi lua, ca de Veronica sunt satula!
Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10
corinasmile spune:
citat din mesajul lui ancutzicab Neata! Carla, iti iau eu carticelele cu mare drag. Si, apropo, stiu ca se lanseaza si Maria Mirabela, remasterizat - pentru cine e interesat. Eu o voi lua, ca de Veronica sunt satula! Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10 |
Mi-ar placea tare mult sa mergem impreuna, dar ii astept pe ai mei in vizita sapt asta. Sa vad daca reusesc.
pt mail (n-am apucat sa zic)
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
ancutzicab spune:
Cris, ma bucur sa aud ca sunteti mai bine, multa sanatate lui Sebi, sa se faca bine de tot repejor. Eu stiu ca rezultate bune in cazul diareei are supa(crema) de morcovi, practic curata bine intestinele si scoate ce e rau afara.
Pana la urma, insa, ce i-a iesit la coprocultura? E enterocolita bacteriana sau virala?
iar cu testul sudorii, nu stiu ce sa zic - personal, mi se pare aiurea sa vi-l dea doar pentru ca a luat putin in greutate. Asta ce ar insemna, sa dau si eu fuga cu fotomodeala mea la un test?
Jocurban spune:
citat din mesajul lui ancutzicab Neata! Carla, iti iau eu carticelele cu mare drag. Si, apropo, stiu ca se lanseaza si Maria Mirabela, remasterizat - pentru cine e interesat. Eu o voi lua, ca de Veronica sunt satula! Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10 |
Anca, multumesc frumos!
Carticelele vor fi la standul editurii Aramis...
Maria Mirabela in ce format e? DVD? Sau CD audio?
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Albumul mazarichilor
Jocurban spune:
Cris, insanatosire grabnica lui Sebi!
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Albumul mazarichilor
Vivela spune:
salutare
n-am timp, vroiam doar sa va zic si voua ca am cumparat de la kiabi titan un sac pentru carucior supeeeeer, transformabil (se fac si craci ca de pantalon, din fermoare) la 59 de lei (redus de la vreo 85 de lei).
il puteti vedea si in catalog, aici: http://www.kiabi.ro/Kiabi-data/230-ROUMANIE/catalogue/appli.htm la pagina 25.
ii place tare mult piciului, e mereu caldut inauntru.
pupici
Traiesc in Orasul Alandala
ancutzicab spune:
Gabi, merci de pont!
Carla - e DVD din cate am inteles eu!