Mai - Iunie 2010 (35) - Murdarirea este buna :-)!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Carla Tocmai am castigat un bumbo pe ebay (roz) cu tot cu tavita si sotul a comandat la bebeshopp unul.... Nu mai povestesc peripetiile si discutiile care ne-au condus la a achzitiona 2 bumbo, ca deja m-am pierdut si eu in amanunte....
Ma rog, ideea era ca daca mai esti interesata, ti-l dau tie pe cel castigat de pe ebay.
Sper doar sa nu imi traga teapa bebeshopp

Va pup si weekend frumos, ce a mai ramas din el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanici

io stiu ca testul sudorii se face pt a depista o boala urata. nu stiu de ce ii face lu Sebi asa ceva. Boala de care stiu io e cu manifestari respiratorii ca sa zic asa dar probabil nu stiu tot; fibroza ii zice

Vero, io acolo la descrierea produsului vad ca e masuta/tavita, 2 "musamale" pt masuta/tavita, jucarica si maciulia aia....e si scaunul in pretul asta?

horicu meu e dintos de acu o sapt, are 2 dinti
we asta suntem raciti, si io si el, el usurel, sper sa ii foloseasca anticorpii ce ii dau io....

am pus ceva pozici ici pt cine vrea sa mai vada horicu

mama lu' R (23 martie) & H (21 iunie)

la titlu a uitat sa scrie virgula
insa uite aici la descriere:
Bebe Pod with Tray,2 x Placemats,Toy & Pommel (like Bumbo)

bebePOD helps baby to sit from 3 months old. The seat supports the babies back, for feeding and play time
Complete in box, adjustable tray, 2 reusable placemats, pommel and attachable toy

Carla merge pana la 12 luni, la fel ca si Bumbo, dupa o sa folosesc scaunul de masa mare

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Buna si de la noi!
Am profitat de vremea buna si am fost la targul de produse traditionale de la Academia militara. Fain, ne-am intors cu niste zacusca!

Corina - incepe targ de carte si saptamana viitoare, GAUDEAMUS la Romexpo. De joi dupa-amiaza pana luni, aviz amatorilor!
O sa incerc si eu sa ajung joi, cel mai tarziu vineri, ca in weekend e omor.

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Seara buna fetelor!

Ce zi frumoasa si azi, sper ca ati profitat din plin de ea!

Cris, sanatate multa lui Sebi bebi, eu tot nu am inteles ce-i cu el, sper insa sa fie totul bine acum si sa vii cu vesti bune despre voi!
Nu am timp de mai mult la scris, va cu drag pe fiecare, sper sa ne auzim zilele urmatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

Carla Tocmai am castigat un bumbo pe ebay (roz) cu tot cu tavita si sotul a comandat la bebeshopp unul.... Nu mai povestesc peripetiile si discutiile care ne-au condus la a achzitiona 2 bumbo, ca deja m-am pierdut si eu in amanunte....
Ma rog, ideea era ca daca mai esti interesata, ti-l dau tie pe cel castigat de pe ebay.
Sper doar sa nu imi traga teapa bebeshopp

Va pup si weekend frumos, ce a mai ramas din el.

_
Our future determines our past

Bubulinele mele, Maia (28.08.2008) si Mara (02.07.2010)
Poze

In principiu, sigur ca da, multumesc! Cat a costat? Ca la noi pretul conteaza, fiind la dublu pentru orice...
Putem astepta sa-ti vina tie cel de pe bebeshop si, daca e totul okey, mi-l dai mie pe celalat...

Vero, mersi de info, o sa mai studiez si eu pe eBay...

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Carla, scuze, am uitat sa mentionez pretul. Eu cred ca a fost ok, 15 lire bumbo plus 12 transportul. In cazul in care ne hotaram sa ti-l trimit, o sa pastrez o copie dupa tranzactia platii mele catre ea prin paypal sa vezi cat a iesit la calcul in lei. Eu estimez un maxim de 140 ron cu tot cu comisionul bancii. Sper sa fie ok pt tine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancutzicab

Buna si de la noi!
Am profitat de vremea buna si am fost la targul de produse traditionale de la Academia militara. Fain, ne-am intors cu niste zacusca!

Corina - incepe targ de carte si saptamana viitoare, GAUDEAMUS la Romexpo. De joi dupa-amiaza pana luni, aviz amatorilor!
O sa incerc si eu sa ajung joi, cel mai tarziu vineri, ca in weekend e omor.
a fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10[/b][/orange][/size=2]

Apropos de Gaudeamus, am tot citit zilele acestea de lansarea a www.activitaticopii.ro/lansare_carticele_TT" target="_blank">doua carticele de povesti, scrise si ilustrate de Aniela Tanase, care are si un site excelent de activitati pentru copii. Imaginile sunt foarte frumaose, din colaje lucrate manual, am vazut un preview pe net si mi-a placut foarte tare... Eu as vrea tare mult sa iau cele doua carticele pentru fete... daca ajunge vreuna din voi la targ ati putea face asta pentru mine? Am inteles ca vor fi cu reducere...

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

Carla, scuze, am uitat sa mentionez pretul. Eu cred ca a fost ok, 15 lire bumbo plus 12 transportul. In cazul in care ne hotaram sa ti-l trimit, o sa pastrez o copie dupa tranzactia platii mele catre ea prin paypal sa vezi cat a iesit la calcul in lei. Eu estimez un maxim de 140 ron cu tot cu comisionul bancii. Sper sa fie ok pt tine.

_
Our future determines our past

Bubulinele mele, Maia (28.08.2008) si Mara (02.07.2010)
Poze

Da, e okey daca e pana in 150 lei... asa imi stabilisem si eu bugetul, cand am tot licitat pe eBay... Daca te hotarasti sa mi-l trimiti mie, categoric il vreau.

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Mergi la inceput

Inca ceva...

M-am indragostit! De o ratusca!!!
Si vreau neaparat s-o gasesc, pentru fete... Daca o vedeti cumva pe net, pe eBAy sau alte situri, va rog mult dati-mi si mie de stire...

www.youtube.com/watch?v=vU1veIty83c" target="_blank">Ratusca e acesta.

Iar www.mamasandpapas.com/range/rocking-animals-horses/3710/" target="_blank">alte rocking animals puteti vedea aici, mie mi se par absolut adorabile!

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Mergi la inceput

Neata!
In sfarsit pot sa dau si eu o ”hot cofee”, fiind prima...

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Mergi la inceput