Mai - Iunie 2010 (35) - Murdarirea este buna :-)!
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
ioana1234 spune:
Buna dimi......de fapt de seara deja,
Am facut curat toata ziua si sotu a stat cu Vic , dar nu prea s-au inteles ca el nu vroia sa doarma, vroia numai in brate , in carucior urla...si pana la urma l-a urcat in masina si a adormit in 5 min.
Ieri a fost tare ragusit, cred ca de cum a urlat 2 zile in continuu, ca vad ca azi i-a trecut.
Cris...multa sanatate!
Ale ...te inteleg, intr-un fel, si sotu vrea sa plece la vara si ma apuca groaza numai cand ma gandesc, acum vom prelua firma la care lucreaza el si a cam uitat deocamdata de Germania.
Pentru fetele cu bumbo este la Fp un scaun de masa care mie mi se pare ca are cam aceasi utilitate, http://www.bebebliss.ro/fisher-price-scaun-masa-rainforest-booster-p-2622.html, poate numai seamana, ...vedeti si voi.
Carla legat de calendare noi avem in oras o imprimerie si un calendar A3 costa 5 lei/pag. Am zis ca voi face numai cu 6 file -cate 2 luni pe fila, si asa ajunge la 30 lei . Am de facut 7 -8 buc... si daca fac cu 12 luni ma cam usuc:)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ancutzicab spune:
Cris, multa sanatate lui Sebi bebi. Nikol, multumim de update. Inteleg ca i-a iesit rotavirus la coprocultura?
Si, poate imi spuneti si mie, va rog, ce e acela "testul sudorii"? Multam.
Artu - suuuuperbe pozele cu gemenii. Si mi se pare ca Sabina seamana foarte bine cu unul din ei, in special, ma insel?
Ale, imi pare rau sa aud ca sunteti nevoiti sa va impartiti pentru o vreme. Sa treaca repede si sa va reuniti cu bine
Va pupam, wknd placut in continuare.
Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10
ioana1234 spune:
Artu....mi-au ajuns la inima pozele din calendar....superbe!!
Imi recomandati si mie un aparat pentru aerosoli, m-am hot. sa iau unul acum cand imi intra banii. Vic e tot timpul mucios si e bine sa am unu in casa.
va
Virgi17 spune:
Vivela,
Uite cum ar sta copilul in scaunul ales de mine:
http://www.securatot.co.uk/images/articles/large/Izi_Combi-0009_500.jpg
sau
http://www.hts.no/images/products/argu/izicombi_argu01a.jpg
picioarele copilului or sa ajunga sa atarne la un moment dat, pana atunci ajung pe bancheta din spate(eu deja ma gandesc la variante de protectie cu un plastic ceva pentru cand va merge si va intra in masina cu murdarie pe talpi)
Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)
Virgi17 spune:
Sau si mai bine, puteti sa studiati argumentele lor si din zona News si din prezentarea produselor:
http://www.hts.no/en/index.php
Eu una am ramas masca, cand i-am aratat sora-mii zicea si ea ca daca ar fi stiut la vremea respectiva, ar fi protejat-o pe nepoata-mea mai bine cand era micuta.Insa mereu se merge pe premiza:mie nu mi se poate intampla.Cand esti insa pus la punct cu argumente, e altceva.
Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)
roxanici spune:
io stiu ca testul sudorii se face pt a depista o boala urata. nu stiu de ce ii face lu Sebi asa ceva. Boala de care stiu io e cu manifestari respiratorii ca sa zic asa dar probabil nu stiu tot; fibroza ii zice
Vero, io acolo la descrierea produsului vad ca e masuta/tavita, 2 "musamale" pt masuta/tavita, jucarica si maciulia aia....e si scaunul in pretul asta?
horicu meu e dintos de acu o sapt, are 2 dinti
we asta suntem raciti, si io si el, el usurel, sper sa ii foloseasca anticorpii ce ii dau io....
Jocurban spune:
Revin, tot pe fuga...
Cris, multa multa sanatate si insanatosire grabnica!!!
Ioana, excelent facut calendarul!!! Asa ceva am si eu in plan pentru anul viitor, cand vor sta singurele in picioare, in sezut etc. Momentan voiam sa fac ceva calendare de buzunar si de perete cu o singura imagine cu tematica sarbatorilor, pentru familie... O sa-ti cer mai multe detalii la anul!
Acesta este siteul unei cunostinte din Timisoara, pe tema aparatelor dentare (sau aici varianta in engleza)... Din cate tin eu minte, sigur pretul era mai mic decat ceea ce tu ai mentionat... merita sa cauti informatii acolo, sau sa-i scrii proprietarei direct un mail, sa-ti povesteasca de preturi... Poate rezolvi problema "in provincie", cu costuri mai mici...
Gabi, foarte tare oferta!!! Asa ceva mi-as fi dorit si eu... dar n-am gasit nimic pe net.
Momentan merg pe varianta unei sedinte foto de studio, cu o fotografa gasita aici in Cluj, ma costa 150 lei pentru 2 ore de pozat (ma indoiesc ca fetele vor rezista mai mult de 30 minute, dar imi planific sa le adorm putin si la trezire sa continuam) si 50 fotografii prelucrate digital. E cel mai bun pret ce l-am gasit. Ulterior pe una din acele fotografii voi adauga eu calendarul si voi cauta undeva o imprimerie sa printez cateva bucati, de diverse dimensiuni (de perete, stil poster si de buzunar)...
Dupa ce m-am tot uitat pe net dupa costumase de Craciun pentru fete si nu am gasit nimic sa ma faca sa dau atatia bani pe ele, am decis sa le fac eu singura cate un sarafan rosu, cu puf alb pe margine... Mi-am cumparat materiale, puf, panglica, nasturi etc... mai trebuie sa ma mobilizez sa ma apuc de treaba. In viata mea n-am facut asa ceva , mai mult decat nasturi si carpeli la cusaturi n-am avut ocazia sa prestez... si nici masina de cusut n-am! Dar o sa fie lucru manual, facut de mine... Trebuie sa caut pe net ceva tipar de rochita, ca sa ma inspir...
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Albumul mazarichilor
amcris spune:
Frumoase rau pozele cu Yann si Philip. Ouale de prepelita erau din plastic Sabina aduce mai mult cu unul din baieti.
Azi e zi de plaja la noi.
Cristina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corinasmile/corinasmile.jpg)
corinasmile spune:
Buna dimineata!
Cafea?
Multa sanatate floricelelor bolnavioare!
Multumesc mult fetelor care mi-au raspuns la intrebarea privind durerea de dinti, zilele trecute!
Vivela, ma intereseaza si pe mine oferta pentru calendar. Noi tot la acest cadou ne-am gandit, pentru bunici. Voi vorbi si cu fotografa care mi-a facut minunatele poze cu burtica, sa vedem si ea ce idei are.
Azi e ultima zi a targului Kilipirim, la Sala Dales, program 10-20.
Eu sper sa ajung mai pe la pranz, poate gasesc ceva interesant de rasfoit (a se citi rontait ) pentru Maria.
Vor fi iar 21 de grade azi, asa ca plimbari frumoase va doresc!
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
Jocurban spune:
Mariei, Emmei, Antoniei si lui Sebastian!!!
Buna dimineata, e vreme fromoasa si la Cluj, ne bucuram de o duminica superba si va dorim si voua asemenea!
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Albumul mazarichilor