Mai - Iunie 2010 (35) - Murdarirea este buna :-)!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amcris spune:

Fetele care sunt fan Lego, gasiti pe ebay piese mari (mai mari decat cele Duplo destinate de la 1 an jumate in sus), pentru varsta de 6 luni, Lego primo duplo sau baby. Foarte sigure pentru manutele lor mici si atractive. David are un avion favorit caruia i se invarte elicea, in rest, cuburile de construit i le dau mai tarziu cand o sa stea singur in fundulet.
In urma cu 10 ani se gaseau si in magazin dar acum n-am mai gasit decat la mana a doua
Noi suntem in plina vara, azi au fost 30 de grade, noroc cu racoarea din magazine ca-i mai suportabila.

Cristina + Andreea si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amcris spune:

Mary (Madamar) avem si noi aceiasi problema cu ridicatul in sezut in scoica cand mergem cu masina. Abia astept sa-i cumpar un scaun de masina si sper sa stea prins in centuri.
La noi drumurile cu masina se lasa cu plansete, trebuie sa am o sacosa cu jucarii si tot sa-l distrez, noroc ca am o fata mare ce mai are chef de joaca.
Cristina + Andreea & David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Neata si de la noi!

Noi am hotarat sa o tinem pe Ioana cat mai mult cu spatele la directia de mers. In curand o sa ii cumparam scaun Besafe Combi cu isofix care merge pus si cu spatele si cu fata la directia de mers. Dupa cele cate am citit despre importanta asezarii copilului cat mai mult cu spatele la directia de mers, atat pe site-ul Besafe cat si pe alte site-uri, nu ma joc si il cumpar pe asta, e scump, insa e una din investitiile pe care le fac pentru siguranta copilului meu. Am vazut pe youtube cum se instaleaza, cum sta copilul in el, iar eu in scandinavi am mare incredere, am o slabiciune pentru cat de temeinic fac lucrurile, pentru seriozitatea lor. Ei incearca sa ii convinga si pe restul europenilor sa isi puna copiii cat mai mult in scaune cu spatele la directia de mers. In Suedia, numarul copiilor accidentati fiind asezati asa in masina a scazut extraordinar de mult. Noi pe varianta asta ne-am hotarat si acest scaun il vom lua.

Abia ieri m-am prins de ce mandra mea scartia la mar si branzica de vaci.Eu le zdrobisem cu furculita destul de bine(zic eu). Ieri abia mi-a luat 3 lingurite si apoi a marait rau. Azi, le-am dat prin blender si mi-a papat tot, tot, tot. Era f fericita. Sper sa o tina, ca de nu fac la incercari de o saptamana si tot nu gasisem formula care sa o faca pe ea fericita. Acum poate merge.

Weekend fain va doresc!

Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Neata si de la noi,

Suntem pe receptie, citim, dar nu avem nimic de comentat sau de raportat momentan.

La multi ani sarbatoritilor acestor zile!

Bun venit fetelor noi!

Vero, scaunelul luat de tine e tot din spuma, ca si bumbo? N-am gasit scris sau mi-a trecut pe langa ochi... Si pana la ce greutate e bun, stii cumva? Eu am vazut scris doar +3 luni... dar nu si limita maxima de varsta sau de greutate...

Ah, da... la un moment dat spuneati cateva dintre voi ca va ganditi sa faceti calendare cu copiii, ca sa le oferiti cadou de sarbatori... S-a interesat cineva de asa ceva, ati gasit vreo imprimerie sau cum se procedeaza? Ma tenteaza si pe mine dar, binenteles, n-am timp sa caut nimic pe net...

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata
eu sunt cam trista
sotul meu maine pleak in germania
offff si cand eram gravi in 5 luni a plekt si acum cand are Karina 5 luni pleak
dar deh, tara ta nu iti poate oferi nimic bun
iertati-ma fetelor ca sunt offtopic dar trebuia sa imi vars si eu naduful undeva

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

va salut si eu,nimic de raportat,doar ca Anto e bine ia antibiotic pt bronsiolita -fara febra,dar e plina de secretii,horcane ,haraie,nu tuseste ,si sa nu faca vre-o infectie am decis antibiotic,e prea mica sa risc sa astept vre-o infectie

bine au venit noilor mamici
La multi ani sarbataritilor!

iar acum vesti despre Cris si Sebi
,,A facut iar febra azi noapte,am mers la spital,l-a vazut Dr. Dimi,profesorul,ne-a recomandat sa mergem acasa sa nu-l imbolnavim mai rau ne-a dat nr de tel in caz de intervine ceva.
a iesit si coprocultura suntem pe ampicilina cu gentamicina la ore pana luni cand facem si testul sudorii ,, pt ca in ultimile doua luni a luat putin in greutate adica 200g cu 200g

e posibil sa fi luat rotavirus din spital nu stie sigur,o sa mai repete coprocultura,la sp. Matei Bals nu poate merge ca figureaza internata la sp .....,poate ca luni

problema lor seamana teribil de bine cu problema mea ,cand David mi-a facut intoleranta la lactoza,si ne-am plimbat prin medici si spitale pana am ajuns la Victor Babes,spital in care am incredere ca fac analizele corect
Dar totusi la ei e posibil sa fie rotavirus luat pe un sistem imunitar foarte slabit

sanatate le doresc

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata

noi tot cu nasul in pioneze si cu o noapte dormita putin.

Mary, cred ca ce ti-a zis Virginia e cea mai proaspata informatie. Desi si eu as fi tentata sa cred ca daca o tin cu fata spre sensul de mers, pana la un an nu mi se pare safe.
Multam ptr info despre aparat.

Amcris, ai dreptate cu Lego Primo. Noi poate o sa ii scriem Mosului.

Ale, . Poate intr- o zi o sa va mutati toti, daca asta e ce vreti

Vero, felicitari!

un weekend fain

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Nikol, multumim pentru vestile de la Cris.

Cris, suntem cu gandul la voi; sa va faceti repede bine

Carla, calendarul nostru il stii?
A fost facut in studio, costumele si decorurile facute de noi; imprimarea intr-o tipografie insa serie mica.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare si de la noi

in primul rand multa sanatate tuturor bolnaviorilor, sper sa va faceti repede bine .

despre scaunul de masina, si eu fac parte din categoria maniace, insa am o problemuta. damian abia mai incape in scoica amplasata cu spatele la directia de mers. deja ajunge cu picioarele in bancheta, in curand o sa stea cu picioarele flectate sau in sus. nu stiu cum reusesc altii sa tina copilul in scaunul pus invers fata de mers pana la 2 ani...david a stat asa doar pana pe la 8-9 luni, apoi a trebuit sa-l pun cu fata, ca altfel il chinuiam rau.

Artu, eu vazusem zilele trecute o super oferta la aparatul acela dentar - cu bracheti pe interior - "numai" 6.000 de euro/ arcada . apoi cu banii astia cred ca iti pui implanturi in toata gura (in RO) si scapi si de carii...

Carla, si eu vreau sa fac calendare cu picii, la gradinita la david le fac ei (vin niste fotografi si se ocupa ei de tot, de imbracat copilul corespunzator, de convins sa stea intr-o anumita pozitie, etc. eu am vazut oferta - ca au lasat acolo mostra- si mi-a placut tare mult, o carticica A4 cu 4 sau 6 file (din carton) + 2 calendare A3, diferite si 2 brelocuri frumusele - la 35 de lei. e super ieftin fata de ce am vazut pe piata.
o sa-i fac, dar eu vreau cu amandoi picii, ca daca le ofer bunicilor trebuie sa le dau cu amandoi copii. o sa rog educatoarea sa ma puna in contact cu fotografii aceia si poate imi fac ceva similar - ori cu pozele mele, ori sa stabilesc o sedinta foto si cu damian.
daca reusesc sa discut cu ei, o sa-i intreb mai multe detalii si va zic si voua.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Vivela, chiar ca super oferta . Oricum la bieti nu e cazul de bracheti pe dinti ci initial de aparat ptr "marit" maxilaru'; nu e sigur explicatia corecta ce zic eu aici insa nu a pricep mai bine.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput