Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (107)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

deci nu sunt singura fomista de pe aici

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Nu Ralu. Si eu intru in clubul"as manca non-stop"

Laura

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

M-am intors de la doctor, totul e ok si la bebe si la mine. Inclusiv kilogramele adunate in sarcina. Mi-a dat sa fac un test de glicemie la 28 de saptamani si pe urma ma mai asteapta la 32 de saptamani.

Ma inscriu si eu pe lista celor care mor de cald, azi am dat drumul la aerul conditionat. Si in plus m-a chinuit toata ziua o teribila durere de cap. Nici de mancare n-am prea avut chef...

24+
Bebe

Mergi la inceput

Mayane ma bucur k totu e ok.
hai k la performanta de a da drumu la ac, nu am ajuns..inca

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

am lenevit de cand am venit de la serviciu, acu m-am invrednicit sa fac un dus, lenea cat casa poporului..
azi nici eu n-am prea mancat (a se citi ca am mancat ca intr-o zi normala, ca acu 7 luni); mama zice ca o fi de la caldura asta, io cred ca nici bila mea nu mai face fata la distractie, ca am bombardat-o cu mancare non stop zilele trecute.

pe toate, ma duc macar sa dorm dc cu mancarea n-am avut succes azi

rox 26 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Somnic usor si vise placute burticute!!!
Eu ma bag la nani. Mai vb maine.

Laura

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

eu nu am mancat mai mult in sarcina asta, am papat ca de obicei
singura diferenta a fost ca am mancat mai des si putin, si mai mult dulce..in seara asta,din cauza lui Ralu m-a luat si pe mine foamea
am mancat paine cu margarina si cu trei tipuri de dulceatza..si un pahar de lapte.
eu nu am mancat in viata mea margarina..nu o suport.
iar dulceatza o tineam ca inlocuitor la ceva dulce..cand simteam nevoia de dulce luam o lingurita..sau de miere, sa nu mananc alte bazaconii dulci.
cele 7 kg luate sunt de la vitamine probabil dar si pt ca am lenevit mai mult si nu am avut asa activitate...dar la vitamine nu renunt acum, si efort prea mare nu prea mai pot face..asa ca mai bag inca vreo 3 kg pana luna viit.

Simo 32 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Saru-mana de urari, sa Dea Domnul si la tine si al toate fetele.

Si mie mi se vad toate venele de pe burta, buricul e afara, arata ciudata burtica...

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Voi nu aveti pielea asa transparenta pe burta de se vad toate vasele de sange?la mine s-a subtiat rau de tot..si ma chinuie..q]

am plecat la nani
somn usor

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

in seara asta,din cauza lui Ralu m-a luat si pe mine foamea
am mancat paine cu margarina si cu trei tipuri de dulceatza..si un pahar de lapte.

Simo 32 cu Eduard Matei

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Cum ai lenevit mai mama ca doar de vreo 3 saptamani te-ai mai potolit!
Pai 7kg e floare la ureche, sunt ale lui bebe, el nu tre sa cresca?

Citat:
citat din mesajul lui Shines

eu nu am mancat mai mult in sarcina asta, am papat ca de obicei
singura diferenta a fost ca am mancat mai des si putin, si mai mult dulce..in seara asta,din cauza lui Ralu m-a luat si pe mine foamea
eu nu am mancat in viata mea margarina..nu o suport.
iar dulceatza o tineam ca inlocuitor la ceva dulce..cand simteam nevoia de dulce luam o lingurita..sau de miere, sa nu mananc alte bazaconii dulci.
cele 7 kg luate sunt de la vitamine probabil dar si pt ca am lenevit mai mult si nu am avut asa activitate...dar la vitamine nu renunt acum, si efort prea mare nu prea mai pot face..asa ca mai bag inca vreo 3 kg pana luna viit.

Simo 32 cu Eduard Matei

Mergi la inceput