Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (107)
Raspunsuri - Pagina 10
missmj spune:
mayane ma bucur ca si tu si bebe sunteti bine
Am fost acum si am bagat 2 felii de margarina cu gem de prune, as mai rontai ceva ,dar mai bine imi mai pun un film ,poate ma ia somnul.
Va 
pe toate, sa aveti o noapte linistita si un somn cat mai usor.Vorbim maine
carmen
29 + cu
Andrei
bebelu86 spune:

v-am facut p toate sa bagati ceva in gura ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
noapte buna Maimutica, Laura, Carmen 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
32+ cu
Natalia Maria
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lili_g Cum ai lenevit mai mama ca doar de vreo 3 saptamani te-ai mai potolit! Pai 7kg e floare la ureche, sunt ale lui bebe, el nu tre sa cresca? |
Simo
32 cu Eduard Matei
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui missmj mayane ma bucur ca si tu si bebe sunteti bine ![]() Am fost acum si am bagat 2 felii de margarina cu gem de prune, as mai rontai ceva ,dar mai bine imi mai pun un film ,poate ma ia somnul. Va ![]() pe toate, sa aveti o noapte linistita si un somn cat mai usor.Vorbim mainecarmen 29 + cu Andrei |
si tu carmen ??? :)))))))))
Raluuuuuuuuuu..sa nu mai vb de mancare seara..zi o poezie macar
Simo
32 cu Eduard Matei
bebelu86 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Shines
si tu carmen ??? :))))))))) Raluuuuuuuuuu..sa nu mai vb de mancare seara..zi o poezie macar Simo 32 cu Eduard Matei |
spun povesti cu fomila
Ralu si buburuza va

Marriage Ticker

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
32+ cu
Natalia Maria
bebelu86 spune:
adica am vrut sa zic..povestea cu harap=alb, numai k mi-a venit in minte doar personaju fomila ![]()
![]()
![]()
![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
32+ cu
Natalia Maria
Mayane spune:
Am gasit ceva frumos pe net... Trebuie sa va arat si voua... Eu mi l-am pus la "favorite" si cred ca il voi vedea des: ganduri de mame
24+ 
Bebe
bebelu86 spune:
Mayane
pt filmulet. e super tare. 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
32+ cu
Natalia Maria
roxx26 spune:
Am revenit de la curs, modulul despre alaptare, foarte interesant!
Acum mor de somn...asa ca va pup repejor.
Am vz filmuletul, Mayane, tare dulce, te face sa-ti dai seama ce repede trece timpul...
Noapte buna tuturor!
_
BB e deja pe drum
Roxana
31+ cu
bebe creste
bebelu86 spune:
nopate buna si somn usor tuturor.
gata trag p dreapta k dc mai stau, iar tre sa bag ceva. asa k mai bine bagam somnic. ![]()

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
32+ cu
Natalia Maria