Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (107)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Dai mancare la fata! Mergi de mananca un mar, un morcov, ceva sa nu te culci cu burta chitaind. O alta minunatie a sarcinii Cand zici ca esti satul te apuca foamea...norocul tau ca ai fost slabuta si nu se baga de seama. Eu m-am ingrasat 14kg. Ce conteaza, stiu precis ca o sa le dau jos...

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

si mi-e foameeeee desi acu juma de ora am terminat de mancat, acu iar chiraie stomacu,.zici k nu am mancat nimic toata ziua

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lili am bagat acu 3 felii din alea mari de paine cu pasta de peste cu verdeata. si acu mai bag si o gutuie mare. sper sa potolesc foamea.
deja am 16kg puse. dar vb ta, nu conteaza, le dam noi jos dupa.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

App...cam de 2 sapt, nu exista zi sa nu bag cel putin o gutuie mare. eu care inainte nu prea mancam

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Foxy_le/Lili_g;ma bucur pentru voi..sa de a DD sa fie la fel de bine pana vine momentul cel mare

Eu nu sufar derept asa tare de caldura..dar imi e mai cald ca mai demult- fara bb.
Camasa n-am ,halat iara...inca nu mi-am cumparat.
Voi nu aveti pielea asa transparenta pe burta de se vad toate vasele de sange?la mine s-a subtiat rau de tot..si ma chinuie..gata ma duc maine si imi iau o crema calumea..vad ca Avonul nu-si mai face efect acu Asa ma strange pielea de nu mai pot

am plecat la nani
somn usor

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Florintunde ai grija cu produsele de la avi=on sunt pline de parabeni si alte chimicale. Somnic usor

Laura

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Gata, am vazut si noi un film .
Multumesc tuturor pt rasp despre camasi si halat.Cred ca o sa imi iau 2 masura L ca sa fiu sigura ca ma incap.Si despre halat,nu stiu, o sa mai intreb fete care au nascut sa vedem ce zic.

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Tunde
si eu am pielea subtire pe burta, vene care se vad peste tot..si niste pcte negre..care cica tot vene sunt.
ia creme mai emoliente, foarte grase..gen unt de corp de la dove,sau balsam cu galbenele..lasa alea de la avon..sunt apa de ploaie.
eu in ultimul timp am folosit si ulei de corp pt bebei de la nivea..suuper bun.

Simo 32 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

si mi-e foameeeee desi acu juma de ora am terminat de mancat, acu iar chiraie stomacu,.zici k nu am mancat nimic toata ziua

m-a busit un ras , cand citeam ce ai scris tu exact asta ii ziceam sotului, si radea de mine ca ma ridic de la masa si mi-e foame.Dar asa este, chiar daca nu as manca mancare,as rontai intr-una.

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Si mie mi-este cald, si deja sunt 3 zile de cand am oprit centrala.
lili ma bucur ca esti bine
tunde o sa incerc si eu uleiul de ricin ca vad ca masca pe care o foloseam pana acum,nu mai da randament.

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

MERSI FETELOR
maine neaparat rezolv problema..iau ulei pt bebe
pup

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput