Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (107)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Bebelusi;burtica frumoasa..arati ff bine

Simo;imi place tare camasa acela alabastra cu ratoi..sau puiut?
Plec la Mama

Mi-a scos pantalonii de la Toria..sa vad cum sunt
sa caut ceva bluza,pulovar lu Tati..caci face istericale saracu n-are cu ce se imbraca

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

angi, merci..si bebele tau...doctora are obiceiul sa arate la tatici putica si in mod special ne-a facaut poza la cuc..

am luat si eu 10 kg, dar nu mi-a zis dr nimic, chiar mi-a facut un compliment cum ca arat bine..aveam si o rochita scurta..si probabil parea slabuta...

dar, de acum urmeaza sa ne ingreunam

fluturas 27 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burticute. Cum va mai simtiti azi?
M-am trezit din nou fericita, sper sa nu ma supere si azi ceva.
Am vizualizat si eu niste burtici super.

Mayane super video felicitari pt vestile de la eco.
Simo noi schimbam odata semnatura
Ralukara felicitari pt schimbarea prefixului, inca 10 sapt.
fluturas ma bucur ca bebeii sunt bine. Unde ai stat atat de mult la rand? Sa fii cumintica de acum si sa stai numai in patuc.
Sa aveti o zi cat mai frumoasa.

Laura

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna dimineata buburuze vesele!!!
Datorita voua, nu am cazut in butoiul cu melancolie, si astazi sunt mult mai optimista! desi nu prea am motive: mi-au iesit rezultatele la analize si am anemie normocroma normocitara, nu stiu ce inseamna, dar vad ca HGB= 10,9 iar ultima data era 11,9 , desi iau Elevit si Maltofer in fiecare zi.
La capitolul kg ma laud deja cu vreo 10 acumulate, ceea ce la inaltimea mea, sunt chiar multe.
De caldura sufar si eu f mult, si din cauza asta primesc mustrari de la sotul meu care e f friguros si ma inveleste non stop.
Bebele meu sughite f des, si ma intreb daca o fi totul in regula!
Energie inca am, asta pe timpul zilei, la serv si acasa, merg si pe jos zilnic dar nu f mult, dar seara ma apuca tot felul de dureri de spate, si abia imi gasesc locul in pat.
Merg sa vad poze noi!
tuturor!!

FVL heterozigot, 28 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neata burtici.Multumim pt mic dejun si cafea.Azi-noapte a fost groaznic,m-am foit de pe o parte pe alta,ma durea spatele,nu-mi gaseam pozitia,chiar am inceput sa dorm rau.Iar cand trebuie sa ma ridic,ma rostogolesc intr-o parte ca un butoi. Totusi sunt fericita,astazi am schimbat prefixul, Doamne nu imi vine sa cred, deja 30 sapt .
Vad ca ati umplut cateva pagini de aseara, ma duc sa citesc si revin!
pe toateee

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Si eu am inceput s adorm cam rau, nici pe o parte nu-i convine lu' don'soara!
Aseara am visat-o pe Mirela, u vis lung si clar-deschidea un restaurant si ne invitase pe noi, balenutele de la odisee la deschidere...hahah...ce impresie ar face oare un grup de garvide la o deschidere de reastaurant???

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

la Giulesti....cam asa e obiceiul..stai cu anu'

fluturas 27 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

da...am revenit.
Ralukara, stai mama linistita, lasa-i pe tembeli deoaparte. SI mie imi aud urechile multe....acum ultima de zilele trecute si cea mai tare...
- ce e bebe? (e vorba de un tip care are o fetita)
eu: baietel
el: offff, eu daca ar mai fi sa vreau un bebe, cu toate ca pe vremurile astea nu stiu cum de ati mai avut curaj, as vrea tot o fetita
eu: foarte bine , bafta .
el: Eliza a fost cuminte?
eu: da
el: oohoooo, sa vezi ce rau o sa fie baiatul, ai sa vezi tu !!!

nu am mai continuat....i-am spus ca ma grabesc.Nu stia cum sa ma atace mai mult....dar sunt atat de indiferenta.....

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Mayane, hai ca incet incet le ajungem si noi pe fete ....
fluturas, ma bucur ca bebelicii sunt bine.
Tunde, eu am de la Aslavital, dar aseara am studiat-o si am vazut ca are si asta parabenii mamii lor de parabeni, ca ajungi la nebuni cu toate chimicalele astea. Asa ca mai avema putin dint-run lapte Nivea cu vitamina E, si nu are parabeni deloc.
Acum ma duc sa caut pe net de parabeni sa vad ce is astia, ca sincer habar nu am .

Apropo, ieri am fost la plafar si am vazut ca este ceai de frunza de zmeur, deci o sa-mi iau pe la 39 de saptamani daca nu nasc ma apuc de baut ceai.
acum mai trebui ulei de ricin si am rezolvat si cu nasterea.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Vas, Vlad al meu a fost ff cuminte bebelus, si acum e cuminte doar ca e fff activ, si toata lumea imi zice - eeee, ce curajoasa esti, ca te-ai inhamat la doi copii, nu stiu cum o sa te descurci, o sa vezi tu.....copil ca asta cuminte....nu o sa mai pupi.....

Eu nu am nici pe nimeni langa mine sa ma ajute, vb de parinti sau socrii....si toata lumea ma olalaie.....dar eu sunt tare pe pozitii si o sa le demonstrez ca pot

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 31 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput