Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (107)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Neata,
Hop si io, acum mananc de dimineata (la serviciu, ca acasa n-am timp).
Ce vreme afara, norii astia de unde or fi aparut? de=abia ma mai ridic din pat, aman alarma de 4-5 ori, mi-e un soooomn (in general la 11 sunt la nani).

burticile (m-am uitat la poze), suntem toate niste frumoase, niste mermecatoare, ce mai!

sa aveti o zi super, doar e joi, inca un pic si e weekend, stam acasa, mai adaugam o sapt

rox 26 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Patricia super burtica, Fluturasi ma bucur ca bebeii tai sunt bine

fetelor, cele care munciti sau doar ce ati intrat in concediu, va admir, eu de la 9 saptamani sunt acasa,si ma misc cam greu, ma dor toate, sincer nu ma vedeam 9 ore pe zi la munca in stres sa fac fata
multe pt voi

28+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Fluturasfelicitari pentru bebeliniodihneste-te cat vrei si relaxeaza-te ..asa ma simt si eu cand merg la buc la echo..dar asta e nu avem ce face
eu mai merg pe 19 la profu..si daca da Dumnezeu sa fie vremea buna..in decembrie cand ma cheama data viitoare raman in buc pana nasc..stau la mama ..nu mai risc sa plec pe drumuri
pup

Angie +28

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

conform um sunt gravi in 28 sapt, dar ecografic una bucatica bebe are 27 sapt si cealalta bucatica 26+...

apropo de prod jhonsons beby..am auzit o asistenta de la maternitate spund ca sa ne ferim de ele...si eu foloseam deseori uleiul pe corp...nu stiu care e motivul...

si cica sa folosim si acum, dar mai ales in timpul alaptarii creme fara parabeni...din farmacii...eu raman la sanosan pe bura si sani macar..

fluturas 26 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata...multam de

Andry si eu zic sa lasi crema anticelulitica acum, da-i cu creme de verge, creme de sfarcuri...mai amana cateva luni anticel. (eu mai nou am si crema de fund...galbenele..prevenitv, mi-e frica de mor ce o sa faca hemo ai mei la nastere..o sa sparie cupilu!!!)

halat de spital nu fff gros si pufos, ca e cam cald acolo, ceva de bbc.
camasa de noapte de acum va puteti face o idee cam cate veti fi la nastere, oricum mai larguta nu strica.

ralu tot de la sarcina sunt caldurile....deschide geamul larg! Sotu..sa bage nasu in plapuma.

Foxy, Lili, Mayane, Fluturas felicitari pt vesti bune de la eco!

Ralukara mai da-le mama peste bot cu cate replica acestor "binevoitori"; sa stii ca depind emai mult de gene decat d emancat...s-ar putea oricum s aai surpriza sa nu fie bebe asa mic...o prietena a mea a luat peste 20kg a nascut copil de 2 kg si ceva, eu am luat putintel la Robert adica 13 kg, parca si am facut ditamai copilul de o luna!

Angie 1 kg de crema?????mamaaaa....ce de cremuiala urmmeaza!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

mayane, m-ai emotionat cu linkul ala cu ganduri de mame.
nu stiu daca e de la ei sau de la mine, care - vorba soatei- plang si la reclame...

eu azi merg la noua doctorita, sa vad cum e si daca ma primeste. dar m-ati incurajat voi deja ca nu are de ce sa ma refuze, si ma duc cu capu sus si tzatzele + burta inainte

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 25 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata si multu de cafea!
Mirela, Laura lasati-i in plata lor pe toti mosii de la medicii de familie! Nu va mai suparati ca nu merita. Aia multi nu au nici o treaba se duc acolo doar sa mai socializeze si ei cu cei de varsta lor! Eu asa trec pe linga toti ca si cand ar fi goala sala de asteptare. In tara asta si nesimtirea are rostul ei. fetele si nu va mai suparati
Foxy felicitari pt bb grasunel!
Lili, Mayane bine ca e ok bblinii!
Danina ce rau imi pare ca trebuie sa experimentezi si tu asa arsuri. Stiu cum e din pacate Eu mananc si cate 4 - 5 renie intr-o ora si abia apoi ma lasa arsurile cat sa pot adormi. Daca nu ziceau fetele ca nu e voie bicarbonat cred ca deja mancam un sac de el pina acuma. Oricum eu nu am priceput de ce nu e bun...
Simo ce putin mai ai pina iti tii minunea in brate!
Fluturas bbii dragalasi!
Mai un pic si e we

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

O dimineata frumoasa, o fierbinte si voioase va doresc pentru astazi.

Sa ma laud si eu, ca aseara eram prea obosita sa fac compuneri
Data trecuta, cand a fost doar mami la echo, bebe- si-a aratat doar spatele Aseara a fost cuminte si s-a asezat bine la pozat. Probabil stia ca-l vede si tati. Asa ca doamna doctor a putut sa ne vada si inimioara, si arterele, si tot ce trebuia. Acum flacaul are 702g si creste. Asta am observat si eu, de cand imi vad burta de sub tzitzi
Maine implinim 25 de saptamani

Ma bucur ca v-a placut filmuletul de mamici. Eu simt ca voi avea nevoie de el din cand in cand

24+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna fetili
Simo;multam de cafa..felicitari pt cele 33 sapt implinite..ma uit immmediatamente la halat si chestii

Ralu Kara;multi inainte..vreo 10 inca
fluturas;ma bucur ca ti-s bine bobitele

Am luat crema azi dimineata de la Aslavital..cineva dintre burtici stiu ca foloseste..scuze nu-mi mai aduc aminte ..e cu extract de argila..etc..vreo 23 de lei//aseara deja plangeam la culcare..asa ma apuca toate cateodata..si cum nu mai inacapeam in piele m-a luat plansul
Azi am program de ameteala..si ceva simptome de lesin..maine merg sa-mi fac analize..merg la dr de familie..caci ginecologul asta al meu..vai de capul lui.
Am baut sirop de coacaze negre f de mine..un pic mi-am revenit..poate sa am tensiunea mica iarasi

pup si sa aveti o zi frumoasa

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Multumesc de cafeluta, primesc si eu una ca si asa cred ca am tensiunea asta 8 ca de obicei

Shine asa este cu parul meu, desi inainte era saten, ca era culoarea naturala, nu era negru, dar culoarea asta parca imi incalzeste fata. Imi pare rau ca nu v-am aratat cum imi sta si machiata si aranjata

Shine, Angie, Lucia

Fluturas felicitari pentru bebei, sunt maricei

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 31 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput