Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 5
sanzi spune:
Stanucel, eu stiu ca portocala nu constipa, dimpotriva, are mai mult efect laxativ. Dar depinde de fiecare. De exemplu, se spune ca banana constipa, dar asupra Marei nu are deloc efectul asta. Eu nu i-am dat pana acum portocala, mai profit un pic de cele de sezon. Am incercat sa ii pun o data suc in piureul de fructe si nu i-a placut.
Andra, eu sunt tocmai...pe dos, simt ca mi se incing talpile daca stau incaltata prin casa.
Multumesc tuturor pt raspunsuri, cred ca o sa ii dau sosete cand o las pe gresie, ca e mai rece, iar pe parchet cu picioarele goale, ca si pana acum. Fac si ca mine, si ca mama.
Nu am apucat sa vad si eu filmuletul cu Raducu, si acum nu pot da drumul la sonor, ma uit maine.
Bumbitza spune:
rmkristine, eu ii dau piureul de legume cu mar crud in el si-l fac un pic mai zemos si bine pasat (vezi ce textura ii place cum mai zicea cineva), succes!
sanzi tu intrebai de sosete pt bebeline, eu ii dau ilincai intotdeauna, nici mie nu imi vine sa stau desculta pe gresie, poate doar vara.
cine spunea de feng shui-ul camerei copilului (erina sau yaia?), cum ar trebui sa fie positionat patutul?
noapte buna!
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
freedelia spune:
Jane merge in 4 labe!!!!! A mers cativa "pasi" alaltaieri seara iar azi dimineata si-a dat drumul in toata regula!!! E asa de scumpa nu mai pot de dragul ei!!!! Pe de alta parte, tre sa ne "echipam" cu safety gates pentru bucatarie si home-school room, ca altfel sigur va face dezastru :)
Stanucel -- portocala nu constipa. Eu ii dau felia in mana sa manance din ea. Daca i-as da mancare cu lingurita, cred ca as curata fiecare felie de pielita si i-as da bucatele mici, sau amestecat cu branzica de vaci, iaurt, cereale.
Roxana -- felicitari Silvanei, nu am reusit sa vad filmul (zic mersi ca macar poze pot sa vad acum) dar felicitari oricum!!!
Sanzi -- eu sunt foarte friguroasa si am suferit toata viata din cauza asta. Cand am ajuns in America si am vazut cum de exemplu in parcul de distractii eu eram cu pulover pe mine, era vant si ploaie si muream de frig iar familiile americane se jucau la jocurile cu baloane de apa, sau cum in mall eu mereu veneam cu un pulover in miezul verii iar ei erau in maieuri si pantaloni scurti, am inteles ca totul depinde de cum esti invatat de mic. Asa ca eu mi-am "calit" copiii, iar acum ierna eu tremur ei sunt imbracati subtire. Si cu Jane la fel am sa fac -- de exemplu in momentul asta eu am pantaloni de trening pe mine, ea e in body, fara ciorapi sau pantaloni.
Cori -- da-mi si mie te rog reteta de biscuiti fara zahar!!! Aici tot ce gasesc, pe langa ca sunt de import si costa de 5-6 ori mai mult decat in tara lor de origine, mai sunt si foarte putine optiuni...
Stanucel -- de ce nu incerci sa o pui in sling sau port bebe? Asa poti face si tu tot ce vrei si ea e cu tine tot timpul, nu plange, nu e frustrata. Pe bune, copiii "purtati" tot timpul sunt mult mai fericiti, mai linistiti, mai independenti decat cei care sunt "dresati" sa stea singuri.
Bumbitza -- si eu sunt jucaria preferata a lui Jane :)
O zi buna -- va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
irene26 spune:
Buna dimineata tuturor!
Imi pare rau ca nu mai pot intra mai des, dar sunt super ocupata cu anumite afaceri zilele acestea si chiar cele urmatoare.
Am citit mai mult pe sarite, nu am vrut sa intervin in discutiile despre Ioanact, dar nu ma pot abtine sa intreb si sa raspund in acelasi timp: "ce vina au fetitele ei? de ce nu le putem vedea in fotografii?" Intr-adevar, subscriu afirmatiilor Oanei, trebuie postate numai fotografiile personale, iar celalate cu acordul persoanelor care au fost fotografiate alaturi de famila proprie.
Oanka, te astept sa postezi in continuare si sa ne tii la curent cu evolutia Mariei. Da?
Vladi si Vladimir, distractie placuta la Paris! Vreau si eu!
Roxana, Silvana este si ea foarte miscacioasa, se misca tare bine!
Annya, am ras de nu se poate de cavalerul tau! Dar chiar ca vocivoreaza!
Diana, Albert este minunat, paseste destul de bine, vazut filmultele!
Vazut toate pozicile cu iepurasii superbi! Ce i-as mai pupa si rasfata pe toti!
Va multumesc pt comentariile frumoase la adresa noastra, am raspuns fetelor sub pozici, ca sa fiu sigura ca nu uit!
In rest, va urez o zi frumoasa si linistita!
Film-Diana razand cu tati
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
irene26 spune:
Delia, copiii sunt minunati cu totii! Abia ce am terminat de vizionat pozele noi.
Flm-Diana razand cu tati
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
Ramy77 spune:
Neata,
Las o cafeluta fierbinte si ma duc sa-i pregatesc fructele fii-mii...e treaza de la 6dupa o noapte cu treziri din ora in ora...Am venit acasa si aici ma trezesc numai eu la ea...la tara se mai ducea maica-mea.
Ma duc ca deja vocifereaza....
O zi buna tuturor!
marsy_baby spune:
Buna dimineata fete dragi!!
Ce-au mai avansat iepurasii,pe zi ce trece sunt tot mai frumosi,sa va traiasca mamicutelor!!Chiar daca ne trezim noaptea la ei si suntem buimace de somn pe dimineata,e un merit la cate nazbatii frumoase ne fac in fiecare zi(rasturnarea oalelor,tragerea de fete de masa jos,urme de degetele pe mobilier,si multe altele)sa ne bucuram de clipele astea cat mai mult,alaturi de puiutii nostrii!
Aseara in timp ce faceam dus,a adus-o tati pe daria in baie si asa a chiuit de bucurie cand a vazut apa,apoi m-am decis s-o bag si pe ea in cada(pt prima data )deci nu va spun ce show a facut in apa, k imi venea s-o mananc cu fulgi cu tot!
Noi nu mergem in 4labe(Bv Silvanei frumoase),ne place doar sa ne rostogolim.
La multe lunite 22ruror iepurasilor!
Mami de minune mica, Daria Marcela 26.02.2010
marsy_baby spune:
Ramy -multumim de cofe,dau si eu una cu scortisoara,in timp ca va citesc din urma,las ca trece si perioada cu trezirile noaptea!
Delia -Felicitari la micuta Jane pt reusita si te cred ca tie tare draga cand vezi ca face"cate una noua"
Mami de minune mica, Daria Marcela 26.02.2010
ami_84 spune:
Neata!
Ramy multam de cafea. Acum o savurez si eu. Imi pare rau de trezirile din ora in ora. Uite un
Miruna ma bucur ca ai intrat sa ne mai dai vesti bune despre Daniel. Imi amintesc ca ai intrat odata si erai suparata ca nu prea vrea sa pape si ca era mai usor cu laptele.
Roxana acum ca a inceput Silvana sa mearga, scapi de forumeala ca tb sa stai dupa ea.
Oanka eu te astept zilnic sa intri sa ne dai vesti despre voi. Nu are rost sa te retragi.
OanaI sper ca sunteti mai bine.
Stanucel portocala e preponderent diareeica. Eu am patit-o cu Irina. Asa ca ai grija.
Andra cer scuze ca nu am fost prompta. Da ce reteta cauti tu pe acolo pe mami punct ro? Ia si fierbe niste paste pe care le maruntesti un pic, le amesteci cu branzica si o lingura, doua de iaurt sa lunece mai usor si gata. Si va sa zica ca si-a luat Ianis masina mic, a pardon decapotabila?
Yaia sper ca nu ai pierdut timp pretios sa citesti ce ai spus.
Corina nu ne spui si noua reteta de biscuiti?
Bumbitza imi pare rau sa aud ca treci prin o perioada mai grea, dar lasa ca o sa vina si vremurile bune.
Irina (8 martie 2010)
ami_84 spune:
Meniul
- banana cu pepene galben si cereale; (am reusit in sfarsit sa ii cumpar )
- supa crema de brocoli cu crutoane;
- iaurt cu branzica si un miez de nuca.
Irina (8 martie 2010)