Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77

Ma duc sa vorbesc cu sotul, n-am avut net la tara si avem de recuperat

Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010

ce fata loiala forumului, prima data la palavre cu noi, si apoi cu sotul

pup fetele

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Sanzi eu ii dau sosete lui Ianis pe principiul "ce nu-ti place, altuia nu-i face" , mie daca mi-e rece la picere mi se face pielea gainii si-n urechi

Mergi la inceput

inca mai astept reteta de paste cu branzica, in lipsa ei i-am dat portocala, biscuiti si branzica la cina, a radiat tot, ii place portocala la nebunie, noroc ca-i baiat, ca voi va gandeati la prostii

LATER EDIT am gasit reteta pe mami . ro
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Dam si noi buna seara,
il asteptam pe tati sa vina la 2 am, in noaptea asta, din Olanda.

Scriu scurt despre subiectul care a revenit, si eu sunt pt mai multa toleranta, eu stiu ca pe forumuri sunt "banate" persoanele care injura, sau fac cine stie ce porcarii. Daca devenim prea exclusiviste, sa nu ramana un grup de 12 mamici...Si pe dealta parte Oanka a declarat public ca o iarta pe Ioanact, de ce nu o pot ierta si celelate mamici?
Ma scuzati ca m-am bagat

In rest, eu sunt lesinata de oboseala de cat am gatit azi, Eliza a papat shalau pt prima data si biscuiti de casa facuti de bunica ei fara zahar.
Va pup si fuug sa fac o baitza!
Seara placuta tuturor!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutare tuturor! Sotul e de serviciu azi s-o adoarma pe ilinca, pe mine m-au lasat puterile, am picat ca piatra de moara, azi am trebaluit ca disperata nu stiu ce m-a apucat. Fata mea a fost maraita toata ziua, cred ca vreun dintemaine vine mama pe aici, n-am fost nicicand mai fericita :)))

LML tuturor iepurasilor care se sarbatoresc astazi!

Superba Silvana si merge destul de bine :)

Azi am pus o patura in sufragerie sa o las pe fii-mea sa se miste in voie, dar m-a disperat cu cataratul asa ca n-o pot lasa nesupravegheata nicio secunda ca pica rau cand pica

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

fetelor am luat si noi portocala...cum ii dau? suc???
oare constipa????

toata ziua a plans,nu poate sta fara mami,nu vrea la nimeni,am mers in parc, normal a adormit in leagan... acum doarme...nici nu mananca asa bine...ea care era o mancacioasa...dar sper sa trecem si de asta...

in legatura cu ioanact nu am vrut sa ma amestec prea mult,dar sincer acum imi pare tare rau ca oanka nu mai intra sa aflam despre maria...chiar imi pare rau sper sa mai intre sa aflam si noi ce face fetita....

o seara buna
o noapte buna si fara treziri prea dese urez la toate mamicile...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Va multumesc mult Nafi, Child, Stanucel, Andra si Erina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

anny haios tare raducu :)))) asa vorbeste si silvana, dar al tau a fost super la sfarsit cand a bagat un ghe ghe :)))

stanucel, bumbita

bumbita asa patesc cu silvana de cateva seri! ma bag in pat s.o culc si cum se intoarce pe burta se ridica in 4 labe apoi se catara pe unde apuca, in seara asta a cazut cu capul de capul meu, ea n.a zis nimic, dar eu in gandul meu...nu mai puteam de durere de cap

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Mai fetelor, eu zic asa, ca e un forum public si ca fiecare scrie aici ce crede de cuviinta. Eu personal dau ignore mesajelor care nu mi se par ok sau daca nu agreez persoana respectiva, pur si simplu nu citesc ce scrie :) Nu, nu mi se pare ok deloc ce a facut Ioanact, punandu-ma in locul Oankai cred ca m-as fi consumat f mult, desi nu se merita.

Apropos, Oanka draga, treci peste...sunt oameni si oameni, si eu fac greseala de a-mi inchipui ca daca eu n-as face rau cuiva sau nu m-as comporta inttr-un anume fel nici ceilalti din jurul meu nu ar face-o
Deci te-asteptam cu vesti despre voi cat mai repede!

Imi inchei si eu pledoaria ca sunt prea obosita si nu-mi plac discutiile de acest gen.

Mergi la inceput

L-am vazut si eu pe Raducu suparat tare :))) Si pe Ilinca o mai apuca sa ne certe de murim de ras amandoi, din pacate cum vede camera cum tace malc :(

Roxi, azi am ajuns la concluzia ca jucaria preferata a fiica-mi sunt chiar eu :)) Se catara pe mine non-stop, ma trage de nas, ochi, par ce prinde, chitaie de satisfactie cand reuseste sa se urce pe mine. Nu mai zic cate lovituri am primit de la ea, uneori o apuca si pe ea plansul si pe mine :)) Mai nou are o precizie uimitoare de a se apuca direct de sfarcul meu stang cu cea mai mare putere ca sa ma escaladeze, moment in care tasneste laptele si eu ma sui pe pereti de durere ca abia-i desclestez degetelele alea mici.

Mergi la inceput