Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 6
babyangel spune:
Salut fete,cochete si iepurasi dragalasi!
La multe lunite iepurasi de 9, 10 ,11 si 12!!!![/]
Am vazut-o pe Silvana- delicioasa!! M-am decis sa-l inregistrez si eu pe Codrin sa vedeti ce repede merge..nu in picioare...si nici in 4 labe! Pur si simplu in stilullui de rama taratoare
De luni intram in postul Craciunului, si putem asculta colindeEu pur si simplu ador perioada asta din an, cu toate pregatirile si cumparaturile
Trebuie sa mai impartasim din retete delicioase de sarbatori!
[b]Meniu azi:
gustare: para
Pranz: spanac,morcov,orez,pui
Cina: budinca de mar si branza de vaci
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
ami_84 spune:
AlinaCT sa nu te prind ca mai lasi comenturi la pozele mele!! Si ia fata si fa-ti un control la cap ca sanatoasa nu esti! Pentru mine esti un foarrrttttttteeeeeee mare off topic.
Irina (8 martie 2010)
carmickey spune:
buna dimineata multumim de cafea dam si noi una
la multe lunite sarbatoritilor de azi,multa sanatate....
freedelia nu am asa ceva,si nici nu iau...stam in brate,dar mai greu este ca am febra musculara, dar tot o tin,trecem noi si de asta,stii ma gandesc doar ca am sa vreau sa o mai iau in brate si nu va vrea ea....mersi mult
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010
babyangel spune:
Despre incidentul "Ioanact" , m-am abtinut de la comentarii pt ca nu isi aveau rostul INSA, mi se pare ca situatia degenereaza, si invrajbirea asta generala nu face bine nimanui.
Sunt de acord ca atitudinea ei a fost cu totul grosolana si lipsita de oriceurma de bun simt,insa cu ce suntem noi mai bune,dragelor,daca dupa atata timp de la incident mai pastram in noi atata ura si ranchiuna??? Ar trebui sa invatam sa iertam, pt ca si noi vom avea poate nevoie candva sa fim iertate.
Eu admir comportamentul Oankai, care nu a dezvoltat o revolta generala, ci pur si simplusi-a spus un of care a facut-o sa sufere la un moment dat..insa noi am reusit sa facem in asa fel incat sa nu mai doreasca sa intre pe forum .Din pacate!
Eu cred ca "soarta" Ioaneict pe acest forum era demult decisa, intrucat mereu se plangea ca nu ii raspunde nimeni la postari, ca nu o baga nimeni in seama ,etc. DA, eram multe care ignoram posturile de mult timp din cauza atitudinii ei total nepotrivite, dar nu am facut publica chestia asta !
haideti sa lasam lucrurile sa-si urmeze cursul firesc, si sa nu ne mai umplem sufletele cu rautati si energii negative!
Nu am vrut sa supar pe nimeni,dar eu personal am simtit asa ca s-a sarit calul!!
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
carmickey spune:
babyangel cum faci budinca de mar??? scuze...si mersi mult
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010
andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ami_84 AlinaCT sa nu te prind ca mai lasi comenturi la pozele mele!! Si ia fata si fa-ti un control la cap ca sanatoasa nu esti! Pentru mine esti un foarrrttttttteeeeeee mare off topic. |
Am zis ca nici nu intru, nici nu comentez, dar mesajul de mai sus m-a facut sa ma razgandesc.
Ami - puteai sa-i spui toate astea pe PM, nu cu show-off aici. Sincer, imi pare deplasat. Mult. Sunt departe de a lua apararea Alinei, insa mie una mi se pare cam mult.
Un simplu ignore + PM cred ca erau mai ok.
Ma lasa rece daca Alina mai scrie sau nu aici, dar hai sa avem oarece limite si sa nu ne cada cortul in cap.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
ami_84 spune:
Anca eu nu o agreez pe Alinact de cand faza cu link-ul cu sexul virutal, se tot tinea ea sa spuna ca e al meu, desi au mai fost fete care l-au vazut. Nu am comentat si nici nu mai comentez de mult incidentul cu Oanka.
Si cu asta poate ti-ai amintit Alina...
Irina (8 martie 2010)
ioanaa28 spune:
BRAVO IOANACT !!!
Uite asa, intrand pe usa din dos, ai reusit din nou sa devii subiect pe forum !!! din fericire nu ai reusit sa o pui si pe Rebiana intr-o lumina proasta...
Daca aveai intentii nobile puteai sa o spui in gura mare.
Fetelor, mie mi s-a urat rau, da rau de tot de subiectul asta. Apreciez sensibilitatea unor mamici, dar sa fim seriosi, mi se par exagerate reactiile de genul " ce vina au fetitele?" "si ele au dreptul sa fie admirate"....pai fetele alea habar n-au de forum, poze, etc !!! ceea ce e normal !!! aici stam de vorba mamici, persoane mature si responsabile de cuvinte si gesturi.
Eu sterg albumul meu de pe picassa, cine a vrut a vazut pozele si ma gandesc ca nimeni nu are timp sa se uite si a doua oara. Multumesc tuturor celor care mi-au lasat comantarii atat de frumoase, sincer, m-au emotionat , si stiti ca eu va apreciez si-mi sunteti dragi. Si nu pt ca mi-ati laudat copii, sau pt ca mi-ati adresat mie, ceva, ci pt ca, prin ceea ca scrieti si faceti, dovediti ca sunteti mamici si oameni de nota 10 !!! asta e valabil pt multe alta persoane de aici de pe forum, a caror mesaje raman in umbra, ca doar avem iar circ !!!!
O vreme imi dau si eu logout ca asa am chef !!! Stiu ca puteam sa fac asta in liniste fara sa trambitez pe aici, dar daca e sa-i dau satisfactie IOANEI CT, sa o fac pana la capat !!! chestia aia cu ignoratul unor mesaje nu tine, ca doar nu stiu ce contin pana nu le citesc...
Din pacate forumul nu mai e de ceva vreme ceea ce era candva.
Asta e parerea si reactia mea, ca doar se tot repeta pe aici ca fiecare are dreptul la pareri, etc...
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stanucel babyangel cum faci budinca de mar??? scuze...si mersi mult FILMULETE POZE mamica carmen de Adelina 16.04.2010 |
curat merele si le dau pe razatoare. le amestec cu scortisoara, cu branza calcica facuta de mine si lasata mai moale si cu galbenus de ou(1 sau doua , depinde de cantitatea de mar) Amestec totul si dau la cuptor 20 de minute. In general daca este prea 'vartoasa", adaug putin lapte (praf, diluat).este foarte buna.
Eunu ofac cu orez din cauza ca ma feresccat pot de fainoase si si asa avem 10 kg..macar sa nu devina pufos!
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a