jurnalul si caietul de amintiri
cati dintre voi au sau mai pastreaza jurnalul si/sau caietul de amintiri...?
eu le am intr-o cutiutza...si de fiecare data cand imi aduc aminte..le deschid si citesc franturi, ma amuz foarte tare, uneori rad..alteori cad pe ganduri, uneori raman surprinsa..oare chiar eram eu acolo?asa gandeam eu?
ce ma mai incanta e cum pot observa, mai ales in jurnal..cum mi s-a modificat scrisul pe parcursul timpului..eu cred ca am inceput jurnalul in clasa a 6-a..si m-am oprit sa mai scriu in clasa a 12-a..
referitor la caietul de amintiri..:)))..ce intrebari puerile puteam pune sau alteori intrebari complicate, grave, mature..tot cu raspunsuri la fel de puerile!![]()
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Raspunsuri
My_Lady0091 spune:
aaaaaaa..si ma gandeam,cand va creste fiica-mea mai mare,sa i le arat!
voi ati face asta?![]()
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
raton spune:
Si eu aveam ceva asemanator - de pe la 12 ani pana pe la vreo 25. Si la fel reciteam cu curiozitate si oarecare uimire. Dar acum cativa ani am decis sa le arunc, cumva m-am despartit de mine cea de atunci. in niciun caz nu le-as fi aratat fetitei mele. prefer s-o las sa-si faca propriile greseli si sa traga propriile invataminte neinfluentata ![]()
Ne votati, va rugam? rat1 si rat 2 http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=24
blackpanterro spune:
Si eu am caietul de amintiri ![]()
Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
XIO spune:
Da, am o parte din ele. In liceu eu si alte 2 colege =/- un coleg in loc sa vorbim in timpul orelor ne scriam intr-un caiet. Pacat ca am inceput tarziu cu asta, dar avem 4 caiete scrie si ne distram copios cand ne intalnim si vedem ce prostii puteam debita![]()
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
bobocel_07 spune:
Si eu am si jurnalele si caietele de amintiri.Dar eu nu le pot arata copiilor decat caietele de amintiri ca jurnalele le scriam codat![]()
alexia_07
Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte
inaioana spune:
Am pastrat toate jurnalele, biletelele , pozele, scrisorile...o sa aiba copiii mei cu ce se distra. Caiete de amintiri nu am avut, dar am unul de familie caiet de amintiri din liceu 1938 - o placere. O parte e in germana, deci daca vor sa citeasca, nu au decat sa invete germana (asa ca e si util).![]()
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
Marina_1609 spune:
eu detin doua cutii cu scrisorele de dragoste primite de la colegul meu prin cl -8-9![]()
chiar de curand am citit o parte si eram pe jos de ras
Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2
----------------------------------------
Marina
11+ &
ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Dorsilia spune:
i-am cumparat fetitei mele un jurnal roooz cu cheita, ea inca nu stie sa scrie, nu are nici 4 ani, insa jurnalul era asa dragutel, mi-as fi dorit sa-l am cand eram scolarita si eu, mai ales ca aveam mereu filosofii in cap, si mii de intrebari esentiale :) O sa i-l fac cadou de Craciun, ca oricum are deja un carnetel unde isi deseneaza ce stie si ea, "in secret" de fratior, si il ascunde sa nu i-l vada, a doua zi cautam habauci toti 3 carnetelul ei ca nu mai stie in ce "ascunzatoare" si l-a pus...si are zeci de ascunzatori in casa, azidminineata l-am gasit in sertarul meu cu lenjerie bagat pe fundul sertarului, alteori in bucatarie dupa oale, in pantofar pe coridor....asa ca daca o sa-i dau jurnalul cu cheita presupun ca singura grija ii va fi cheita si aia o poate purta la gat macar pana se plictiseste de actiunea secretoasa:P
ellinia spune:
Si eu am avut si jurnal, si oracol - asa spuneam noi caietelor cu intrebari in prima parte si de la jumatate incolo fiecare iti completa cate o pagina, doua - versuri gen "Din Oceanul Pacific a iesit un peste mic/Si pe coada lui scria/"Te iubesc, nu ma uita"
Jurnal am avut multi ani, nu mai stiu ce sa- intamplat cu toate, sigur le-a pus mama mea pe undeva, cu mine nu le-am luat. M-am oprit pe la doazeci si ceva de ani.
Oricum, cea mai longeviva din punctul asta de vedere este mama mea. Are jurnal de cand ma stiu eu, de cand era ea in liceu, si inca scrie, are o groaza de caiete gen studentesti, pe ani, pe capitole, sunt vreo 35 de ani de cand tine jurnal. Le reciteste cateodata si isi da seama cat de mult te schimbi de-a lungul anilor, cum evoluezi, cum iti schimbi prioritatile, in functie de varsta. N-am avut niciodata acces la acele caiete, de fapt mi s-ar parea un sacrilegiu sa citesc eu gandurile ei cele mai intime, framantarile ei, etc.
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral