jurnalul si caietul de amintiri
Raspunsuri - Pagina 2
lilib72 spune:
Eu am inca un jurnal in care scriu bucuriile si necazurile mele
nu m-am gandit niciodata sa ma despart de el, i-am pus si nume, mutulica![]()
lili@domnisorica daria
hobby
aniela23 spune:
am scris in jurnal de la 15 ani si inca mai scriu. Nu regulat, ci doar cand am multe pe cap si vreau sa-mi clarific gandurile. Uneori recitesc aventuri pe care le aveam pe la 16-17 ani si nu le mai tin minte DELOC, ca si cum nu mi s-au intamplat. Ma bucur enorm ca am scris si ca am pastrat jurnalele. Imi pare rau ca nu am scris mai mult, pt ca memoria ma/ne lasa. Imi face placere sa citesc si sa vad cum m-am schimbat, sa vad cat eram de disperata din motive puerile si sa-mi dau seama ca o sa rad peste ani de zile de motivele de disperare pe care le am acum
My_Lady0091 spune:
mutulica...asta da nume![]()
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Selene_Bunny spune:
Eu jurnal am avut tarziu, prin facultate, odata cu prima iubire adevarata...
In schimb am avut un caiet cu "impresii despre colegii din clasa a IV-a" (am gasit doar coperta), un caiet de amintiri, un oracol si un caiet mai special, scump pe vremea aia (eram in liceu, avea coperti cartonate lucioasa, cu delfini, marca Herlitz, mi-l cumparase tatal meu din Bucuresti, cu 7.000 de lei (tot in liceu eram, deci prin '96, asa), asa, in asta scriam poezii.
Jurnal am si acum, l-am ascuns.
Facand odata ordine in dulap, am dat peste jurnalul mamei mele, continea si poezii de dragoste, scrise pe foi separate, de asta le-am vazut, ca au iesit in afara. Dar nu l-am citit, mi s-a parut
.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Naty spune:
Si eu am pastrat jurnalele (tinute de prin clasa a VI-a pana prin a XI-a) si oracolele. Si da, vreau sa le arat fetelor cand vor fi mari.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia