Abdomen extraplat (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

salutare

Lumi cand bei tu 5 l?...eu ajung la 3-3,5

Baby - grija mare de genunchi! super pogram ai, aia mica ce face cand mami se catara?

iulix spor la treaba

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Raportez, ca si ieri, 11 minute cardio si maxim 15 minute abdomene(nu pot face tot ce face fata aia acolo dar ma stradui).

Mancarea....asa si asa. Ma stradui. Ce nu pot elimina - dulciurile. Derapez cam de 3 ori/saptamana.

Lumi, Deus cum faceti sa beti atata apa? Ca la mine nu incape mai mult de 2,5 l (10 pahare). Si asta in conditiile in care lucrez de acasa si am paharul pe masa, langa mine si bidonul in bucatarie. Dar daca e sa umblu (sedinte, treburi) pun in geanta o sticla de jumate si cam aia e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

5 ore am sters la geamuri..numa geamuri de 3 m inaltime sa nu ai in casa

ma apuc de gatit acuma, mai tarliu sa vedem ce are Shaun pentru mine pe ziua de azi...

cu apa...la mine e simplu rau de tot
la munca in 8 ore beau 4 l , apoi acasa 1-2 l
iar cand sunt acasa e si mai simplu..2 l ii execut cand fac sport, 2 l ii execut dimineata si inca 1-2 pe parcurs:-))))
deci, simplu ca buna ziua

gata, incepe a doua distractie
bye

I'm smilin' cuz I love it~ every day! So, be in it to win it, choose the hard way!!
http://www.youtube.com/watch?v=ZLK28BHJDd8
http://www.youtube.com/watch?v=mETuBHwL-_M&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=q0j_f887OX0&feature=related

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Salut

N-am mai intrat de ceva vreme dar ma tin in continuare de sport si mancat cat de cat ok ( exceptie facand tortul de Nutella si ananas ce l-am preparat si "gustat" in weekend ) Altfel, sunt cuminte

In rest, sunt super fericita, mi-am cumparat biletele de avion pt vacanta in Romania! Abia astept!!! Nu am mai facut Craciunul cu ai mei de 7 ani!! Si pt ca mi-a trebuit un barbat ardelean, o sa trag o fuga si in Nordul tari de Revelion! Iubesc sarbatorile in Ardeal! Dar nu va zic de ce ca ma luati la bataie.. sa zicem doar ca ardelencele sunt gospodine bune O sa intru la bootcamp de urgenta cand ma intorc, sigur!

Va pup si spor la extraplatizat in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Hello hello!!
Elena ce super ca vii acasa!!!! Inseamna ca sarbatorile astea o sa fie speciale!!!! Eu in schimb as pleca undeva la soare si la bronzat de sarbatori.
Eu daca beau apa cand fac sport ma umflu si ma simt ca un balon.

Mergi la inceput

Daaaaa sa sti Iulix ca vor fi speciale! Tot acasa e cel mai frumos sa iti petreci Craciunul

Am primit cateva glume despre dieta si fitness pe email si m-am gandit sa le impart cu voi .. Enjoy!

I have metal fillings in my teeth. My refrigerator magnets keep pulling me into the kitchen. That’s why I can’t lose weight!

The doctor asks the patient: What fits your busy schedule better: exercising one hour a day or being dead 24 hours a day? - imi place asta!

The handle of your recliner doesn’t qualify as an exercise machine

I was going to wake up early to go jogging, but my toes voted against me 10 to 1

My doctor told me to start my exercise program very gradually. Today I drove past a store that sells sweat pants.

The healthiest part of a donut is the hole. Unfortunately you have to eat through the rest of the donut to get there.

Old couple at the bar
Husband: “Judy, do you see that elderly couple down at the other end of the counter?”
Wife: “Yeah, what about them?”
Husband: “I was just thinking… that’s probably what you and I will look like in about ten years or so”
Wife: “You do realize that’s a mirror at the end of the counter, don’t you?”

I’m not 40 something; I’m $39.95 plus shipping and handling!

I don’t have hot flashes; I have short, private vacations in the tropics.

Mergi la inceput

Elena foarte tare glumita cu acel cuplu!!! Tu stai in State de 7 ani??

Mergi la inceput

6 si ceva, am plecat in vara 2004, si nu am fost in vacante inapoi decat vara. O sa fie chin cu bagajele acuma ca imi trebui haine groase iar eu obisnuiesc sa iau jumate de sifoner cu mine in vacante Trebuie sa ma restrang nu gluma!

Mergi la inceput

Oooo daaa!!! Stiu cum e sa iei tot sifonerul dupa tine!!! Eu si daca plec 2 zile imi iau jumatate din casa in bagaje de ma mir dupa aia ca nu mai au loc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut fetele!

La capiolul apa eu stau pe la 2-3 l. Niic n-am incercat mai mult ca mi-e bine asa. Dar cu cat mai mult cu atat mai bine. Consumand apa multa se dau kilele jos mai usor. Amu' nici prea multa nu-i bine ca se agita prea tare rinichii. Nu stiu ce inseamna prea multa. O prietena a slabit de cateva ori si de fiecare data consuma muuulta apa, vreo 4 l /zi, manca cam nasol, fara reguli si facea miscare cand cum.

Deus, pitica ramane acasa cu mama lui D cand mergem la panou, sau ramane la mama in weekend. Cand e vreme buna afara vine cu noi, dar toamna tarziu si iarna e exclus sa stea afara atatea ore, ca e pe teren minat si asa cu bolile din gradinita.
Din nefericire e mult mai matura decat varsta ei si comenteaza inapoi asa ca am reusit foarte putin sa o "dam" si pe ea pe panou. Se obrazniceste si nu suporta sfaturi, nu face ce zicem, chestii de-astea non-zen.
Daaar, de cand va merge la scoala se vor modifica treburile caci vrem sa inceapa sa se catere intensiv, cu antrenament serios. E un sport special si nu vreau sa piarda posibilitatea de a se antrena cu D care e chiar meserias....eu mai am de invatat dar ins chimb am metode mai mult decat pertinente...imprumutate din teatru...ca doar asta fac

Va pup,
merg sa pap ceva...sper ca o sa fiu cuminte

Noapte buna dragelor!

Mergi la inceput