Zmeurici de iulie-august 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Flosideea,iti arunc vre-o zece,sa ai de unde sa mai dai josBrrr.asa de nasol e cand se ia gazul/curentul/apa/netul......Lucilau,a iesit fff. buna......A balotat balazs la greu,ii ramane si pt. maine o portie....a servit-o cu smantanaMoni,ce dieta te tenteaza?Tu ai tinut disociata,asa-i?Eu cochetez cu Rina....Lucilau,nu stiu cum sa fac sa scot dulciurile din meniuPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pooh pai zicem piuaEventual cine nu reuseste se rasplateste la sf de sapt cu o feliuta mica de praji/placinta.
Uliasii cand descoperi cum tii zmeurelu la dist de cdrom sa ma anunti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Fetele, intrebare! Cum mai tineti copiii in scaunul de masina? Ati schimbat sensul de mers? Merg cu fata sau cu spatele la sensul de mers?
Noi inca nu l-am schimbat dar nu prea ii mai incap picioarele....se lovesc de bancheta, ma gandesc cum sa-l tin cand mergem la piatra...

Lucialu, era un programas pt asa ceva, l-am instalat dar dadea nush ce erori, las ca mai gasesc eu unul nu se poate, si-ti zic.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Uliasii, noi merem clar cu fata inainte din conc. ac vrea sa stea, ca de obicei e in brateSi felicitari lui David canu mai doarme incarucior!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna si de la noi fetele,

Intram si noi scurt cu o intrebare:

O prietena foarte buna de a mea naste zilele astea si vreau sa-i trimit un cadou frumos. Stiu ca se gasesc multe lucruri si in Romania si ma gindeam sa va cer ajutorul si sa-mi spuneti cam ce v-a lipsit si v-ar fi fost de folos sa aveti si nu ati gasit sau era prea scump??
De ex, credeti ca un diaper bag ar ajuta, ceva in genul asta:

http://www.amazon.com/Skip-Hop-Dash-Deluxe-Diaper/dp/B002UO1LD4/ref=sr_1_8?s=baby-products&ie=UTF8&qid=1289489160&sr=1-8

Orice idee mi-ar fi super de folos. Ca nu stiu exact ce gasesti si ce nu prin Bucuresti si pe internet.
Chiar si pentru mamici , un suntien mai deosebit pentru alaptare (gasiti asa ceva???).

Mercic in avans si revin cu povestea din Canada si pozici,

Clara si Bryce

Mergi la inceput

Am venit si noi din plimbari, ma doare capul de crap, ma duc sa sap dupa o pastila...
Clara, bine-ai revenit din plimbari. O diper bag e utila, dar intreab-o mai intai pe prietena ta daca nu are deja. La sutienul de alaptare risti sa nu i se potriveasca, stiu ca eu cel putin am incercat tare multe pana sa gasesc doua sa mi se potriveasca. O pompa de san mie mi s-a parut f f utila si e destul de scumpa aici. Un aparat din ala pe care-l pui in patut la bebe si auzi fiecare miscare (am un lapsus, nu-mi amitesc denumirea). Cam atat imi vine in mine cu capul in pioneze...
Ma duc sa caut pastila...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am fost si noi la mall...nu am gasit pufies in Auchan asa ca tot pampers am luat.
Luat pe Marco de la gradi si in parc cu noi.

am papat toti 3 spaghete cu sos de rosii si acum fiecare cu cel doare.

uliiasi saru'mana doamna! m-ai salvat! asa surpriza va avea Edi cand va descoperii ca nu mai merge butonul...insa cu CD-romul si eu am problema.
si eu tot cu pasta de la nenedent il spal si cu periuta de la 0-2 ani, am aruncat aia de cauciuc tot din cauza ca ma musca de deget.
Edi sta in scaun cu fatza la mers...al nostru nu se putea pune invers.
Clara depinde ce carucior isi cumpara, multe au genti incluse. Mi se pare mult o asemenea geanta. Poate vreo jucarie draguta, interfon, carusel.....perna de alaptat.
Lucialu mi-ai facut si mie pofta de ciorba de rosii. Eu o mananc cu crutoane, Marco cu galuste (asa le da la gradi). la Edi inca nu i-am dat.
Flosideea nu stiu cum reusesti...bagi dulciuri si nimic. ti-as da si eu...daca s-ar putea ce bine-ar fi...vreo 10 i-as da si sotului....dar din pacate...nu pot.
Corinna astenia de toamna?
Anemona edi e intelegator numai cand vrea...am de tras cu el.
Motana super ca te-ai vazut cu Elena.
Lucialu la noi nu a fost fain ca in sud...23 grade la mare? la noi numai ploi si vant au fost.

gata, la joaca cu mine.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Buna seara zmeurici,
ia uite ca am scapat de iritatie. De cateva zile ii dau cu ulei de masline si e aproape gone. In schimb de sambata de cand am fost toti trei bolnavi, fata vomita in fiecare seara. De mancarica nu se mai atinge, ca i ciorba, supa, paine cu unt, gris cu lapte, banana...nic. Azi a mancat trei boabe de struguri doua lingurite de iaurt si un biscuite. Acum la culcare a papat 100 de laptic si dupa vreo ora am mutat-o la ea in patut(am zis sa se linistesca stomacelul)si gata, a dat tot afara. Adica maine scoatem covorul, salteaua la patut deja am schimbat-o iar pe mine m-a facut din cap pana-n picoare. Nu stiu de unde atata ca nu mananca nimic si e in jet, doar ca nu a ajuns pe pereti ca in rest a pictat tot. Culmea e ca dupa, se simte foarte bine. O vad un pic vinetie pe sub ochisori dar in rest.. nu stiu ce sa zic. Maine dimineata ne ducem peste medicul de familie si sigur o sa mi zica ca e un virus.
Eu as vrea sa o vad ca mananca ceva dar nu stiu ce sa i dau.
Gata. Mi-am spus oful.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Neatza, mamici!
Azi dau eu cafeaua! Juniorul a fost matinal...Si am avut o noapte mai dificila, ca s-a trezit de vreo 2 ori plangand tare, nu s-a linistit pana nu i-am dat nurofen si i-am mai bagat un biberon de lapte sa adoarma la loc. Nu stiu ce-a avut. Eu am venit din parc ieri cu o durere crunta de cap, poate si pe el l-a durut ceva. Si iar am fost singura cu el azi noapte, nush cum se intampla de are probleme din astea numai cand sunt singura cu el. Am cam fost single mom in ultima perioada, ca sotul a fost numai cu deplasari prin tara, of abia astept sa vina Craciunul sa aiba concediu si sa profitam putin de viata de familie.
Ma tot gandeam ca as vrea sa mai fac un bebe acum. Cateodata sunt entuziasmata la idee, cateodata-mi zic femeie, esti nebuna? Pai cum m-oi descurca singura cu 2 copii mici? Ma rog, m-am trezit cam intoarsa asa ca dau o cafea tare la toata lumea sa ne trezim.

ungaras, of bine ca ati scapat de nenorocita de iritatie, ce bine ca te-ai gandit la ulei de masline, bravo! Si uite cum dati din una in alta, imi pare asa rau ca trece micuta prin asta. Pai daca nu-ti dau doctorii nimic sa-i dai, incearca s-o hidratezi cat poti de bine si incet incet cat accepta ea mancare de regim. Si multa sanatate!
Ce bine ca azi e vineri! Sa aveti o zi frumoasa si insorita!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Uliiasi,merci de cafea!Azi sunt acasa cu amandoi kinderii,am adormit si n-a mai ajuns Timi la gradinita,si sunt atat de galagiosiUngaeas,ce bine ca ai scapat de iritatiiSumt tare curioasa ce zice dr,sanatate multa!Uliasi,te gandesti la bb2?Ma duc sa pregatesc micul dejun.......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput