Zmeurici de iulie-august 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mersi de Iulia.
Edi a dormit ok, fara probleme, doar ca de miercuri seara are bubite pe tot corpul si pe picioruse. Parca si pe fata...eu ma gandeam la o alergie ceva...acum sa vedem...ne-am programat pe 11:30 la pediatra noastra. Bine ca am gasit loc, ca parca nu vroiam sa stau asa peste weekend, sau sa mergem pe la urgente.

Uliiasi voi nu va mutati la Piatra? acolo ti-ar fi usor daca vrei bb2, asa singurica in capitala...sincer eu nu te sfatuiesc...acum depinde ce vrei si tu ....
Pooh asadar cu amandoi acasa...ce distractie pe ei.
Ungaras bine ca ati scapat de iritatie, insa imi pare tare rau ca e tot cu pitica. sper sa isi revina...sunt curioasa si eu ce zice dr.

eu nu pot merge maine la Pilates si poate nici luni. de joi la 17:30 nici nu poate fi vorba....of...asta e...cine stie cand mai ajung sa am timp si de mine.

eu nu ma prea bucur ca vine weekendul...voi fi pe cap cu amandoi si sotul mai mult pe santier....
o zi faina sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele
sarumana de urari.....suntem cam in pioneze...el cu laringita si pe antibiotic eu mai am putin si raman fara nas...curge ceva de groaza. de marti face tratament....parca e ceva mai binisor...nu-i mai curge nasul ca robinetul macar in schimb tuseste cam aiurea...i-am dat ceai din coji de ceapa dar cam fara efect....om vedea.....bine ca e vesel si papa, nu fantastic de bine dar papa
sanatate multa puiutilor bolnavi....offfff, eu una ma simt neputincioasa cand il vad ca sufera
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pooh mi-ai bagat-o pe Santana in casa cu situl ala de seriale. Parca am fost la Disneyland, banuiesc ca asa se simt copiii acolo cum m-am simtit eu varata pana peste cap in grey's anatomy.Nici nu am apucat sa rasfoiesc toate paginile sa vad ce mienunatii mai gasesc pe acolo
Corina, clar primele doua serii le-am vazut, mai putin primele episoade din seria 1. Enjoy! ca se vede ghini, ghini
Uliasii, imediat dupa ce am nascut imi venea sa umplu casa cu copii. Acum mai sed mumos, bine nici nu stiu dc ar fi cu repetir la ce probleme am eu, dar greu, nespus de frumos si ft greu de una singura mai ales cu un copil nesatul de atentie. Si dc vom mai face o petitie lui DD, clar pupa tre sa fie la gradi, pt ca nu stiu cum vor decurge lucrurile in caz de burtica. ilus psihic parca traiam der la o eco la alta, morcovi unde nu trebuie cat cuprinde.
Giova, eu i-am dat pt ca toate ingredientele le cunostea demult. Si eu i-am mai facut paste cu sos de rosii si de ex mai adaugam la reteta clasicaniste spanac. Asa ca no problemo, papam si ne place.
Pooh aveam si eu niste smantana pt gatit in casa, asa ca am varat in supa si a iesit iam. Buna ideedeja facem coproductie
Unguras, mmm sper sa fie bine MC! Nu fii necajita ca tre sa-i dati de capat. Bine ca meri la dr.
Giova, asteptam vesti de la tine si de la Unguras.
Eu nu am mai intrat ca tot a trebuit sa ii dau de lucru la comp, inca nu ne-am dumirit cu ecranul albastru made by pupa. Acum tre sa o duc la
Patricia tu spuneai ceva de albastru...tre sa-ti recitesc mesajul, paote ne incadram si ne ajuti.
Emanouela sanatate amandorura!
aaa ieri pupa mi-a varat o razatoare in..hm...dos.Ce fac altii prin licee. ea le fumeaza acum. M-am ridicat de pe scaun pt cateva secunde, dansa ma seconda, dau sa ma asez si aud un geamat sugrumat sub statura mea filoforma si parca asa ceva mulandu-se pe..hmm.dosul meu. Ma ridic, nu mai aveam razatoare, decat dc vreau sa rad morcovi in forma de spirale.

Mergi la inceput

gata vizita la pediatra.
Edi e ok, ea zice ca e o iritatie de la traspiratie, sa nu-l mai imbrac gros si sa nu-i dau nimic cu lana. Pai frate, la noi e 20 grade in casa noaptea si el doarme in body subtire de bumbac, bara altceva pe dedesupt...si de cele mai multe ori e dezvelit.
Sta bine la toate...coaste, fontanela inchisa, 11,5kg, 84cm, urechi-gat-totul ok, slava domnului.
S-a uitat si la ciucurel si e ok...cica e bine cat e gaurica aia si sa-l las in pace...sa-si urmeze natura cursul ei...vorba lui mQQm, macar m-am linistit, cu toate ca stiam ce va zice dansa.
Intr-adevar, l-a ajutat mult vaccinul pneumoccocic, nicio raceala pana acum.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Am adormit juniorul, sigurel in patut, iupiei! Era cam rupt dupa asta noapte...
Am cumparat un dovleac de placinta, il ciopartesc si-l bag la cuptor, sa vad ce iese si cum ne place. Sotu a ajuns in bucuresti de la brasov, a plecat imediat la constanta, nush cand il vad...daca avea servici 9-17 sigur nu mai stateam pe ganduri si treceam la munci pt bb2. Dar asa...sincer sa fiu singura cu 2 bebei, eu dusa pana la limite, cred ca bietii copilasi ar suferi cel mai mult. Asa ca vorba lui Lucialu(apropo super tareeeeeee pupa ta, cred ca te uiti de 10 ori acum inainte sa te asezi pe scaun, hihi), sa-l vad la gradi mai intai, sa capete putina independenta si eu la fel, si-apoi mai vedem. Ca acum doar printre picioarele mele este. Si daca-s langa el dar ma uit pe comp, deja e calare pe mine sa-l bag in seama.
Acum vreo saptamana-doua m-a luat entuziasmul sa mai facem un bebe, mi-am cumparat si teste de ovulatie de la farmacie, asa eram de ambalata(trebuie sa ma gandesc cui sa le dau...). Noroc ca m-am gandit mai serios, ca daca te lasi luat de val...
Giova, ma bucur ca Edi e bine.

Daca vreti o intalneala, hai sa propunem un parc, o ora aproximativa, si vine cine poate si daca zmeuricile sunt ok.
Gata, ma duc sa ma lupt cu dovleacu'.....

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Lucialu esti belea fata cum povestesti ... iar pupa...nu mai zic .
Si Edi deja papa toate legumele de care ziceai...in plus bea la suc de rosii en-gros...i-a facut mama special bio-bio. Asa ca, sper sa-i placa si ciorbitza...cand o voi face.
Azi i-am facut tocana de vitel cu cartofi si foi de dafin...un deliciu.
Am prestat si eu placinta de care zici tu...2 cu dovleac si una cu mere. e la cuptor. Cam cat trebuie lasata? pana se rumenesc foile????
Uliiasi ma bucur ca ai luat o decizie in privinta lui bb2.
super ca a adormit iar david la el in patut.
Emanouela vad ca voi tot in acelasi stadiu sunteti. hai si sa auzim vesti bune.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Giova dap, tii pana cand se rumeneste. Revin.

Mergi la inceput

hai ca am scos-o intre timp...ma gandeam eu ca asa trebuie. dar acum ce fac? foile sunt asa tari si se rup usor...nu o pot taia felii.....
cea cu mar e mai buna decat cu dovleac. sunt curioasa cine o va manca.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Buna fetele
Ne mai stiti? Am lipsit cam mult si cred ca am de recuperat vreo 3 capitole. Dar aproape in fiecare zi cand face dra nani tre sa gatesc mai multe feluri de papa poate o manca si ea ceva. Cred ca e cea mai slaba zmeurica (8,7 kg) si cu cei mai putini dinti (3). Pana la poza de buletin i-or iesi toti.
Acum o sapt mi-a fost racita si abia ii trecuse ... azi noapte s-a trezit ca nu putea sa respire si azi ii curgeau iar mucii. Eu nu mai stiu e sa-i dau. Tuseste in continuare, i-am dat 5 zile prospan ... ce sa-i mai dau ... mi se pare si un pic ragusita. I-am bagat oscillo la 6 ore. Eu nu inteleg de ce e atat de sensibila. De 2 luni si-a dat si ea drumul la mers si merge tata. De vorbit stie sa le strige pe prietenele ei de joaca (Diana - "Nana", Anastasia - "Ia ia", Lala(papusa)- Aila, ne striga pe mine si pe tasu de ne zapaceste, stie cum fac animalele din carticica cu ferma si este f dependenta de mine ... rauuuuu. Si tot nu vrea nici un fel de lapte. Cu mancatu' tot mai rarut ca-i mai dragut sau o vrea fata sa se faca fotomodel de mica. Cica asa eram eu cand eram micuta, slabaaa.
Azi are in meniu ciorba de pui cu taitei de casa (am facut pt prima data si mi-au iesit grosi ca nu am putut sa intind klumea cu sticla) pe care nu vrea sa-i pape si pilaf cu legume si carnita. Ii place f mult peste salau in tigaia de teflon uns cu un strop de ulei de masiline si cus cus ... se face repede cand nu vrea sa pape ce i-am gatit. Acum i-am luat tortelini (spanac si ricotta) sa-i fac sapt viitoare, poate ii plac.
Weekend-ul trecut am fost nasi de botez. A fost f dragut iar Daria a plans ca tineam bebelusul in brate si vroi la mine.
Pe mail-ul comun pun cateva poze cu noi sa va amintiti cum aratam.
Pooh - eu beau ceai de slabit cu lamaie si altul cu leustean si chiar vad efectele, am slabit vreo 2 kg, bine si mai putin cu mancatul desi as baga dulciuri la greu.
Giova - eu ma apucasem de tae bo, asa mult imi placea, dar acum dc intram in casa mai devreme ... nu mai pot de Daria care sta numai la mine intre picioare si vrea si ea sa faca.

Va pupam si sa aveti o zi minunata.
P.S. Ne-am baga si noi la o intalneala cu zmeuricile.

Mergi la inceput

Giova, eu pun un prosop deasupra dupa ce le scot si se mai inmoaie, cand se racesc se taie mai usor.(ps:nu sunt mestera in materie de placinte, facsi eu cum ma pricep )
Tre sa merg cu fiimea, ca nu ma inteleg, nu vrea sa pape, m-am chinuit de numa azi, nu a dormit decat 30 de minute si acum normal ca nu ne intelegem. Imi vine sa sar pe geam, iar nuiesim afaraca ea casca si face gargara.

Mergi la inceput