Zmeurici de iulie-august 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mda...tocmai am sunat la sala la care am fost inainte sa fiu gravi cu Edi sa intreb de Pilates. Sincer am sanse sa ajung Luni si sambata (cand nu suntem plecati din oras), dar joia nu stiu cum fac sa-mi aduc sotul acasa pe ora 17. ramane de vazut...trebuie sa fac ceva miscare ca altfel ma fac cat china...si eu vreau sa arat bella.

Lucialu mersi de lamurire...poate fac si eu in weekend, acum nu mai am chef. Dupa ce-l scot pe Marco de la gradi mergem pe-afara si prin Auchan sa cumpar vitel pe maine.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Am adormit juniorul, de aproape o saptamana adoarme in patutul lui. Iupiei!!!! Se pare ca se obisnuieste. Ma rog, eu trebuie sa fiu in patul mare, sa ma vada, si ma fac ca dorm ca sa-i fac si lui "pofta". Pana acum a functionat. Mai trebuie sa-l dezvat de suptul degetului, mi-e sa nu-l marchez pe viata pe bietul copil, asa ce se linisteste cu el, of .

Super cu dovleacul placintar, sincer eu n-am mancat, dar i-am dat lui David cand faceam la steamer. N-am mai luat demult. CUm faceti copt? Pur si simplu taiati felii si puneti la cuptor? Cat se tine? Chiar as vrea sa fac si eu ca mi-ati facut pofta.

Moni, ce de cadouri! Super! Sunt convinsa ca va fi incantat juniorul...Sper sa aiba unde sa le puna, hihi, ca i-ai luat cateva.
Multa sanatate lui Irinus, bine ca nu-i altceva, dar nici asa nu-i placut. Sper sa-i treaca repede...

Noce, super ca ati venit! Cat stati? Unde stati, tot in ap unde stateati inainte sau l-ati inchiriat pe ala? Chiar ar fi fain o intalnire de zmeurici, ca e asa frumos afara zilele astea. sa vedeti ce fain o sa fie sa fugim care incotro dupa zmeuricile noastre.
Nici noi nu l-am decalotat pe David, nici nu stiu ce-i aia evolutie normala, la baie tragem si noi putin cat permite, asa a zis dr, fara sa fortam. Sper sa fie ok.
La spalatul pe dinti noi folosim pasta Nenedent, din aia care are o periuta gen degetar de cauciuc. Dar nu mai folosesc periuta aia ca ma musca de ma rupe. Folosesc una mica de la 0-2 ani. Dar daca i-o dau in mana o baga putin in gura dupa care incepe sa se pieptene cu ea .

Mama, ce mult ati scris, vreo 3 pagini de cand am plecat afara, asa da activitate pe forum , ma mai relaxez si eu cu voi.
Dar gata, ma duc sa arunc un cartof la fiert, fac un piure mic, ca ciorbita a papat inainte de somn.
Puup.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

pooh,Giova primesc eu cu placere 5-6 kg daca aveti .eu am ajuns la 49 kg si stagnez orice as manca,dulciuri mananc mai rau ca un copil si tot sper sa ajung la 54-55 cat aveam inainte.49 n`am mai avut din cls a 10`a.
ayda despre decalotare si mie mi`a zis doctorita cand a venit acasa cum se face,bla bla,dar....n`am facut`o!am incercat eu de vreo 2 ori si am vazut ca il deranjeaza si am lasat`o balta.apoi am citit putin despre ea si am zis sa las natura sa`si urmeze cursul natural.la 1 an,doctorita a vrut sa`l decaloteze si n`am lasat`o.i`am zis ca mai insist eu la baita,lucru care nu l`am facut.soacra`mea are 3 baieti si pe toti i`a decalotat.ea stie ca si eu pe Denis .stiu ca se va face in mod natural mai incolo,acum daca`i trag de piele iese putin,nu mult,dar chiar nu imi fac griji.acum fiecare face cum crede,eu am ales sa n`o fac.
moniland super cadouas ati luat!!sunt sigura ca vor fi incantati!
pooh ma bucur ca baietii tai sunt mai bine si sper sa scapati de tratament si boli!!!macar vreo 20 de ani .despre meniu,eu azi am facut o supita de pui cu taitei de casa si pui la cuptor.le`am facut devreme ca au luat astia gazut de la 9 pana la 15 si eu voi pleca la sor`mea cand se trezeste piticul.pt el am dilema mare pt diseara ce sa`i dau.
fug c`a terminat masina sa apuc sa intind rufele.pe maine,azi nu cred ca mai apuc ca eu stau la calc doar cand doarme Denis.altfel,ma trezesc cu vreun restart sau imi ia mouse`ul si apasa aiurea....va pupic!

Mergi la inceput

Aaaaaaa, Giova, uite iti dau un sfat cum sa faci sa nu-ti mai inchida Edi calculatorul din buton. Este setare sa nu se intample nimic cand apesti butonul de start (atunci cand e deschis), si asa o sa-l inchizi doar tu cu Shut down.
Deci, te duci pe Desktop, dai click dreapta -> Properties, apoi dai pe Tab-ul de Screen Saver, jos in dreapta ai un buton "Power", apesi pe el. La ferestruica care se deschide te duci pe tabul "Advanced" si mai jos ai o chestie "When I press the power button on my computer" si din listuta alegi "Do nothing" si tatatataaaaaaaa nu se mai inchide calculatorul din buton.
Pe mine m-a salvat chestia asta ca era mereu calare pe butonul ala. Acum trebuie sa mai gasesc o chestie sa blockez CD Rom-ul.
Puup.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu
Corina parca luni la 10 seara, am luat doar nota in viteza de promo. Am vazut ca e serie avansata, eu nu am vazut decat primele doo, alea de la 12 noaptea.si mai moare si George in asta care vine acum

Eu nu am mai vazut de cand s-a nascut Maria, parca primele 3 serii. Vreau sa o vad si pe cea pe care am pierdut-o sau cate au fost, ca nu stiu. Eu oricum plangeam la fiecare episod, daca zici ca moare si George sa-mi fac o programare la spitalul de glumeti ca sigur intru in depresie. Am si asa o stare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna fetele,
ce activitate azi,se vede ca s-au marit copiii,Alex e tot mai cuminte pe zi ce trece,intelege ce ii spun,avem un prelungitor pe care il folosim frecvent si a inceput sa inteleaga ca nu e voie,la tv nici nu se mai duce, se joaca cu jucariile,afara se joaca cu copiii.
In schimb s-a inaltat destul de mult,si de azi incearca sa deschida usa de la intrare,musai trebuie inchisa si cu cheia ca ma trezesc cu copilul pe scari.

mami fericita de baietel Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Vai ce repede scrieti!
Am zarit placinta, a facut si mama de asta, pt 1 oara. E buna dar mie tot aia cu mere imi place mai mult.

Noi am tot iesit, ne-am vazut si cu piticii Elenei, scumpi tare si frumosi, ne-am plimbat de ne-am tocit papucii a fost tare relaxant.

Eu ies mereu, in weekend merg in Cismigiu, daca vreti iesim saptamana viitoare. Va bagati?

Voiam si eu sa incerc Pufies, dar m-a intors soramea cu Pampersii aia Premium Care, de care eu nu m-am indragostit chiar deloc, imi par la fel.

Dari nu prea le vorbeste, dar face multe chestii faine, de ex. zice mama ca-i e sete, ea ia cana din dulap si se duce la bidonul al mare de apa. Si e iubareata, dar numai cu noi, in rest e timida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Motana, asa-i ca e bine la mama, care face placinte?
Am vazut si eu poze cu frumoasa DAris. Daca in wk e frumos, ma bag si eu la plimbare.

Moni, sanatate Irinei si petrecere frumoasa. DE cadouri ce sa mai zic, o sa fie f incintat.
DEspre bulanase, sa stii ca nici Rebecca nu a avut vreodata si a fost in aceeasi forma ca fetele tale, si acum e genul balerina. mie imi place asa.

DAniel cred ca a mai slabit putin, la 1,2 ani avea la dr 10 kg, acum acasa avea 9,4, dar s-a lungit si nu sta locului o clipa.
de mincat maninca, toata ziua cere :hai,da-hai,da!).

Lucialu, si Daniel mi-a facut odata nu stiu ce la telefon, ca a dat o eroare, asa gen computer pe fundal albastru, de s-a crucit si ta'su, ca nu a vazut in viata lui asa cevaPlus ca de cite ori il prinde blocat, il deblocheaza.

cu decalotarea asta mare problema; parerile sint diferite, nici nu stii incotro sa o iei. cind am fost la medicul lui particular, mi-a zis sa il decalotez, ca ajunge la cutit, bla-bla. sotul era de fata, asa ca mi-a zis sa ii fac, ca si el a ajuns la cutit si sa evitam. asa ca am incercat de citeva ori si am reusit sa descoperim, dupa care am citit parerile celelalte si nu am mai facut nimic de atunci, ci spalat bine cit permite, fara sa trag/scot nimic. inca nu stiu daca fac bine, cum sa fac, ma depaseste..dr de familie nu mi-a zis niciopadata nimic, nici nu l-a controlat. cred ca i-am zis eu la inceput ca nu umblu acolo si m-a lasat in pace. Doar cel de la particular, care e barbat si generatia 3 (spre 4), probabil de pe vremea cind se facea asa la fiecare baietel.

despre caciuli si alte cojoace...doamne, ce copii imbracati am vazut si eu pe afara zilele astea; m-a intrebat si pe mine cineva marti seara daca nu ii ingheata capulam zis: cum sa ii inghete la 20 de grade????
Duminica in parc, ora 13-14 (cred ca 24 grade), copii cu geci groase, caciuli, fulare...

Mergi la inceput

S-a trezit juniorul dupa o ora jumatate...ieri a dormit 3...asta este. papam si iesim la joaca.
Deci cand vreti intalneala? Sambata sau duminica? In ce parc vreti? Cismigiu? Alte propuneri?! (e cam greu de casit loc de parcare acolo...). Noi am frecventat cel mai mult Circul si IOR-ul asa in weekneduri. Dar unde spuneti voi e ok, reusim noi sa ne adaptam.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Corina uite un sa-ti treaca. Dc te pot/putem ajuta, spune. Cred ca toate avem stari din astea, mai ales cele la primul copil. Mai eu cred ca mint, nu cred ca prima serie am vazut-o cred ca urmatoarele doo, ce a dat pe tvr nu demult, dupa dr h.
Noi cu alea de la bblove din dm si pampers ne dam, am mai luat din greseala slipi, dar nu sunt ft incantata, insa probabil ca ii voi folosi cand vom pune olita in functiune.
Giova si eu vreau pilate si sunt o nemernica(ca as fi putut sa fac ceva in privinta asta acasa) La sala nici nu visez.
Pooh cum o iesit? va place? Dc vreti ma bag pt o cursa antidulciuri, la mine astea sunt marea problema.
la noi nu a fost asa cald ca in sud, o plouat si o batut vantul turbat, or fost si zile maibune dar in nici un caz ca in Bucuresti.Nici eu nu sunt pt incotosmaneala, dar nu am nici o problema la alti copii. Nu ma bag. Sunt pt calea de mijloc, in functie de vreme.
Motana si mie imi place cu mere si mai multa scortisoara, dar in special cu un altfel de aluat, si cum imi place nu stiu inca sa facEu zic ca fiecare copil in ritmul lui, dc vor sa vorbeasca o vor face, oricum atunci vor incepe marile si mai ales muuuuultele intrebari. Nici nu stiu dc sunt pregatita si cum voi face fata, sa nu-i spun tampenii

Mergi la inceput