Zmeurici de iulie-august 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 3
Corinna1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pooh Moaaahhhhh,Lucilau,ce mi-ai facut......eu vroiam reteta de supa crema de rosii,la placinta doar visam ![]() Acuma tu esti de vina,daca sare pe mine vreun kg![]() Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09) |

Pooh, pls trimite-mi si mie site-ul cu seriale.
Cand e Anatomia lui Grey?
pooh spune:
Asta-i siteul cu serialehttp://www.vplay.ro/Sper sa nu fie problema ca-l postez aici....va inregistrati si...voila
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
eu l-am culcat pe maraici de la 10:30.
Noce cum este in tara? cum rezista Filip la asa temperatura joasa? cat mai stati?
Mersi de linkul catre blogul cu postarea lui mQQm, asa stau si eu linistita.
Lucialu foile alea d eplacinta sunt foarte subtiri, una folosesti? pui compozitia si o rulezi, ca la rulada? sau cum ca nu am inteles.....
am si eu toate ingredientele in casa si as putea sa ma apuc de facut....ca sa ma infig bine in 66kg
.
Moniland super jucarii. sa le foloseasca nasicul mic sanatos.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
lucialu spune:
Giova, da una singura si rulezi cal a rulada , pui intr-un capat compozitia, rulezi cu grija si sa stii ca am pus umplutura multicica. Si eu puneam inainte mai multe foi, pana am vazutpe euforia o grecoiaca ca face cu cate o foaie(spanac cu branza tre sa incerc
)
Corina parca luni la 10 seara, am luat doar nota in viteza de promo. Am vazut ca e serie avansata, eu nu am vazut decat primele doo, alea de la 12 noaptea.
si mai moare si George in asta care vine acum
Pooh, iei 2 cepe potrivite, 2-3 morcovi potriviti, telina mai multa, patrunjel radacina 1-2,un cartof mai prapadit
, le pui la fiert in putina apa, cam jumate chiar mai putin apa(simpla, suun cub de concentrat de pui, cel mai bun e cu supa de pui) si ulei de masline. Cand da in clocot pui suc de rosii la cutie sau pasata(poti si suc si rosii in conserva blenduite, dar sa fie mai mult pana se umple oala) si lasi sa fiarba la foc mic. Tre sa scada niscaiva zeama, dupa scoti tot afara si blenduiesti sau tai marunt(daca vrei mai cremos, probezi si tu cu lingura pe acolo si gusti, atunci mai bine faci cu belndarul fara ceapa) si torni inapoi in oala, dc belnduiesti pui si o lingura de unt. Si mai lasi un pic si potrivesti de gust cu ce vrei tu si ce are voie Balasz sa pape(poti sa-i scoti lui separat sau va mai adaugati voi la masa sare, piper, legume uscate).Adogi crutoane facute in ulei de masline/orez/taitei de casa/galuste/spaghete...dupa preferinte. Si mai pui patrunjel verde tocat.POfta!
PS:ba mie imi ajunge mea culpa cu kilele mele, tu nu ai specificat ce doreai si eu aveam numai dovleci in cap![]()
Nu vrea sa doarma, a stat cu tzatza in gura lipita de mine si ne-am uitat la Artur, acum defileaza pe aici ca nu are chef sa faca
.rabdare ca vine si mos Ene...
pooh spune:
Apropos de kg. in plus,nu ne apucam impreuna de ceva?pana de Craciun poate scapam de niste suculita
lucialu spune:
aaa Pooh, poti sa nu mai pui deloc legumele fierte inapoi in oala(fata mea o mancat si cu ele taiate si blenduite si fara legume), deci sunt tz optiuni, oricum ceapa no mai pui.
Dc nu faci cu crutoane, orice alta varianta alegi fierbi in supa de rosii.Spaghetele maruntite binisor. Eu azi incerc sa-mi pun si niste parmezan ras sa vad de proba cum e.
gata, am scris tot, ca tot am mai uitat, cum se invartea tirfliciul pe aici.Mi-a adormit la san si am pus-o in pat, cu mine, dupa care e u m-am sustras![]()
despre cure vb cand lasa pupa tzitza din gurita
pooh spune:
Zarzavatul e in oala sub presiune,deja mi-e pofta
Fetili,ce mai faceti de mancare?Poate veniti cu niste meniuri
Moniland spune:
Giova, multumesc
Pooh, daca vrei eu ma bag cu tine la slabit. Trebuie sa dau 2 kg pana in 15 dec. Nu e mult dar se duc tare greu.
de gemenute Laura Ioana si Irina Maria