MONTIGNAC (150) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya_m
CHILD vad ca tu iei osscilo../ai mai luat pana acum,e bun de ceva? de duminica i-am dat si io piticaniei,dimineata si seara..[left]

da, eu am mai luat in sarcina si a fost eficient, i-am mai dat si eu lui Albert acum vreo 2 luni, cand dadea semne de raceala si s-a refacut rapid.
Cred ca o sa-i dau si eu baiatului cate o doza pe saptamana, sper sa-i creasca imunitatea.
Si o sa mai fac o vizita la un homeopat!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Pentru raport, eu zic sa treceti tot 59, cu toate ca eu am vazut cam 58,5, dar poate asa ma rusinez si eu si nu mai bag in mine nepermise

Deseara fac brocoli gratinat, la cuptor!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

io nici nu mai dau raport...consider ca is in faza 2..avand in vedere ca tot stagnez...e bine ca nu ma ingras dar e aiurea ca nu slabesc...nu am de ce sa comentez ca nu mananc 100% monti.nici macar 80% ..is 50-50..deci faza 2

meniu de azi:
MD:paine de tarate, capia si telemea
G:laptea 0% cu nes+o para
P:budinca:cascaval, brocoli,conopida
G: para, clementina, migdale
C: fish fingers
G: alune si niste struguri albi

ninha nu ma dau in vant dupa chestia asta de conopida si brinza la cuptor...n-am pus decat brinza si ou peste..poate trebuia sa pun si ceva mirodenii?ca mi se pare cam fada asa la gust

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

ninha nu ma dau in vant dupa chestia asta de conopida si brinza la cuptor...n-am pus decat brinza si ou peste..poate trebuia sa pun si ceva mirodenii? ca mi se pare cam fada asa la gust

Brindu, eu cred ca cu oul ala ai stricat mancarea. eu nu pun ou, doar branzeturi si mirodenii. si branzeturile le pun numai la sfarsit, cand scot conopida fierbinte din cuptor/tigaie/abur.
Da' acuma, na, nu ne plac la toti aceleasi lucruri. eu tot raman fana, mai ales ca asta e o mancare care are rezultate vizibile (sigur, daca nu te sabotezi singur mancand prostii pe langa ea)

Ninha, mami lu' Mirci

We dance round in a ring and suppose.
But The Secret - Sits - in the middle - and Knows!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

BRANDUSO bate palma..nici mie nu-mi place conopida decat supa..asa o ador altfel e fada..in schimb broccoli e febletea mea

pt. azi si maine am linte scazuta cu carnat de casa
asa ca sper sa fiu cumintica

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

maya si mie me place brocoli...gratinat in unt

io azi la prinz..am to budinca de ieri da am luat si niste castraveti murati..sa speram ca e mai comestibila

ninha o sa incerc si asa cum ai spus tu fara ou. ca am senzatia ca asta e cel mai proeminent gust de-mi ramane in gat (si am luat si ca taranu vreun kg de brocoli si nush cat conopida, asa ca le-am oparit pe toate si acu mai am in congelator ceva provizii).

sau poate e mai bine sa pun niste pui la cuptor si sa amestec cu brinza si brocoli, si ceva salata cu ulei de masline si putina lamaie??hm..ma mai gandesc acu am mancare toata saptamana ptr munca(din pacate )

Mergi la inceput

retrag tot ce am spus despre budinca...e fff buna daca e mancata cu castraveti murati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Ma primiti si pe mine in clubul vostru? Am o groaza de kg extra, putin timp disponibil, 2 copii mici si vreau macar sa scap de kg in plus.

Important ar fi pt mine nioste retete rapide cu legume care se gasesc in sezonul de iarna.

Azi am primit cartea lui Monti, am comandat-o pe net e cea mai noua editie. Am citit despre prima faza. Abia astept sa o pun in practica.

Problema mea sunt dulciurile. Ma simt obosita mai bag ceva dulce, merg in vizita sunt mereu dulciuri pe masa. Si nu rezist tentatiei.

Insa acum de dragul meu si al copiilor vreau sa dau jos kg extra.

Am 83 de kg si as vrea sa ajung la 65 kg dar as fi incantata sa cobor sub 70. Sper sa fiu puternica suficient sa pot da atatea kg jos.

Alaptez asa ca ar trebui sa fie un ajutor in plus.

si noapte buna

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,

in primul rand multa sanatate bolnaviorilor. Si eu sunt din nou racita. La mine se rezolva cu miere si propolis.

Andanii multumesc mult de floricica. Nici de primeam una adevarata nu ma bucuram asa de tare.

Eu am avut o saptamana trecuta super incarcata si stresanta. A facut omul meu 40 ani. A fost soacra-mea la noi, dar cel mai tare m-a mancat faptul ca i-am organizat petrecere surpriza. Pana la urma a iesit bine , super emotionant, dar cu un consum nervos din partea mea ca n-as mai face alta data asa ceva.

Cu monti binisor, adica cam jumi juma. Azi am facut pentru prima data supa de naut si mi-a iesit de-a dreptul bestiala.

Pe mine ma bate gandul sa-mi comand faina din aia " mananc si slabesc". daca iau la sac de 25 de kg iese cu 7,5 lei. E cam scumpa dar as incerca decat sa vad cum se aduna kg pe mine. Nu stiu de ce dimineata mai ales nu mai pot manca chestii fara paine cum faceam inainte. Pur si simplu imi provoaca niste arsuri de mor. Voi ce parere aveti?

Felicitari fetelor care se leapada de kg in plus.Numa sa nu mi le trimiteti mie.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

bine ai venit stefania
pentru retete exista si site-ul culinar si sunt si pe prima pagina ceva site-uri cu retete

daca ai citit din urma, cred ca ai vazut ca si aici aproape zilnic fiecare spune meniul si cam ce mananca si te poti inspira(asta facem cred toate..eu cel putin mereu is in pana de idei)
si eu ca si tine is nebuna dupa dulciuri...e fff greu sa te abtii.ai 2 solutii daca vointa nu e:
1. sa rontai alune intre mese sau fructe(eu pe asta o prefer)
2. sa faci singura dulciuri dar monti(doar la sf de saptamana pentru mine)

Mergi la inceput