MONTIGNAC (150) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 8
Monnvas spune:
Salutari din butoiul cu... muci Suntem raciti toti 3, tati ceva mai nasol (si de vreo 2 saptamani), io si piciul doar muci, dar sacaitori. Prin urmare am concediu medical de la Monti si i-am pus gand rau unui dovleac
Puisorule, sanatate Puisoarei tale! Of, ma gandesc ca la anu' incepem si noi gradi si
Maya io am luat de la DM un sirop cu echinaceea si ginseng pt sotz. Probabil ar fi avut efect daca l-ar fi luat constant... Nu stiu, pediatrul meu e contra siropurilor de imunitate, fie ele si pe baza de plante, in ideea ca si astea ar crea un soi de dependenta. Nu stiu daca se referea la alea care, pe langa plante, au si -beni sau la cele simple, gen echinaceea si propolis.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
brindusik spune:
andani cum sa ramai singura..io is aici
io sapt asta am fost monti si n-am fost..cert e ca nu mananc decat la munca mancare si am tot avut luni si marti varza..restu zilelor mancat ce am apucat ca am avut seminerii unde masa era oferita.am incercat sa mananc cat de monti am putut
recuperez de acu..mi-am luat brocoli si conopida sa fac la cuptor cu brinza...sa vedem ce iese..ninha parca era fana de asa ceva..si se pare ca si mama mea a devenit (inainte de a incepe postu) si daca tot lauda lumea mancare asta am spus sa fac si io..macar sa am ce ingurgita la munci
n-am mai facut lipii..nush dc nu am tragere..ma simt bine cu painea organica de o am din tarate de ovaz cu quinoa..am luat si varianta fara quinoa...(apropo cat e in tara quinoa ca parca spunea la un moment dat puisorul ca e scumpa ...)
azi cred ca imi fac clatite(asta da is moarta dupa ele si se fac ca si lipiile )
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
child spune:
Buna si de la noi.
Am disparut un pic, tot bolnaviori suntem, ii dau acum antibiotic lui Albert si vad ca tot mucos si cu tuse, offf, ce virus urat...
De cateva zile si pe mine ma doare gatul, acum m-a lasat dupa 100 de granule de homeogene, dar simt ca acum s-a urcat la nas...of...acum iau oscilococilum...
Simt ca nu mai trece o data boala asta...
Cu monti ma descurc, mai calc si pe langa, la ce deprimata sunt am nevoie de cioco neagra...
Nu mai scriu meniul ca eu cam tot aceleasi lucruri le mananc, nu prea variez.
Acum mi s-a pus pata pe clatite, ca a amintit cineva pe aici de ele.
Daca am timp deseara o sa-mi fac, dar de alea, monti.
Cred ca pe mine saptamana asta tot intre gratii ma puneti, mie si frica sa ma cantaresc, sa nu fie mai rau...un porcusor...
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
brindusik spune:
child io is clatitoasa sefa de obicei pun numai faina integrala(care aici are multa tarate) am facut si acasa jumi juma da ies prea uleioase, farmicioase si necoapte...deci te sfatuiesc sa pui numai integrala ..is
cat despre raceala..nush ce ai tu, io aci pur si simplu am racit...la inceput ma durea putin gatu, am lasat cateva zile si s-o dus ca la tine la nas si o inceput stranutu si suflatu nasului din 2in 2 minute ..ORIBIL..insa nu am luat antibiotice (stii ca e bine la 2 orea dupa ce iei antibiotice sa mananci ceva iaurt ca sa nu iti distruga flora intestinala?) sper ca inimioara ta sa fie bine
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
Buna dimineata!
Eu nu am scris ptr ca eram foarte dezamagita ca nu sunt in stare sa ma tin de treaba. Am mancat la porcarii de mi-e si frica sa zic (inghetata, chec la cana - nemonti , ciocolata - inclusiv normala cu 35-47 % cacao , bere NF ). bineinteles, cantarul neprietenos, asa ca am intrat intr-o putina de depresie cat casa!
Dar azi-dimineata... surprizaaa!!! cantarul - prietenos - arata 58,5 kg!!!, deci minus 0,5 kg! O fi din cauza armatei sovietice care tocmai se afla in retragere? Oricum, indiferent din ce cauza, eu ma bucur ca am primit acest cadou. Si de azi promit sa ma straduiesc mai mult si sa nu mai fiu o si o care.
Andanii, scoate-ma repede din cusca, plssssssss!!
Ninha, mami lu' Mirci
We dance round in a ring and suppose.
But The Secret - Sits - in the middle - and Knows!
Monnvas spune:
No, io ce sa zic, ca nici nu m-am mai straduit sa nu fiu pe langa... Pur si simplu m-am saturat de atata stat cu gandul la restrictii. M-oi intoarce io candva ca fiul risipitor, dar pana atunci... De pilda, acum halesc dovleac copt, iar pe seara am in program iaurt si fructe (separat) ca n-am chef de gatit.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Catalishka spune:
Hop si eu, fara chef ca piciulica e racit tuseste si horcaie mai nou, azi ma duc cu el la Medicover la urjenta ca mi-i firca de haraitul ala in piept.
cu kilele satu bine, adik iar se dau duse greu, 68.3...sper sa trag tare pana de sarabatori.
Mai sunt distrusa si cu conducatorii astia de seama cu legea care schimba CIC la 1 an in loc de doi, ca daca-i asa, io cand mai caut cresa la copil si serviciu pt moi?
va pup, sper sa-mi revin ca si cu invatatu stau asaaa de proooost
maya_m spune:
no, intru si io sa nu ziceti ca-s neserioasa si rapportez un 68,5..bine-i bugat la cat mi-s de imprastiata mai nou
fiumeu e din nou cobza dupa o pauza de bine de numai 3 zile [bang ] acu' e cu nasu infundat,putina tuse, asa cat sa nu ne plictisim ...mi s-a acrit de siroape si tablete cat pentru 20 de ani ANDANII am coomandat aparatul salin..am zis ca incercam orice varianta ca nu stiu cum sa mai facem sa fie bine ...cum ai zis si tu poate la unii are efect pe cand la altii nu...CHILD vad ca tu iei osscilo../ai mai luat pana acum,e bun de ceva? de duminica i-am dat si io piticaniei,dimineata si seara..BRANDUSIKO quinoa e vreo 25 ron/juma de kg [parca]NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
child spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik child io is clatitoasa sefa de obicei pun numai faina integrala(care aici are multa tarate) am facut si acasa jumi juma da ies prea uleioase, farmicioase si necoapte...deci te sfatuiesc sa pui numai integrala ..is cat despre raceala..nush ce ai tu, io aci pur si simplu am racit...la inceput ma durea putin gatu, am lasat cateva zile si s-o dus ca la tine la nas si o inceput stranutu si suflatu nasului din 2in 2 minute ..ORIBIL..insa nu am luat antibiotice (stii ca e bine la 2 orea dupa ce iei antibiotice sa mananci ceva iaurt ca sa nu iti distruga flora intestinala?) sper ca inimioara ta sa fie bine |
Eu numai cu faina integrala fac clatitele, imi plac mai mult asa decat normale.
Vad ca boala s-a mai retras, de aseara am luat si para-sinus si e mai ok.
Inimioara mea e mucoasa, dar incomparabil mai bine ca zilele trecute.
El a luat antibiotic si ii dadeam si biotics, tocmai pentru flora intestinala.
Acum o sa-i mai dau vreo 2 saptamanai protectis, daca gasesc, e mai usor de administrat.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)