MONTIGNAC (150) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

da asa e brandusik... da stii cum e cand vezi ca nimeni nu scrie, nu ai ce sa raspunzi , nu iti vine sa scrii ... cel putin eu asa patesc , deschid, citesc , vad ca nu a mai scris nimeni , nu am ce sa raspund ....si inchid

pentru azi chiftele cu broccoli
acuma prepar painica si cred ca si o pizza ... i-am promis copilului drept rasplata pentru atitudinea de la scoala .....o sa pun legume pe ea pe un colt din tava sa pot manca si eu

mai vorbim

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Brandu, sa stii ca si nautul nostru e bun. Eu il las la inmuiat peste noapte, apoi pun peste el un pic de ulei de masline, sare si boia, si la cuptor cu el. Delicios

Andanii, si eu am avut vreo doua tentative de pizza monti dar nu mi-a placut. Poate doar daca fac aluatul din faina integrala si sa pun doar legume. Dar fara mozzarela nu e pizza

Stefi iar are amigdalita pultacee, cu antibiotic si febra mare asa ca nu am gatit nimic.

Meniu azi:
MD: sunca cu lipie integrala si gogosar
P: lipie cu hummus, avocado si gogosar
C: mai vedem

Maine plecam la Suceava unde o dau in bara sigur cu inghetata cu caramel si nuci cu care v-am innebunit si astavara

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

da asa e brandusik... da stii cum e cand vezi ca nimeni nu scrie, nu ai ce sa raspunzi , nu iti vine sa scrii ... cel putin eu asa patesc , deschid, citesc , vad ca nu a mai scris nimeni , nu am ce sa raspund ....si inchid

pentru azi chiftele cu broccoli
acuma prepar painica si cred ca si o pizza ... i-am promis copilului drept rasplata pentru atitudinea de la scoala .....o sa pun legume pe ea pe un colt din tava sa pot manca si eu

mai vorbim

andanii

si io la fel daca vad ca nu scrieti nu am tragere de inima sa intru
PUISORULE noua ni s-a recomandat pt. intarirea imunitatii Imunice [azi am inceput ]....nu stii nimic de siropelul asta? are ceva efect or ba?..anu' trecut am fost cu septilin da' n-am vazut mare lucru
sanatate piticei
io am dat cu bata-n balta si ieri si alaltaieri cu dovleac copt..bun...parfumat...muult..la cina

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata,

Hai sa scriu si eu la subiect, ca imi place atmosfera de aici, am nevoie de sfaturile si ajutorul vostru.

Puisor, sanatate lui Stefi.

Si mandra noastra a vomitat de dimineata tot ce mancase de la tuse.

Eu ii dau in fiecare an Imunobaby.
Mi se pare ca ajuta, adica virusii tot ii ia, dar scapa de ei intr-o seara.

Asadar meniul de azi:
Mic dejun: paine cu humus + cafea
Gustare: mure
Pranz: orez cu legume + 2 ciocolotele mici negre
Gustare: Iaurt

Seara, inca nu stiu ce. Sper ca totusi sa fie ceva conform.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

aluatul l-am facut cu faina integrala cu tarate dar am pus legume pe ea si pe treisfert si sunca de pui pentru baietii mei a fost oki

andanii

Mergi la inceput

Maya, nu am auzit de siropul vostru dar sper sa isi faca efectul.La Stefi i-am mai dat Imunoroyal Junior dar destul de inconstant pt ca nu vrea sa il ia intotdeauna. Asa ca nu ma astept la rezultate grozave :(.

Cristina, multumim de urare. De data asta am scapat usor,azi nu a mai facut febra dar ma enerveaza ca trebuie sa ii dau antibiotic. Sa va faceti si voi bine cat mai repede. Pt tuse sa incercati ceaiul de scai vanat, e nemaipomenit. Noi doar asa ne tratam de tuse.

Andanii, mai mergeti la concursuri? Din primavara cred ca o dau si pe Stefi la dansuri sau la balet,sa vad daca o sa ii placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

tot off topic dar nu pot sa ma abtin ..acum am citit prospectul siropului.....cum naiba poate un sirop pt. intarirea imunitatii sa contina metilparaben si propilparaben si aspartam ?..io stiu ca aste-s de evitat ....ramanem cu catina si propolisul zilnic ca e mai sigur,asta mi se pare o porcarie din ce am citit pe eticheta

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Maya, imi pare rau . Nu mai poti sa ai incredere in nici un produs chiar daca sunt de la plafar. Siropul care il dau la stefi e pe baza de miere, propolis, echinacea, polen si cel putin din ce scrie pe eticheta nu contine alte chimicale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

puisorule incearca reteta asta de blat http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/12839/Retete-Montignac-PIZZA-MONTI/ . eu am facut-o...insa am pus 4 oua si folosit 2linguri de naut si 2 de soia
am pus hartie de copt in tava de la cuptor (cat e cuptoru de lata)...am intins umplutura asta toata tava..buey o iesit bestialaaaaa...adik subtire si ff buna la gust..a si nici nu am amestecat umplutura cu ingredientele din pizza(ciuperci, carne, ceapa, masline) astea le-am pus deasupra si am pus oua batute peste ele..si la sfarsit brinza de burduf

andani din pacate pizza asta nu poti papa si tu daca tii post..dar pentru pusti sigur i-ar placea nu are gust deloc tampitel

maya toate produsele care se termina in "ben" is niste polimeri..is de evitat in produsele cosmetice..oricat de scumpe ar fi daca au ingrediente din astea...mai bine nu. ele ce fac?stiu doar la cosmetice (ca am cercetat problema pentru un referat o data)..la cosmetice se pun ca o pelicula deasupra pielii si desi se gasesc in produsele care cik is hidratante si din astea..nu intra in piele ci raman deasupra ei si nu o lasa sa respire..asa ca in loc sa iti hidrateze pielea in timp ajunge sa ti-o sufoce-> si deci sa o imbatraneasca

de ce nu incercati pentru imunitate echinacea?si vitamina d(de asta is eu indragostita de 2 ani.abea anul asta am racit aici..da asta ca m-o prins ploaia si am inceput sa stranut si sa-mi curga nasu, am marit un pic doza si in 2 zile am scapat de raceala)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

brandusik suna interesant pizza ta .... e aluat cu ou .... il stiu , la inceput l-am mai incercat si eu , mie nu prea-mi place , prefer sa nu mananc carne si branza pe ea dar sa fie aluat cu gust de paine .... prefer aluat de paine cu legume,decat omleta cu carne .... nu ma deranjeaza sa nu fie carne si cascaval pe ea ... nu tin post , darrrr pur si simplu nu-mi place , are gustde omleta nu de pizza

puisorule da mai merge andrei la dans dar la concursuri nu sezonul asta , fata adica partenera are dureri de genunchi la fel cum a avut si el in primavara ... deci e in pauza si nu vine la dans , andrei merge dar daseaza singur pana cand se intoarce, speram ca din ianuar
ie sa vina, dariti dai seama ca pana isi intra in ritm pana vor ajunge dinou de mers la concurs va dura ..... super ca o duci pesttefi la balet , dans .... e un sport care face corp frumos si o gratie aparte la fete

maya totul e o porcarie ... viata e o jungla .... ne lupram ca sa supravietuim in ea .... zi-mi un lucru calumea in tara asta

cge scrie mai des pe aici

putine mai activam .... o fi frigul vinovat ?????

andanii

Mergi la inceput