MONTIGNAC (150) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

maya..sufletu meu..credeam ca ai patit ceva rau...nu mai face din astea sa ma bagi in spirieti

azi mi-o luat un coleg naut din ala prajit..buey e o NEBUNIE nu alta
o sa incerc sapt asta sa mananc conform pentru ca in wichend am mancat numai aberatii:

MD: lapte cu fulgi de ovaz, o mandarina si o clementina
G: naut prajit
P: varza cu carnaciori
G: para si clementina
C: sa vad cat imi e de foame, ori fish fingers ori fructe

si de beut am 400ml de lapte care o sa ii impart pe toata ziua..pana in 12 cred ca beau ca sa am spatiu pana la prinzu lipidic
si cam atat

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata,
Si eu tot in cusca stau sapt. asta.

Valentina, Claudia, Catalina, scrieti ce mancati de post, poate ne inspiram si noi.

Raportez, ca n-am facut prajituri weekendul asta. Bine clatite dar asta nu-i prajitura.
Poate ca daca nu mai fac, nici conforme, nici neconforme, o sa fie mai cu spor slabitul.

Si aseara nu m-am atins de pizza pe care a facut-o sotul.

O sapt. buna si fara abateri,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna, raportez stagnare, dar e bine si asa, ca in ultimele zile am mancat total aiurea, ca am fost internata cu baiatul.

De azi am scos painea si pastele, sa vedem ce rezultate am asa.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Maya,Child,multa sanatate piticilor . Si Stefi a facut azinoapte febra si parca vad ca ne paste din nou antibioticul

Ninha,iaurtul daca nu e degresat e o lipida, nu mai are glucide pt ca s-au distrus prin fermentatie. Iaurtul degresat se poate manca cu glucide, iar cel nedegresat cu orice combinatie lipidica.

Brandu,si mie imi plac la nebunie nautul prajit. Imi fac de cate ori pun naut la inm.uiat pt falafel. Te invidiez ca la voi se gaseste de cumparat.

Felicitari Vali pt slabit . Spor la post.

Meniu ieri:
MD: doua feliute de salam, cascaval, castravete
P: lipie ci hummus,avocado si cascaval
C: un fel de mancare japoneza inspirata de aici http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/12700/Retete-cu-tofu/.
Chiar prima reteta si a avut un succes nesperat la toata familia.

Sa aveti o zi frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul
Ninha,iaurtul daca nu e degresat e o lipida, nu mai are glucide pt ca s-au distrus prin fermentatie. Iaurtul degresat se poate manca cu glucide, iar cel nedegresat cu orice combinatie.

Doaaamne, atunci de ce ne mai chinuim atata sa mancam porcaria aia 0%?

Ninha, mami lu' Mirci

We dance round in a ring and suppose.
But The Secret - Sits - in the middle - and Knows!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cristina,a facut Claudia subiect la bucatarie cu ce mancam in post,te asteptam si acolo cand ai chef!
Spor fetele.

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninha

Citat:
Ninha,iaurtul daca nu e degresat e o lipida, nu mai are glucide pt ca s-au distrus prin fermentatie. Iaurtul degresat se poate manca cu glucide, iar cel nedegresat cu orice combinatie.

Ninha, mami lu' Mirci

Cred ca Puisorul a vrut sa zica invers. Adica ala natur e lipida, deci doar cu lipide, nu cu fulgi de ovaz, iar ala degresat mere cu orice.
(io stiam ca iaurtul e glucido-lipidic, dar are putine glucide, de-aia merge si natur, dar cu lipide, in vreme ce ala 0% e doar glucida)

PS. Uite din "mananc, deci slabesc":
"Iaurtul este, totu#351;i, un amestec glucido-lipidic. De aceea, nu se recomand#259; s#259; mānca#355;i mai mult de unul la o
mas#259;."

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui ninha

Citat:

Ninha, mami lu' Mirci

Cred ca Puisorul a vrut sa zica invers. Adica ala natur e lipida, deci doar cu lipide, nu cu fulgi de ovaz, iar ala degresat mere cu orice.
(io stiam ca iaurtul e glucido-lipidic, dar are putine glucide, de-aia merge si natur, dar cu lipide, in vreme ce ala 0% e doar glucida)

PS. Uite din "mananc, deci slabesc":
"Iaurtul este, totu#351;i, un amestec glucido-lipidic. De aceea, nu se recomand#259; s#259; mānca#355;i mai mult de unul la o
mas#259;."

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

A-HA!

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Da, ai dreptate Mon,acum am vazut ca nu am completat ca e vorba de combinatii lipidice. Am corectat

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

Citat:
Brandu,si mie imi plac la nebunie nautul prajit. Imi fac de cate ori pun naut la inm.uiat pt falafel. Te invidiez ca la voi se gaseste de cumparat.

sa fiu sincera nu prea se gaseste...e un produs Iranian asta...drept urmare am rugat un coleg iranian sa-mi ia de la un magazin numai cu produse de ale lor..ce iti pot spune e ca nu e naut de care gasim noi in comert in ro..e bobul mult mai mic si textura e alta

cand am intrat prima oara pe forum am crezut ca am gresit pagina ca eram tot la pagina 6 ca acu 2 zile...de ce e asa liniste pe aci??cand am venit eu aci erau niste discutii aprinse de numa

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput