MONTIGNAC (150) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 10
puisorul spune:
Hello, I'm back
In weekend am fost plecata la rude in Moldova(si am mancat mult si nemonti ), luni am fost la Bistrita cu treaba, mi s-a stricat si laptopul intre timp ...asa ca am lipsit motivat
Somleac, LMA sotului tau si sa fiti fericiti multi ani de acum inainte. Mie mi se pare prea scumpa faina aia, mai bine faci paine din faina integrala si gata.
Stefania, bine ai venit . Cum a zis si Brandu, multe retete gasesti pe culinar. Depinde si ce iti place...
Brandu, nici mie nu imi place conopida gatita asa, desi sunt mancatoare de conopida . Pana acum cel mai mult mi-a placut conopida cruda la cuptor cu ulei si condimente . Si ce faza 2, pofta in cui si inapoi la faza 1.
Sanatate picilor bolnavi . Noi am scapat de amigdalita si de azi e iar gradinareasa.
Meniu azi:
MD: suc de mere, rodii si portocale
Un fel de pranz(pe la 11):fructe de mare cu patunjel si usturoi, lipie
C: piept de pui la gratar cu legume mexicane
Pe maine vreau sa fac o varianta a retetei japoneze cu carne de porc si tofu, dar cu carne de vitel.
Va pup si sa aveti o zi frumoasa
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
cge spune:
Si eu, si eu.
Sunt intr-o criza de timp sapt. asta, dar mai dau si eu un semn de viata.
De slabit nu slabesc, macar nu pun in plus.
Somleac, "La Multi Ani" sotului !!
Ti-m zis eu ca ma complexezi cu petrecerile astea cum reusesti sa le organizezi.
Meniu de azi:
mic dejun: paine integrala prajita cu un pic de dulceata de gutui
Stiu ca nu e Monti, dar abia am gasit dulceata asta aici si nu puteam s-o ratez + cafea
Gustare: pepene verde
Pranz: budinca de conopida + 2 chiftele
1 cioco neagra mica-mica
Gustare: migdale + iaurt (nu in acelasi timp)
Cina: biftec + salata verde
Brandu, eu n-am pus ou in budinca de conopida decat cascaval ras + smantana + marar.
Stefania, bine ai venit. Se poate sa slabesti cu Monti iti trebuie organizare si vointa.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
brindusik spune:
cge spunea si ninha ceva de fara ou... o sa stiu data aviatoare
io deja ma gandesc la vichend...o sa fac cred niste supa de inaripata si in loc de taitei pun quinoa
pentru la munca sapt viitoare inca ma gandesc..careva cu idei apetisante?
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
maya_m spune:
ola muceaceas
deja vb. de we?..cam repede..idei as cam vrea si io ca nu mai stiu ce sa fac de papa SOMLEAC LMA sotului...burticu' ce mai face ?STEFANIA esti binevenita in casuta monti pt. azi am supa de conopida si chiftele..spun ''nu'' fructelor azi ca am avut o durere groaznica de stomac aseara ...si m-a certat sotu'NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
edit -ca mancai litere
puisorul spune:
Ce se intampla fetelor? Deja ati intrat in febra sarbatorilor?
Cu idei de papa revin maine dupa-amiaza
Meniu azi:
MD: ghebe, lipie si almette
Gustare: placinta dobrogeana( nu8 am rezistat tentatiei )
P: lipie cu feta, spanac, masline si ciuperci
C: orez cu vita si tofu
puisorul spune:
Buna dimineata Nimeni nu mai zice nimic?
Haideti la o cafea fierbinte
Si acum vestea cea mare: La Cluj a nins . E un peisaj feeric afara .Mi-e ciuda de mor ca plec la servici inainte de a se trezi fiica-mea si nu o sa vad cum reactioneaza.
Sa aveti o zi frumoasa
maya_m spune:
'neata
si la noi dar mai slabut asa..inca nu s-a depus..fiumeu dimineata cand a vazut fulgusorii o zis ca-i pare bine da' nu-i fericit pana nu-i zapada mare sa putem merge la sanie ,ceea ce si io imi doresc PUISORULE ziceai ca vii cu idei de papa ..asteptamNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
brindusik spune:
si aci o fulguit ieri...ca in povesti..da s-o oprit repede...dar e preconizat ca zilele astea sa tot fie asa...din fericirea aci nu se asterne
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
Buna dimineata!
mie nu-mi place zapada. poate pentru ca in ziua cand m-am nascut era viscol si erau drumurile blocate si a trebuit sa mearga mama la spital cu plugul de dezapezit.
asa ca nu ma bucur deloc si stau in casa pana vine primavara!
Si mananc
Iar mi-a facut soacra-mea o surpriza: a gatit ptr noi tot felul de prostii care mai de care mai nemonti: cozonaci, budinci la cuptor, sarmale de post cu porumb!!! outrageous!!!
Asa ca saptamana asta...
Acum mananc salata de morcov si telina pe paine de secara cu topping de germeni de linte facuti de mine in borcan. sunt foarte gustosi.
La pranz: broccoli cu unt si usturoi (stiu ca v-ati plictisit, dar eu il ador!)
La cina : gulie cu branza
Ninha, mami lu' Mirci
We dance round in a ring and suppose.
But The Secret - Sits - in the middle - and Knows!
ninha spune:
Somleac, cum te descurci si cu treburi si cu burtica?
Ninha, mami lu' Mirci
We dance round in a ring and suppose.
But The Secret - Sits - in the middle - and Knows!