MONTIGNAC (150) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 19
maya_m spune:
dormit de amiaza???...imi vine sa ..sau sa nici nu mai stiu..poate o sa prind un pui de somn in miezul zilei de craciun mai repede nu cred ca am vreo sansa ..azi i-am croit piticului meu costum popular,l-am cusut la masina si de maine ma apuc sa brodez [mult spus] ceva motive populare,floricele..nu stiu inca exact..ma mai gandesc da' sper sa nu la noapte ...ii trebe pt. gradi si ce-am reusit sa imprumut de la cineva nu-mi place,camasa si pantaloni sunt din povesti diferite .. unu-i mai gros altu'mai subtire [materialele] ,difera si nuantele...asa ca zilele astea am treaba..plus ca ma piseaza la cap sa ornam geamurile cu luminitele din dotare si vreau intai sa le spal sa fie curate si doar apoi sa punem licuricii ...deci timp liber=0
brandusiko io ti-as da semn da' nu stiu cand m-apuca si nici cat ma tine de-ati sti cu cata frica ma inceput sa mancam ghebe,cu toate ca le-am cumparat de la cineva care m-a asigurat ca le cunoaste....acu' imi pare rau ca nu mi-am facut mai mult stoc da' la anu' nu mai stau pe ganduri.. mie-mi plac cu ceapa,usturoi,patrunjel si la urma aruncate peste ele oua batute puisorule cand ai zis salata ma gandeam ca le faci ca vinetele cumva cu maionezano,va si va zic usorNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
brindusik spune:
maya tze dau o idee...ia si cumpara bentita direct brodata ca sa nu trebuiasca sa brodezi tu (gasesti la mercerie se vinde la metru )...nu-ti inchipui ca o sa fie cine stie ce..
daca nu gasesti poti de exemplu sa iei bentita subtire alba si rosie si sa faci ceva modele fara sa stai sa buchisesti desi si la asta e de munca cu trasu la masina...
puisorule io nu-s inca in vacanta..ma declar in vacanta cand ajung la mama acasa pe 17...am in plan bors de fasole si icre..ca sa nu mai spun ca la noi se fac turte..un fel de baclava:lipii din faina si apa coapte pe plita(le-o copt deja mama pe undeva pe la tara ) si se fac multe multe foi, dupa se moaie in apa fiarta cu busuioc, rom, si miere si se pun una peste alta iar intre ele se pune nuca, zahar(am luat de aci fructoza deja), si lamaie rasa
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Monnvas spune:
De cand m-am lasat de Monti am dat jos 1,5 kile. Reteta: se ia neshte serviciu, se pune la naiba-n praznic (o ora dus, o ora intors), se adauga cu pitic care te vrea numai pentru el si la sfarsitul zilei constati ca ai mancat un covrig, 3 mere si o cafea si ca nu-ti intra nimic in gusa.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
maya_m spune:
brandusiko crezi ca n-am cautat ceva gata brodat eu numai sa aplic pe fete...da' n-am gasit decat bentita tricolora...am luat pt. legat in brau de asta 1 m iar restul la libera alegere
si io am fasole azi..a mea e batuta cu ceapa prajita si boia deasupra monn ai grija cu reteta asta de slabit ..pe termen lung poate fi periculoasaNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
brindusik spune:
maya pai ia mey fatuca bentita subtire alba si rosie si impletestu ceva sau asa
puisorul spune:
Moni,si la mine e garantata reteta asta. In septembrie si octombrie cand am avut foarte mult de lucru la servici si am fost super stresata ajunsesem la 51 de kg si chiar sub. Acum ca s-au calmat lucrurile oscilez din nou intre 52-53.
Maya, spor la treaba si sa ai inspiratie sa iasa frumos costumul . Stefi la serbarea de Craciun va fi elf, dar m-am scos cu o rochie de craciunitza,un cordon verde si ciorapi verzi,plus o cordeluta cu urechi de spiridus
De mancare azi si maine se ocupa maica-mea asa ca eu doar fac niste biscuiti sarati cu faina de migdale si susan si niste wasa.
Deci nu mai tine nimeni monti?
Un weekend frumos sa aveti
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
mey io nush cum tine la voie faza cu nemancatu si slabitu...la mine nu merge de cand ma stiu (ca am avut si perioade de infometare)
puisorule tine cred lumea monti da pe sarite si stim ca daca iesim cu abateriile..ne iei la fugarit + probabil ar fi un forum de "dieta de ocolire monti" si nu "monti still de viata"
andanii spune:
haideti sa va povestesc si despre mine si despre concluzia la care am ajuns in ceea ce ma priveste strict pe mine si personal pe mine (doamne cum scriu .... da nu stiu cum sa scriu sa ma fac inteleasa exact cum gandesc si sa nu fiu interpretata gresit )
de ce tac in ultima vreme ???? ei bine sunt suparata si sincer fetelor nu am ce sa mai zic .. la mine nu mai functioneaza regimul asta deloc ... cred ca s-a obisnuit oranismul cu acest stil de viata .... eu care am slabit 24 de kg anii trecuti si mergea ffff bine cu stilul asta acuma nu mai dau deloc jos .... culmea e ca mananc fffff putin , imi fac paine acasa integrala cu tarate, combinatii corecte .... ieri de ex am mancat in total pe toata ziua trei cornuri cu tarate cu niste branza degresata si seara niste alune neprajite .... atat ... si zilele trecute tot putin , de cinci saptamani de cand sunt acasa sunt extrem de cuminte, gatesc zilnic permise , chair si miscare am facut ... nu insirui aici totul , inaintne cand slabeam mancam parca mai mult decat acuma si era mai bine , acuma mi-e foame non stop , imi chioraie matele si tot nu slabesc , m-am cam saturat de stagnare si ba mai mult si de faptul ca am pus inapoi vreo 6 kg in decurs de un an ma sperie deja .... bine nu sunt nesimtita si nu pot sa spun nimic ca le-am cam pus din cauza abuzurilor de sarbatori (craciunul trecut , pastele trecut , zile de nastere ) la fiecare cate un kg, un kg jumate si s-au adunat ..... dar , dar faptul ca nu mai reusesc sa le dau jos deloc oricat ma stradui ma dispera .... tot repectul pentru monti , am slabit enorm, am invatat multe , mi-a intrat in sange stilul asta , da am ajuns la concluzia ca este pentru mine un stil de viata pentru stagnat , nu pentru slabit dupa ce s-a obisnuit organismul .... la inceput cand iti schimbi stilul de viata functioneaza fffffff bine , cand pentru prima oara mananci astfel , dar dupa ani de zile cum e la mine , cred ca am peste 5 ani , deja nu ma slabesc .... la concluzia asta am ajuns cu privire exclusiv la mine si la organismul meu
nu vreau sa critic monti .... doamne fereste , departe de mine gandul asta , dar faptul ca nu mai slabesc cu regimul asta ci doar stagnez ma face sa cred tot ceea ce am spus mai sus .......
cred ca daca as manca doua masline si un mar toata ziua as slabi , dar doar avand grija la combinatii nu mai am nici o sansa .
trebuie sa schimb ceva , sa iau alta cale .... inca nu stiu ce o sa fac , incotro sa ma indrept .....
sper ca nu am suparat pe nimeni
andanii
brindusik spune:
andani te inteleg perfect
prima oara si eu am slabit 10 kg...iar acu stangez(dar mananc si nepermise)..cat despre mancatul conform..nush ce sa spun...eu prima oara..nu bagam deloc cioco..nici macar neagra, nu mancam deloc paine(chiar daca era tarate), nu bagam in gura un strop de cafea, evitam cu desavarsire morcovu in mancare.imi aduc aminte de atunci..tinut 3 luni...abea in ultima luna am inceput sa mananc alune(ai atunci am inceput sa dau mai greu)
personal cred ca spre o buna slabire chiar trebuie sa inlaturi toate astea.eu imi dau seama unde gresesc pentru ca ma uit la maya care o slabit 45 DE KG..
io cred ca o buna directie e sa incerci sa inlaturi painea...fie ea si din tarate...adik glucidele din fulgii de dimi is ok.....dar restu....si nu trebe sa te infometezi mey..fii serioasa ce naiba????
ninha spune:
Andani, si eu cred ca nu trebuie sa renunti la acest stil de viata. trebuie sa revii la faza 1. renunta complet la carbohidrati, mananca doar tarate/paine cu multe tarate si putina, si renunta la cat mai multe din grasimile pe care le consumi. nu mai folosi branzeturi, unt, etc, doar ulei de masline sau altele ca el, si in cantitati mici. mananca multe legume crude, fierte, la abur, la cuptor, dar fara grasimi, carnea fara piele si numai pe gratar sau fiarta.
iti spun asta ptr ca eu cred ca astea sunt greselile pe care le fac eu.
Nu renunta, eu nu stiu daca exista o alta dieta la fel de echilibrata ca asta, sanatoasa si dupa care sa nu pui la loc dublu.
mie imi pare rau ca nu mai am vointa de la inceput, si nu mai sunt conforma decat cate 2-3 zile pe saptamana. in rest o dau in bara cu consecventa. Pacatoasele astea de prajituri si ciocolata, alune s.a.m.d. numai ele sunt de vina!!! si astia care si-au deschis chioscul de covrigi in drumul meu!
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.