MONTIGNAC (150) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 18
brindusik spune:
niha sa ne traiesti (da sa nu imbatranesti)
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
Multumesc ptr urari, fetelor! sunteti niste scumpe!
De zilele mele (onomastica si de nastere) mi-am cumparat niste pantofi superbi si o gentuta! si ptr ca a trebuit sa le sarbatoresc pe amandoua, am mancat doua ingetate una dupa alta. Totul a mers la dublu ieri: doua cafele, doua ciocolate, doua cadouri, doua inghetate! normal!
Daca ma cantaream azi-dimineata probabil puteam sa adaug si... doua kilograme!
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
child spune:
Buna fetele!
Eu nu mai reusesc sa fac fata si cu forumul, piciul meu e zbir, se catara peste tot si cade, trebuie sa fiu cu ochii pe el.
Oricum, am mancat aiurea de tot, asa e in decembrie la mine, porc, dulciuri...daca ies din luna asta tot cu atatea kg cu cate am intrat ma declar norocoasa!
Pentru ca niciodata nu e prea tarziu, spun si eu
PUISORUL, NINHA La multi ani, sa fiti sanatoase si iubite!
DYANNA bine ai venit!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
brindusik spune:
mayaaaaaaa, andaniiiiiii scumpe mai sunteti la vedere
maya_m spune:
prezent
am vrut si ieri sa intru da' m-am luat cu trebi si gata ziua NINHA la multi ani cu sanatate si tie ..cu intarziere ...cu cantarul stau cam prost..am pus vreo 300gr. inapoi din cauza de mancat haotic presarat pe ici pe colo cu nepermise....cum zice si CHILD... luna asta e problematica prea multe tentatii si prea mult frig...la care nu fac fata cu doua frunze si iarna trecuta a mers foarte greu cu kg. asa ca nu ma alarmezNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
puisorul spune:
Buna dimineata silfidelor
Si eu fac ce fac si dau in nepermise . Ieri la pranz am mancat doar saratele facute de maica-mea(evident cu faina alba) dar cum am dus la serviciu la colegi nu puteam sa nu mananc
Meniu ieri:
Md: chiftele de ceapa cu iaurt
P: saratele
C: salata de ghebe, branza si doua felii de salam
Azi:
MD: un pic de omleta ramasa de la fiica-mea
P: ciorba de perisoare
C: mancare cu piept de pui,gogosari,ghebe si naut
Editez ca mi s-a stricat ciorba de perisoare asa ca acum mananc lipie cu pasta de masline,avocado si branza.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
io cu gura mare..io absenta azi
puisorule cum faci : mancare cu piept de pui,gogosari,ghebe si naut
nush la ce spui tu ghebe ..mama mea e cu hribi si adora nautul . desi tine post is convinsa ca dupa o sa incerce mancarea asta
maya sanatate sa fie ca se duc ele si gramele puse in plus......
maya_m spune:
'neata
n=am somn si-am zis sa intru sa vad ce mai zicetibrandusico ghebele sunt o specie de ciuperci de padure...mai am si io cateva pungi la congelatorpuisor cum faci salata ?..n-am facut niciodata...cineva mi-a spus de uun preparat cu ficat de pui si ghebe rulate in foi de placinta..zicea ca-i tare gustosa si aspectuoasa rulada asta...ma duc sa gugalesc dupa reteta ca si asa n-am ce face la ora astaNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
brindusik spune:
maya stiu ce is ghebele...mama mea e fana aleragt dupa "bureti" cand e plina padurea...insa cei mai gustosi is hribii...ashea spune ea
cand nu ai somn..da-mi un semn..oricum is cu 2 ore in urma ta
puisorul spune:
Brandu, mancarica asta se poate face si de post.Eu o fac in wok: calesc vreo trei cepe taiate pestisori, pun carnea de pui taiata fasiute cat mai mici, apoi ciupercile, apa si condimente si las la fiert. Cand e aproape fiarta carnea, pun gogosari taiati bucati mari, rosii feliate(sau bulion) si nautul fiert. Simplu si gustos
Maya, cel putin eu cred ca sunt ghebe. In Moldova de unde le am, se numesc opintici. Salata asta de care tot zic eu e un soi de muratura cu ceapa,gogosari,ghebe, condimente si un pic de otet.
Mai Maya si eu sunt matinala dar mi-ai dat clasa de data asta .Macar ai dormit de-amiaza?
Meniu azi:
MD: salam de biscuiti ( doar doo felii)
P: lipie cu avocado,ou fiert si branza brie
C: tocanita de maruntaie de pui cu lipe si muratura
Hellooooooooooooo, mai este inca pana la sarbatori, nu incepeti dezmatul asa de repede
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii