MONTIGNAC (150) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Brandusik, poti pune si ceva legume daca ai: ceapa verde, ardei gras, praz. Ca asa iasa mai suculenta si umplutura, care altfel e cam seaca.

Pai cel mai simplu e sa iti faci tu lipii,macar din faine integrala. Daca le faci in weekend,tin toata saptamana. Si le poti umple cu ce vrei tu. Tin foarte bine de foame si le poti umple in fiecare zi cu altceva.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

puisorule ca shaormele alea ale lor..nu iese neam

venit dezamagita de la pieti...is cretinoizi astia..inconjurati de apa..si nu au icre ..am fost la raionu de peste si am crezut ca "egg york" e vreo icra de la un peste ceva...ajunsa acasa...maioneza...multumita insa ca nu are prostii in ea..dar totusi..mor dupa icre

- ficatei nu am gasit
-mixer nu am gasit(acu stiinta din mine trebe sa gaseasca deja o solutie sa bata ouale alea ca nici tel nu am..)
-ciuperci am uitat sa iau deci budincuta aia o sa fie numai cu brinza, ceapa si bacon

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau, helau...

Io intru amu' ca sa imi oarecum iau la revedere de la grup. Am facut multe prostii in ultima vreme si se vede la cantar, asa ca merit sa fiu stearsa de pe prima pagina (cand aveti timp...). Si stiu ca nu e nicio sansa sa ma indrept prea curand, ca de luni incep un job nou si o sa fiu cu nervii intinsi - e greu dupa ce atata timp ai stat nonstop bot in bot cu copilul sa incepi sa lipsesti de-acasa.

Va urez succes, o sa mai var din cand in cand nasul pe la voi si sper sa ma mobilizez si sa reintru in grup dupa Sarbatori. Alea de anul asta .

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Of Mon, ce rau imi pare . Bafta multa la noul job si sa ne "vedem" cu bine dupa sarbatori

Celelalte fete, va astept maine la raport

Azi am facut si eu chiftelele de ceapa si sunt delicioase mai ales servite cu iaurt cu menta . De dimineata am luat un MD de faza 3,vorba lui Moni: branzeturi cu struguri( mi-am inaugurat noul platou de sticla pt branza) . Am avut si desert azi, adica panna cotta cu sos de fructe de padure. Ce sa mai zic,am mancat si mult si prost
Sper ca de maine sa revin la ganduri bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

io am incercat sa fac tarta aia...adik..nu e prea mult spus incercat ca am plecat de la ea si am ajuns la altceva

nu am facut coca am batut ou si pus tarate si unt, pus in vasu yena cu pereti inalti. deasupra am pus bacon, ceapa si brocoli, acoperit totu cu ou si iaurt gras(ca am spus sa nu mai adaug si grasime de la smantana ca deja e fiesta de grasime) ..si la sfarsit pus niste cascaval...buna la gust ...

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Buna dimineata!
Azi e ziua mea de doua ori, si am de gand sa-mi fac de cap, asa ca nu va luati dupa mine.
Am in program o cioco intreaga (75 % ca mie asa imi place).
Momentan mananc pine de secara cu masline si branza. asta e!

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

La multi ani Ninha

Sa fii sanatoasa si la punga groasa!

Io stagnez, nu ma simt deloc pregatita pt examen deci is imBUTOIliata si saptamana asta...

Va pup sa fiti cuminti!

PS: mosu mi-o adus smochine si vitastar si migdale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ninha, "La Multi Ani" sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii!!

Raportez stagnare si la mine.
Dar am mancat aiurea vineri am fost la o masa cu cei de la job si ieri dup-amiaza la petrecerea ptr copii de la jobul sotului.
Si s-a lasat cu hot-dog

In plus sunt racita, asa ca nu prea sunt in stare sa monitorizez ce mananc.

Monica, multa bafta la noul job !!

Eu zic sa mai dai pe la noi,macar ptr idei de meniuri.
Presimt ca in perioada sarbatorilor o sa il cam tradam pe Monti, dar lasa ca revenim in forta dupa.

Puisor, pana la urma ce ai facut cu carnea tocata ?
Mie cand mai imi ramane carne asa, fac ardei umpluti.

Sapt. asta avem supa cu galusti, pilaf cu piept de pui si budinca de tapioca.
Eu voi manca supa goala fierbinte (ptr gat) + pilaf fara carne.

O sapt. buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ninha La multi ani !!!!!!!!!!!!

monn imi pare tare rau ca ne parasesti ...

eu nici o noutate pe frontul meu

andanii

Mergi la inceput

Ninha, La Multi Ani cu sanatate si fericire

Brandu,important e ca e buna si comestibila

Andanii, te asteptam cu forte proaspete si o dispozitie mai buna

Cata,ce monti Mos . Nu cred ca am simtit vreodata ca sunt pregatita perfect pt un examen,dar le-am promovat pe majoritatea . Asa ca sus moralul, capul inainte si curaj

Cristina, am facut un sos cu bulion pt paste de orez. Buna si stagnarea,decat un cantar in sus

Meniu azi:
Md: chiftele de ceapa cu iaurt
P: un capucino siun macarons de la Starbuck
C: ciorba de perisoare

Mergi la inceput