MONTIGNAC (150) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 16
Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ymca La multi ani Puisorul si te ! Sa ai parte de o viata montignaca lunga si frumoasa, sa-ti fie drumul lin si presarat numai cu migdale crude, nuci, alune de padure si IGuri minime! Sa te bucuri la mirosul unui ananas crud si sa nu tanjesti dupa inghetata de Suceava! Si sa ramaneti aceeasi familie frumoasa! |
vai ce mesaj frumos !!! mi-a placut la nebunie, si sunt sigura ca si Puisoarei
brindusik spune:
sa traiesti puisoruleeeeeeee sa fii tanara mereu si sanatoasaaaaaaa si tu si cretulina si husbanduuuuuu
La multi ani Puisorule!!!
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
andanii spune:
puisorule La multi ani , multa sanatate si noroc ....
eu ce sa va mai spun , sunt cu rusii pe cap , dupa am de rezovlat niste trebi de sanatate .. sunt agitata , nervoasa , stresata ... deci nu prea bine .. s-a dus sportul meu si tot planul pe acest concediu , nu am slabit nimic desi mananc putin ... in fine ... nu ma mai plang
andanii
maya_m spune:
'neata
DIANA bine ai venit YMCA mi-a fost dor sa te citesc ANDANII sper sa rezolvi problemele si sa revii in forta nici eu nu-s prea bine cu stomacul din cauza de mancat cu pofta... nu pt. prima data cand mi se intampla...am fiert 2 00 si cu o bucatica mica de tot de slaninuta cu carnita prin ea ,fiarta,de aia data cu boia pe deasupra ..no, nu stiu daca stiti despre ce vb....ideea e ca trebuia si ceva paine langa..io am consumat-o fara si acum regret ..la pranz mazare boabe scazutaNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
brindusik spune:
maya nu vii sa-mi faci si mie mancare?..nu ma plang poti face orice
Md: juma de mango dupa brinza cu paine de tarate
P: shaorma ca altceva nu am
C: sper ca supa
aci e un frig..am aproape goala camara si chef de cumparaturi..nu prea
dyannna spune:
Multumesc frumos de primire tuturor monty-girlsUff,azi am mancat tare aiurea, nu am avut abateri dar, din cauza ca am fost plecata de acasa pana la ora 18, am luat prima masa seara si destul de consistenta...aveam o foameee...deci doar cina: salata cu piept de pui la gratar,maioneza,castraveti murati ,gogosari si ceapa verde...bun,bun dar cam mult cantitativ
-ceafa la gratar o portie , un marEu ma simt destul de grea ptr ca fac un tratament de cateva zile cu ketonal si mi-a spus farmacista sa mananc nesarat ptr ca voi retine apa ... dupa cate vedeti am respectat intocmai...am mancat muraturiO seara buna tuturor si spor la slabit!
puisorul spune:
Brandusik,Andanii, multumesc pt urari
Brandu, de cand esti pe meleaguri straine numai saorma mananci
Maya,cum putusi bre sa mananci slanina de-aia fara paine?
Dyanna, incearca macar ceva gustari sa ai, daca nu ai timp de mancat
Hai ziceti,ce mai gatiti ? Eu am prestat deja o ciorba de perisoare iar felul doi inca nu stiu,poate niste piept de pui la gratar cu sos de lamaie si capere. Problema e ca mi-a ramas carne tocata de la perisoare si nu stiu ce sa fac cu ea. Dupa piftele nu ne omoram, vinete nu am sa fac musaca, asa ca veniti cu idei
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
puisorule sa stii ca asa e...si mereu cand iau o imbucatura am mustrari de constiinta ca mananc paine din aia cu lipide ...nici nu e de mirare ca stagnez
nici eu nu stiu ce sa fac...cred ca ma voi duce la market si voi darama magazinu pana gasesc icre
chiar nush ce sa fac pentru sapt viitoare la munca..ma gandeam la un fel de salata cu ceva..dar am observat ca daca mananc legume crude imi e foame non-stop...grea alegere zau, parca nu am chef sa mananc nimic dar in acelasi timp as manca tot ce prind...
ma bag acu la cetit culinaur poate gasesc ceva sa-mi faca cu ochiul
brindusik spune:
m-am hotarat...eu fac asta http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/23869/Reteta-Montignac-Quiche-cu-ceapa-piept-de-pui-si-ciuperci/
iar pentru zilele astea am supa si o sa iau si ceva ficatei